Vettel: "Daha da Gelişebilirim"

yazar:

kategori:

Vettel, bu sene 3. kez şampiyon oldu ve Juan Manuel Fangio ile Michael Schumacher’den sonra art arda 3. şampiyonluğu yaşayan 3. isim oldu.

Vettel “Sonuçlar, son 3 sene ve şampiyonluk açısından harikaydı ancak yine de hâlâ geliştirebileceğim alanlar olduğunu düşünüyorum.”

“Felsefemiz bu şekilde ve takım olarak bu düşünceye sahibiz. Her zaman daha iyisini başarabilirsiniz.”

“Şu anda gerçekten son 3 senede olanları tam olarak ifade edemiyorum. Çok mutlu ve gururluyum. Başardıklarımızdan gururluyum.”

“Geçmişte benzer şeyi yapanları düşündüğünüzde ise daha da mutlu oluyorsunuz. Bu yüzden o açıya bakmayıp, yaptığınız işe odaklanmanız daha iyi.”

“Eğleniyoruz, tutkuluyuz ve bu fark yaratıyor. Kendi yolumuzla bunu başardık ve bu yaklaşım seneyi çok özel yaptı.” dedi.


Yorumlar

“Vettel: "Daha da Gelişebilirim"” için 8 yanıt

  1. Normal şartlarda erken gelen şampiyonluklardan sonra genç bir sporcunun biraz rahatladığı ve bocaladığı olur ama Vettel 'in bu süreçteki en büyük rakibi Alonso ve F1 dünyasının bir bölümü Vettel 'in başardıklarını görmezden gelip onu küçümsemeye devam ederek motivasyonunu en üst düzeyde tutmayı başardılar ve açıklamaları bunun devam edeceği yönünde. Onlar Vettel 'i küçümsedikce Vettel 'e mücadele etmek için sebep verdiler , daha da hırslandırdılar. Bu sene son yarıştan sonra herkesin Alonso 'yu konuşması gibi devam eden süreçle birlikte önümüzdeki sene Vettel 'in kendini daha çok zorlayacağını , 4. şampiyonluğu almayı ilk üçünden daha fazla isteyeceğini düşünüyorum.

  2. Küçücük bir çocuğun koca koca adamları tokatlama hikayesi.Bu bir masal kitabi değil

  3. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Karekteri olan bir pilot V3ttel ağlama kazandığı şampiyonluklar helal ona şike yok hile yok hiçbirşey yok çalışma ve azim var.

  4. Team Sauber  C31          Seb. Vettel(Duhan) avatarı
    Team Sauber C31 Seb. Vettel(Duhan)

    100 üzerinden 100 alabilecek bir pilot ama…
    Aması şu ki biraz olgunlaşması gerek…
    Kaybedince hırsına yenik düştüğünden kötü konuşabiliyor.
    Oda zamanla oturacaktır.Onu da başardığı takdir de zaten EFSANE olacaktır.

    Ve 100 üzerinden 100'ü o zaman kesinlikle alacaktır herkesden,her kesimden.. 🙂
    Forza Vettel! 🙂

  5. Daha çok genç ve bu yaşta bir çok başarı elde etti.Efsaneler arasına katılmaya başladı.Yaşı ilerledikçe daha da olgun,sakin bir insan olarak yola devam edecektir.

  6. gelişmen ve olgunlaşman gerek gerçektende.Mesela istediğin olmadığında tepkilerin gerçekten çocukca gibi oluyor,yüzün asılıyor moralin bozuluyor(hırsına bağlıyorum) bunlarda F1 bir parçası ve seninde başa çıkman gereken konular.

  7. Fernando Sulonso avatarı
    Fernando Sulonso

    Daha çocuk bu.

  8. KİMİfirari avatarı

    sorun yaşadıgı zaman kaybettiği zaman da sağa sola saldırmasa tma olacak dediği gibi gelişmsi gerek olgunlaşması..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir