Massa, Paralı Pilotların Artışından Endişeli

yazar:

kategori:

Özellikle bu sene, maddi sıkıntılar içerisinde olan küçük takımlar maaşlı sürücüleri ile yollarını ayırdılar ve sponsor destekli sürücülerle anlaşıyorlar.

Glock’un ayrılığını değerlendiren Massa “Çok küçük bir takım. Bu yüzden yorum yapmak çok zor. Ancak Formula 1’de yarışmama kararı aldıysa bir nedeni vardır. Takım da böyle bir karar aldıysa onun da nedeni vardır.”

“Ticari açıdan olabilir. Formula 1’e gelen sürücülerin sponsor desteğine sahip olması gerektiğini biliyoruz. Özellikle küçük takıma gelenlerin paraları olmak zorunda. Ve dürüst olmak gerekirse bu durum Formula 1 için harika değil.” dedi.

Kendi durumunu değerlendiren Massa “Bir şeyleri değiştirebileceğimi düşünmüyorum. Harika bir kariyerim oldu. Tabi ki henüz şampiyonluk kazanamadım ancak yine de harika bir kariyerim oldu.”

“Formula 1’den önce bir çok şampiyonluk kazandım. Formula 1’de bir çok yarış kazandım ve şampiyonluk mücadelesi verdim. Tekrar mücadele edebilmek ve şampiyonluk kazanabilmek için elimden geleni yapacağım. Yaptığım her şey ve yaşadığım her şeyle deneyim kazandım. İyi ve kötü zamanlarda olan her şeyle çok şey öğrendim. Bu yüzden bir şey değiştiremem.”

“Hayalkırıklığı yaşayan birisi değilim. Bilirsiniz çok mutlu birisiyim ve şu ana kadar yaptıklarımdan dolayı çok mutluyum. Tabi ki her zaman daha fazlasını istersiniz ve ben de hep fazlasını istiyorum. Sahip olduklarımdan daha fazlasını kazanmak için her şeyi yapacağım. Hiç bir şeyi değiştiremem ve bunu yapmam gerektiğini düşünmüyorum çünkü yaptığım şeyden mutluyum.” dedi.

 


Yorumlar

“Massa, Paralı Pilotların Artışından Endişeli” için 6 yanıt

  1. çok haklı bir yorum.dela rosa heidfeld trulli gibi pilotlar dışarda dururken perez maldonado gibileri insanın içini acıtıyor.

  2. ForzaFerrari ForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrari ForzaFelipe

    Santander varken bunları düşünmüyorları 🙂

    Çok gerici bir yorum oldu sanki 🙂

  3. Düşüncesiyle Tezat Massa Son 3 Seneyi Herkes Biliyor
    Bu Yorumdan Sonra Simdi Gelipte Massaya Değer Verilse Alonsoyu Ezer Gecer Gibi Hikayelerde Yazmayin Herkes Neyin Ne Olduğunu Biliyor

  4. Sanki kendisi paralı pilot değil.Brezilya Fiat'ın en büyük pazarı olmasa çoktan kovmuşlardı.

  5. Team Sauber  C31          S. Vettel(Duhan) avatarı
    Team Sauber C31 S. Vettel(Duhan)

    Eclestone ve parasal destek! 😀

    Bunu şaka olarak algılıyorum. 🙂

  6. F1'e yeni giren pilotları doğrudan Ecclestone'ın desteklemesi gerek. Atıyorum ikişer sene boyunca takıma ödeme yapacak, iyi çıkarsa zaten yükselir, kötü çıkarsa sepet. Yani pilotların sponsoru FOM olacak…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir