Raikkonen Şimdiye Kadarki Çalışmalardan Cesaret Alıyor

yazar:

kategori:

Jerez’deki son gün en hızlı isim olan Fin pilot, ilik günde de 4. sıradaydı; takım arkadaşı Romain Grosjean ise ikinci günde zirvede yer aldı.

Raikkonen: “Başardıklarımızdan memnunuz; çok iyi bir testti.”

“İlk yarışta durumu göreceğiz ama şimdiye kadar işler gayet iyi. Aacın her açıdan biraz daha iyi olduğunu düşünüyorum”

“Lotus geçen sene Barselona’da iyiydi ve (bu sene de) iyi olmaması için bir neden göremiyorum. İşlerin gidişatından gayet memnunuz”

Bununla birlikte Fin pilot, ikinci testlerde de gerçek güçlerin ortaya çıkmayacağına inanıyor.

Raikkonen: “Umarım yukarılarda oluruz ama gerçekten hiçbir fikrim yok. Diğerlerinin ne yaptığını bilmiyoruz”

“Daha başındayız. Şimdiye kadar iyi geçti ama yapacak hâlâ çok iş var”

“Gelişim için sıkı bir sene olacağından eminim ama bu, Formula 1’de normal bir şey”


Yorumlar

“Raikkonen Şimdiye Kadarki Çalışmalardan Cesaret Alıyor” için 11 yanıt

  1. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    nickine bakanda kimi tanıdıgını sanır acıdım bende kimiyi destekleyipte onun nasıl bir pilot oldugunu bilmedigin icin kimi nin kendi agzından dedigi lafı yazıyorum iyi oku dersinede çalış
    ( Araçta rahat etmem icin ayarlamalar yapıldı dedi ve rahat ettikten sonra ne kadar tur attıgının önemli olmadıgını söyledi zaten geçen senede ben bir pisti tanımam icin 1 tur atmam yeterli demişti belki bunu duymussndur )

  2. ilk yarışa kadar hiç bisey belli olmaz testlerin anlamını kimse bilemez ama benim tahminim lotusun avustralyada iyi bir sıralama geçirceği.

  3. kiminin çok tur atması veya atmaması onun performansını etkilemez ama araçla ne kadar çok turlarsa okadar iyi geribildirim yapar.ayrıca mühendislerinde araçın eksiklerini görmeleri için veri bilgilerine ihtiyac duyar.

  4. tur atmasında göreyim kimiyi 🙂 öyle saçma şey mi olur arkadasm

  5. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    rai araçta rahat etmesi icin az tur attı ayar yaptılar zaten araçta rahat ettikten sonra antrenmanlara fln cıkmasa olur boşa benzin kaybı sonucda kimi en yetenekli pilotlar arasında oldugu icin araçda fazla tur atması yada atmaması performansını etkilemiyor.

  6. yürü be kim tutar seni

  7. Felipe Massa Forza Massa(Honda_F1) avatarı
    Felipe Massa Forza Massa(Honda_F1)

    Kimi Raikkonen. :)))))

  8. benim merak ettiğim bu jerez testinde diğer araçlar göre çok az tur attı .acaba çok ayar değişikliği mi yaptılar da böyle az tur attı .çünkü fazla tur atması kensinlikle faydalı olacaktır

  9. herkes kendi açısından konuşuyor memnunum diye .kimse birbirinin pootansiyelini bilimez şu an . sadece kendilerine odaklanıyorlar . kimin hangi benzin yüküyle çıktığını . kopyalanmaması için önemli güncelleştirmeleri bile barcelonaya kadar gizli tutabilirler. yani birsürü neden

  10. the best player Kevin Durant avatarı
    the best player Kevin Durant

    Testlerden de memnun olmayan yok, maşallah herkes memnun. En iyisi ilk yarışı beklemek. Kim doğru söylemiş herkes eşit şartlarda yarışınca belli olacak 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir