Geçmişin F1 Aracında 2013’ün İzleri

Aslında her şey aşağıdaki resimle başladı. Birileri 70 model Mclaren M14A üzerine 2013 renklerini giydirdi ve internette gerçek bile sanılan bu araç ortaya çıktı. Antony Butler ise bir benzerini yaptı ve tüm gridin renklerini MP4/4’e giydirdi.

Hangisi daha iyi olmuş sizce?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

xtrabit racing (Kaynak: antonybutler.tumblr.com)


Yorumlar

  1. Resimdeki araç mp4-4 değil mp4-5

  2. Orjinali dışındaki hiç birini gözüm benimseyemedi.

  3. M14A… bence çok yakışmış…

  4. Haa birde… Newey in McLaren deki son harikası olan MP4-21 de enfes görünümlü bir araçdı ve Newey in kafasını kimse çözemediği için bir jet olarak tasarlanmış olan araç bir kağnı arabası gibi kaldı.

  5. En guzel Lotus duruyor, sonra Sauber ve Williams, onlardan sonra Force India 🙂 uzgunum ama modern renkler eski Mercedes ve Mclaren'e gitmemis, ayni sekilde Redbull'a da, Ferrari zaten oyuncak gibi duruyor 🙂

  6. MP4-12 yeni nesle bir değişim dir. Tabiiki Karbon yapılara geçiş ve bunun ilki olan McLaren pek çok takdire şaiyan bir takımdır ama ben yinede MP4-12 diyorum.Üzerinde modern yapılar üzerine acaip çalışmalar var ve eski bir McLaren taraftarı olarak ben onu çok beğeniyorum.

  7. MP4-12 yeni nesle bir değişim dir. Tabiiki Karbon yapılara geçiş ve bunun ilki olan McLaren pek çok takdire şaiyan bir takımdır ama ben yinede MP4-12 diyorum.Üzerinde modern yapılar üzerine acaip çalışmalar var ve eski bir McLaren taraftarı olarak ben onu çok beğeniyorum.

  8. Güzel olmuşlar ama en güzeli orcinal MP4/5 🙂 M14A'nın da turuncusu makbuldür :p

  9. bu sene araçlar içinde en çok dikkatimi çekeni lotus oldu. utanmasa mclaren renklerini bile alacak seneye. bu nedir arkadaş, biraz özgün tasarım yapar insan.

  10. Kemal  Şengül  - Teşekkürler MSC avatarı
    Kemal Şengül – Teşekkürler MSC

    Virgin derken Marussia demek istemiştim. Hala eski isim aklaımda 🙂

  11. Kemal  Şengül  - Teşekkürler MSC avatarı
    Kemal Şengül – Teşekkürler MSC

    Mclaren M14A'nin üstüne tanımam 🙂 ama eğer bir seçim yapmak zorunda kalsam yine Mclareni seçerdim yada Lotus veya Virgin 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir