Marussia'da Razia'nın Koltuğu Tehlikede mi?

yazar:

kategori:

Brezilyalı Razia, Circuit de Catalunya’da 1. ve 4. gün çalışacaktı ama Marussia, “istikrar” nedeniyle bütün günler Max Chilton ile çalışmayı tercih etti. Bunun ardından akıllara acaba Razia’nın koltuğu tehlikede mi, ya da Chilton açık bir şekilde 1 numaralı pilot mu soruları akıllara geldi.

Perşembe günü Takım Patronu John Booth: “Max geçen 3 günde harika bir iş çıkardı ve bu şekilde sağlanan istikrardan kesinlikle faydalandık”

Açıkçası bu gelişmeler, söylentilerin oluşmasına neden oldu.

Brezilya haber ajansı Agencia Estado: “İnanılan o ki Razia’nın sponsorlarının Marussia’ya ödemesinde bürokratik meseleler sıkıntı yarattı”

O Estado de S.Paulo yazarı Livio Oricchio’ya konuşan Razia: “Bazen bu şartlarla yaşamamız gerekir”

“Ama Chilton ile aynı seviyede teste çıkıp çıkmamak umrumda değil. Mücadele ettiğim diğer serilerde araca alışmak için çok zamana ihtiyacım olmamıştı”

Yazar Oricchio: “Padoktan arkadaşlarım, Max Chilton’ın babasının, oğlunun anlaşmasının üç yılının her senesin sonunda Marussia’dan hisse aldığını söyledi.”

“Marussia’ya yatırımlarının, Razia’dan çok daha fazla olduğu biliniyor.”


Yorumlar

  1. Michel Nostradamus  avatarı
    Michel Nostradamus

    Eskiden de böyle zayıf bütçeli takımlar vardı. Pilotları zırt pırt değişirdi. 2009 gibi bir buhranın ardından 3 marka bile çekildi ve yerlerine bunlar geldi. Gayet güzel çalışıyorlar.

  2. Adam daha başlamadan gidici 🙂

  3. Bu tip takımlar F1'e hiçbir şey katmadığı gibi zarar veriyor. Sponsor destekli yeteneksiz pilotları F1'e getirip her türlü kuralsız hareketi de yine para yüzünden yapıyorlar. FIA'nın bu konuda bir şeyler yapması gerekecek yoksa sporun zaten bitme noktasına gelmiş ruhu paraya kurban edilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir