Mercedes, Lastik Sorunlarını Aştığından Emin

yazar:

kategori:

Mercedes, son senelerde performans olarak ön plana çıktığı dönemlerde bile aşırı lastik aşınması sorunuyla karşı karşıya kalmıştı.

Bell “Geçen sene tam olarak görünmese de, bunun nedenini tartışabilirsiniz, sene sonunda lastikler ve kontrol edilmeleri hakkında çok fazla bilgi elde ettik.”

“Performansa yansımadı ancak bunun farklı nedenleri olabilir. Ancak bu sene sorunları aşmak için gerekli bilgilere sahibiz ve kış boyunca lastikleri iyi kontrol ettiğimizi düşünüyoruz.”

“Bu yüzden bu sezona çok daha iyi durumda giriyoruz. Lastiklere ne yapmamız konusunda artık gözlerimiz daha açık.” dedi.

Bell, Pirelli lastiklerinin bu sene yeni sorunlar çıkardığını söyledi.

Bell “Lastikler kolay değil, bu sene de zor olacak. Farklı yapıya sahipler ve çok daha fazla lastik sorunu olacak.”

“Ancak tüm takımlar bu durumla nasıl baş edeceklerini öğrendiler. Muhtemelen geçen sezon başlangıcına göre daha az şok olacak.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Rudolf Haesler avatarı
    Rudolf Haesler

    İyi iş yaptiklarindan eminim.

  2. 1233524. lastik demeci Mercedesten.Büyük ihtimalle gene anlamadılar lastiklerin işleyişini.Schuminin ömrünü yediniz.Sevdiğimiz Diğer pilot Hamilton geldi bari bu çocuğa düzgün bir araç verin.Geçen sene full depo kağnı gibi gidiyordu araç.İlk 20 turda 40 saniye yedikten sonra biraz düzeliyordu.Hamiltona 0.5 sn kötü bir araç verin bari o bile yeter.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir