Ferrari: "Formula 1'in Daha Genç Bir Yönetime İhtiyacı Var"

yazar:

kategori:

Montezemolo, 80 yaşını geride bırakan Ecclestone’nun artık sporun yönetimini daha genç nesile devretmesi gerektiğini söylüyor.

Montezemolo “Daha modern görüşe sahip kişilere ihtiyacımız var. Benim şirketimde de durum aynı. Bir kaç sene içerisinde Ferrari için çalışan birisi olmayacağım. Başkası gelecek.”

“Bernie’ye her zaman söylediğim şey tek kişilik gösterilerin artık sona erdiği. Etrafınızda bir takım olmalı. Bu soruları olumlu bir şekilde kabul edip ileriye bakmalıyız. Er ya da geç bana olacağı gibi Bernie’ye de böyle bir şey olacak.” dedi.

Di Montezemolo, Formula 1’in yeni ülkelere fazlasıyla açılmadan önce bunu iyi değerlendirmek zorunda olduğunu söyledi.

Montezemolo “3 sene önce Le Mans’a davet edildiğimde etkilenmiştim. Bir parti gibiydi. F1’de ise bazı pistlere gidiyorsunuz ve oralar tamamiyle çöl gibi oluyor.”

“Hiç bir yerin olmadığı bir alanda yarışmanın iyi olduğunu düşünüyor musunuz? Taraftarlar olmadan, halk olmadan, bayraklar ve tutku olmadan her şey soğuk oluyor. Bunu sevmiyorum.”

“Bernie bunu söylediğimde hep üzülüyor Dünya değişiyor. Ferrari gelecekte rol sahibi olmak istiyor. Bu sene mücadele açısından Amerika’nın dönüşü çok iyi oldu.”

“Ancak geleceğe bakmanız lazım. Başarılı olduğunuz zaman gelecek hakkında karar vermelisiniz. O zaman vermezseniz sorun içerisinde olduğunuzda karar vermek zorunda kalırsınız ve bu kötü olur. Formula 1’in geleceği için iyi bir sayfa açmaya çok yakınız. Bernie’nin yaptığı iyi çalışmaların farkında olup ilerleyeceğiz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. mclaren f1 team avatarı
    mclaren f1 team

    belkide ferrarinin de daha genç bir yönetime ihtiyaçı vardır.

  2. 07.MEHMET.FERRARİ.( SULTAN SÜLEYMAN ) avatarı
    07.MEHMET.FERRARİ.( SULTAN SÜLEYMAN )

    İnşallah bu sene sezon başından itıbaren rekabetçi bi aracımız olur.yağmurlu bir akşamda bütün f.1 taraftar larına selamlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir