Marko: "Herkes Red Bull Çalışanlarını Almak İstiyor"

yazar:

kategori:

Son 3 senenin şampiyonu Red Bull’un en üst kademesinde bulunan kişiler dahil bir çok ismin adı diğer takımlarla anılıyor. En son takım patronu Christian Horner’ın adı dahi Ferrari ile anıldı.

Red Bull’un Motor Sporları Danışmanı olan Marko, kendisinin belli bir anlaşmasının bulunmadığını ancak Dietrich Mateschitz ile el sıkışarak 5 sene daha devam edebileceğini söyledi.

Diğer anlaşmalar için Marko “Her 6 ayda bir önemli anlaşmalara bakarım ve uzatılması gerekenleri uzatırım.”

“Red Bull’dan çalışan çalmak istemeyen çok az F1 takımı var.” dedi.

 


Yorumlar

  1. geçtiğimiz sene herkese tur bindiririz diyen şeker saçlı adam değilmi bu sene sonunda hara kiri durumları..

  2. sen benimsin avatarı

    sizin çalışanlarınızın hiç biri beş para etmez. tabiki adrian newey hariç. sizin başarınızın %95 i adrian neweye ati. dolayısıyla aptalın birini takımın önemli bir bölümünün başına koysanız bile takım newey sayesinde başarrılı olmaya devam edecektir. (tabi bu kuralların tamamı değişmeze) modern f1 deki şuanda geçerli kurallar tam olarak newey nin istediği onun başarılı olabileceği kurallardır. tesadüf sanki onun için tasarlanmış olabileceğini düşünüyorum.
    kısacası; newey hari takımdaki herkes gitse, yerine hiç amatör çalışanlar bile alınsa yine şampiyonluğa oynar bu takım. vettelin şampiyonlukları nasıl kazandığınıda bu şekilde rahatlıkla anlayabilirsiniz. yani o koltuğa kamilin biri amatör bir sürücüde koysanız (tabi weberin oturduğu koltuk vettelinkinden farklı bunu biliyoruz) o sürücü yine şampiyon olur.

  3. Bu kadar ego bünyeye zararlı Marko :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir