Red Bull Avustralya'nın Ardından Endişeli Değil

yazar:

kategori:

Yarışa ilk 2 sıradan başlayan Red Bull, Sebastian Vettel ile 3. olurken Mark Webber ile 7. olabildi. Red Bull aracının lastiklerine diğer takımlar kadar iyi bakamadığı dikkatlerden kaçmadı.

Christian Horner “Takımdaki hiç kimse bu yarışın ardından umutsuzluğa kapılmadı.”

“Takım çok sağlam bir hafta sonu geçirdi ancak yarış içerisinde lastikler açısından biraz olması gereken aralığın dışına çıktık. Hızlı bir araca sahibiz.” dedi.

Horner, farklı ayar kullanan Mark Webber’in lastiklerinin Sebastian Vettel’in lastikleri kadar aşınmadığını söyledi.

Horner “İyi bir araca sahibiz ve aracımız antrenmanlarla sıralamalarda rekabetçiydi. Şu anda en az rekabetçi olan tarafımız yarış oldu.”

“Mark yarışta çok rekabetçiydi ve lastik dayanıklılığı daha iyiydi. Buna bakmamız lazım. Sürücüler arasında ayar farkları vardı.” dedi.

 


Yorumlar

“Red Bull Avustralya'nın Ardından Endişeli Değil” için 7 yanıt

  1. Alonso severler sahne almış yine

  2. Sorun yok Relax.Belli ki geçen seneden ders alamayanlar var.Pirelli nin klasik oyunları ama Rbr çabucak çözer çözünce de rakip falan kalmaz ortada.Kaybedenler kulübü üyeleri gitgide artıyor güzel 🙂

  3. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Allahım yine başladık yahu arkadaş ben sizin hepinize geçen yıl okadar yağmur duasına çıktınız bende dedimki sezonda yağsa yağsa 5 yarışta yağmur yağar hala yağmura bel bağlıyor adam vallahi yazık billahi yazık size bukadar düşmeyin ya cidden komedisiniz

  4. Malezya'dada yağmur var, yandın horner. Düşün düşün yoktur işin. Birde sıralamalarda 8-10. olursanız maldonado birinizi biçer, gutierrez öteki'nin kanadını kırar, 2 puan alsam şükür ederim noktasına gelirsiniz.

    Daha bunlar iyi günler horner'im. Bu senaryo gerçek olursa o zaman hengameye bak. Helede yağmurda ferrari duble yaparsa yandın resmen. Tamamen kuru bir haftasonuna kadar birbirinizi yer durursunuz.

    Neyse bakalım hala en hızlı araçsınız öylede kalın, en hızlı ayağına ilk 5'e giremeyinde görün vehbinin kerrakesıni. Avustralyada cuma günü kuru ayarla, pazar günü kuruyan piste uyumla ilk 2 olduk diye hemen en hızlı olun canım 🙂 En hızlı siz olun yarışı ferrari kazansin olmadı arada raikonen ile hamilton sürpriz yapsın.

    Endişelenmek yersiz en hızlı sizsiniz bunda hiç şüphe yok. Hızlı olmaya devam. Siz hızlı olmazsanız, biz hızlı olmazsak nasıl kanatlanır red bull hava'ya 🙂 En hızlı red bull aşkına. Devam aynen devam.

  5. ya bu rb taraftarına hastayım.
    hemende gocunuyorlarmış…

  6. ferrariniz aracı delik deşik etmiş iyi bakarsan sesiniz cıkmıyor ozaman

  7. araca açın bir delik 0.5 saniye kazanın bu kadar basit. neden endişelensinler ki ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir