Martin Whitmarsh ile Soru Cevap

yazar:

kategori:
Fransa Grand Prix öncesinde McLaren Mercedes CEO’su Martin Whitmarsh, MP4-23’ün performans seviyesi ve Hamilton’un aldığı 10 sıra grid cezası sonrasında takımın izleyeceği strateji hakkında kanuştu.
F1 dünyası Avrupa’ya dönerken, siz MP4-23’ün rekabetçi kalacağına güveniyor musunuz?
"Genel olarak, biz Monako’dan daima iyi ayrılırız ve Kanada’da da güçlü bir performans sergiledik. Bu performansımızı sürdüreceğimize güveniyoruz. Kanada’da tam olarak işe yaramamış olsa da MP4-23 için tatmin edici gelişimler kaydettik."
"Fransa’ya pozitif düşüncelerle gidiyoruz. Kış testlerindeki amaçlarımızdan biri aracın yüksek hız seviyesini geliştirmekti. Bunu başardığımızı hissediyoruz ve Magny-Cours ve Silverstone yarışları da bunu gösterme fırsatı sunacak."
Lewis’in normalden farklı olarak 10 sıra daha geridn başlayacak olmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?
"Açıkçası, biz Fransa’ya en uygun stratejiyi kullanacağımızı bilerek gidiyoruz. Belki işimiz normalden biraz daha farklı olacak ama her ik araçtan da en yüksek düzeyde performans umuyoruz. Lewis ve Heikki, her ikisi de, şansları konusunda inançlılar ve biz de stratejistler ve mühendislerle yarışa en uygun stratejiyi saptamak için çalışıyor olacağız."

Yorumlar

  1. teoman iskender avatarı
    teoman iskender

    SLM bence LEWiS ilk 3 ü zorlar heikki ye gelince ilk 5 de olur zaten ilk 6 belli gerisi tesadüf benim ilk 6 tim da söyle :))
    1- kimi
    2- levis
    3- massa
    4- koval..
    5- kubi
    6- hayfelt

  2. Rakkathebest  avatarı

    dur bı tahmın yapım 🙂 1 KIMI 2 heıkkı 3 massa 4 kubıca 5 lewıs 6 nıck 7 alonso 8 webber heıkkı kubıca yer degsıtırebılır

  3. rakkathebest sıralama hayalimdekii gibi :))

  4. Heikki konusunda ümidim devam ediyor, Lewisin 10 sıra cezasında Heikkinin büyük başarısı ona saygı kazandıracak. Alonso umarım puan alır (yeter zaten).

  5. fernando alonso geliyor merak etmeyin

  6. Rakkathebest  avatarı

    1 kimi 2 heikki 3 massa olsun uzgunum massa ama serhan acarın aglak sesle senı ovdugunu duymak ıstemıyorum ıkı numarasın ve buna yakısır bıcımde yarıs

  7. ben bi ferrariciyim ama heikkinin bu yarıs 2. olmasınıı cok istiorum..!

  8. Mehmet Yılmaz avatarı
    Mehmet Yılmaz

    hadi heikki göreyim seni..sana 2.lik yakışır..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir