Hamilton, Malezya'da Daha Güçlü Olacaklarından Emin

yazar:

kategori:

Hamilton “Buraya çok olumlu geliyorum. Tüm takım, Avustralya’da mücadele ettiğimiz yerde mücadele etmeyi ummuyordu ve sanırım daha da iyi olabilirdik.”

“Kesinlikle potansiyele sahiptik ancak işler bizim lehimize olmadı. Artık lastikleri daha iyi anlıyoruz.”

“Sıradaki yarışta daha da güçlü olacağız. Aldığımız son sonuçtan gerçekten mutluyum.”

“Herkes bizim hakkımızda olumsuz konuşurken kim bizim önlerde mücadele edeceğimizi düşünürdü?” 

“Avustralya’da harika bir hafta sonu geçirmedim. Sonuna doğru biraz iyileşti. Bu yüzden 10 puandan dolayı mutluyum.”

“Bunu temel alıp her yarış 10 puan alırsak ve bu sonuçları geliştirirsek bu sene bazı iyi sonuçlar alabiliriz.”

“Takımın aralıksız çalıştığını hissediyorum. Doğru yolda ilerliyoruz.”

“Umarım bizi öndekilere daha da yaklaştıracak parçalar geliyordur. Lastikleri biraz daha iyi kullanırsak diğerleriyle yarışta daha fazla mücadele edebiliriz.” dedi.

 


Yorumlar

“Hamilton, Malezya'da Daha Güçlü Olacaklarından Emin” için 25 yanıt

  1. michael  schumacher avatarı
    michael schumacher

    Şu Kimiden Hamilton'a dönmeye cevap vermeyin. Kendini bişey sanıyor sonra. Kendi haline bırakın

  2. Bak kendin diosun okuma diye.O zamn sende okumayacaksın şikayette etmeyeceksin.Burda herkes şikayetini dile getirse yandık.Sen her Schumi haberinin altına ısrarla ve kasıtlı şekilde milleti tahrik edici yazılar yazıyorsun.Sırf dikkat cekmek için.Kimse açıp agzını birşey dedi mi ? Schumi haberlerini okuma kardeşim yorumda yapma ben cok fazla rahatsız oluyorum.Böylece ikimizinde sorunları çözülmüş olur

  3. Aynen John Waynen 🙂

  4. okuma birader? ben schumici yorumlarını okumaktan değil, görmekten bile bıktım. zaten o her haberde aynı olan yorumlarınızı okuma gafletinde bulunmuyorum. ilk cümleden sonra gerisi aynı gidiyor zaten. olmadı bir robot programı yazalım mercedes kötü araç yaptığında şöyle desin;

    -mercedes bu şaka gibi 4 senedir bir problem çözemiyorlar lanet olsun. hamilton yarış bile bitiremeyecek görürsünüz!!

    mercedes iyi araç yapınca da şöyle desin;

    -mercedes yuh size 3 sene şumiye kötü araç verdiniz gitti iyi araç yaptınız lanet olsun ''sövecem'' size.

    sizin yorumlarınızla bu siteye kattığınız tek şey bu 2 cümle olmaya başladı artık. eminim benden başka çoğu yorum yapmayıp sadece okuyan insanlar da bıkmıştır.

  5. Kim tutar sizi be!

  6. Testlerden bu yana diğer takımlardan bir çok isim zaten Mercedes'i de unutmayalım bu yıl, Mercedes iyi görünüyor, vb. demeçler veriyordu. Lewis, herkes olumsuz konuşurken, kim düşünebilirdi derken, genelde Mercedes içindekiler temkinli konuşuyordu. Bir çoğu onların da tehdit olabileceğini düşünüyordu açıkcası. Yine de bundan sonrası için neler olur bilemem, ama şu an gayet makul ve de iyi bir seviyede Mercedes. Tabi ki şampiyonluk mücadelesinden bahsetmek doğru değil, ama yukarısı çok karışık, çok.

  7. Bende senin yorumlarını okumaktan bıktım nolcak şimdi ?

  8. michael  schumacher avatarı
    michael schumacher

    Anlamayinca anlamıyor işte insan:)

  9. şu gönder butonuna tek sefer bas arkadaşım. her habere çifter çifter yorum atıyorsun.

  10. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Doğru olup olmadığını malezyada görecez 2 pit stop stratejilerindeyken lastikleri saklayıp daha yavaş gitmiş olabilir ama bence daha hızlılardı en azından massayı geçebilirlerdi

  11. Mercedes mercedes, haydi es haydi es. Hamiltonla atak yap milyonların nefesini kes.

    Onu bunu geçinde ben ferrari'den sonra en çok mercedes'i severim. Keşke gelişselerde gride heyecan gelse. Samimi söylüyorum ferrari şampiyon olmazsa keşke mercedes ve bir pilotu şampiyon olsa. Bıktık şu içki, fıçkı takımından. Ulan o değilde bu içki markaları her spor dalında başarılı. Anadolu efes'e bak, euroleague'de son 8'e kaldı.
    İçkiden fıçkı'dan pek huylanırım. Sirke pekmez ve şarap hariç içecek içmem. Yılda 2 kez kola içerim, genelde meyvesuyu neyse 🙂 🙂 🙂

    Bu, içkici garsonu neweye haddini bildirecek bir babayiğit araniyor. İçkici garsonu binnaz, enerji garsonu binnaz, binnaz binnaz. Allahını seven bir takım(ferrari, mclaren, mercedes, williams) farketmez şu içkici hegomonyasına son versin hadi hamilton göreyim seni aslan 🙂 Ya sen ya alonso bitirin şu binnaz oyununu 🙂

  12. geçen senenin ortalarında 0.5s, sonunda nerdeyse 2s gerideydiler. bu sene yine 0.5s geride başladılar. ama sepang otomobilin genel durumunu albert park'a göre daha iyi gösteren bir pist. orada da farkı düşük bir düzeyde tutarlarsa iyi bir iş yapmışlar demektir.

  13. mercedeste kızılderililerdeki gibi mutluluk çubuğu varmış takımdaki herkese içiriyorlarmış ham ada içirmişler d:

  14. lewis henüz iki pit stop stratejisindeyken, yani aracını buna göre sürüyorken de kimi'den birkaç salise yavaştı. genel olarak da kimi, seb ve ferrari'lerle mücadele edecek hızı yoktu. sadece son bölümde hızlıydı.

  15. birincisi mercedes'in başarılı olması sadece araçtan olmayacak bu açık.

    Schumi taraftarları bu sporu tarafsız gözlerle izleyen ender taraftarlardandır.

    işte buna gülerim dostum :))) en başta 'taraf'tar olduğun için 'taraf'sız gözlerle izlemen imkansız. tarafsız olmadığın için taraf'tarsın zaten.

  16. bak arkadaşım,

    Bıktıysan kolay yolu var, okumazsın olur biter. Kimse senin yorumlarına bayılmıyor, ama kalkıp da sana yorum yapma da diyemez

    böyle deyip, 'sen de kimseye sevsen de sevmesende yorum yapma diyemezsin' demeye getiriyorsun lafı. ben de diyorum ki: ben kimseye yorum yapma demedim.

  17. kime yorum yapma demişim ben yorumumu birdaha okurmusun?

    Zaten seni bu konuda suçladığım yok, yorumumu dikkatli okursan göreceksin.

  18. Melih Çakmaklı avatarı
    Melih Çakmaklı

    Adam da demiş sana,madem bıktın okuma işte..

  19. ee doğruları söylemek nezamandan beri kabahat oldu ki?
    Schumi taraftarları bu sporu tarafsız gözlerle izleyen ender taraftarlardandır. Çünkü onlar ciğerlerinden bir parçayla yüreklerinden gelen sevdayla yapıyorlar bunu. benden onlardan biri olmaktan onur duyuyorum.

  20. kime yorum yapma demişim ben yorumumu birdaha okurmusun? okumaktan bıktım değil görmekten bıktım dedim değil mi? ne yazdığım gayet net. ilk cümleden sonra zaten farkediyorum nasıl gideceğini, okumuyorum. tekrar açıklıyorum (çünkü bunu gerek görüyorum) : kimseye yaz veya yazma demedim, aynı yorumu görmekten bıktım dedim.

  21. Bıktıysan kolay yolu var, okumazsın olur biter. Kimse senin yorumlarına bayılmıyor, ama kalkıp da sana yorum yapma da diyemez. Kimseye hakaret etmeden sürece istediğin gibi istediğin kadar yorum yap.

  22. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Mercedes kesinlikle göründüğünden daha iyiydi bundan eminim çünkü 2 pit stop strajisi ile başladı ama sonradan 3 e döndüler ve buda onlara çok fazla zaman kaybı yaşattı bence podyum mümkündü en azından 4. malezyada yine sıralamalarda ilk 3 te olacaklardır

  23. her mercedes haberinde schumi taraftarları. mercedes başarısız olsa ''işte mercedes bu şaka gibi 4 senedir bi problem çözemediniz lanet olsun size ne biçim takımsınız''

    mercedes başarılı olup iyi araç yapsa ''schumi varken araba yapmadınız da yuh size de sövecem de'' bilmem ne. bu yorumların ardında ''schumi başarılı olamadığı için mercedes'de kimse başarılı olamasın. eğer olursa da, bu kesinlikle mercedes schumi varken kötü araç, yokken iyi araç yaptığı içindir'' mantığı yatıyor. her mercedes haberinde aynı tarz yorumları görmekten bıktım artık.

  24. michael  schumacher avatarı
    michael schumacher

    Mercedes böyle bişey işte.. Şaka gibi:)

  25. "Kesinlikle potansiyele sahiptik ancak işler bizim lehimize olmadı. Artık lastikleri daha iyi anlıyoruz."
    "Takımın aralıksız çalıştığını hissediyorum. Doğru yolda ilerliyoruz."
    "Lastikleri biraz daha iyi kullanırsak diğerleriyle yarışta daha fazla mücadele edebiliriz."

    şu sözleri, mercedes ile alakalı pilotlardan/yöneticilerden/mühendislerden duymaya başladığımızın 4. yılına giriyoruz. yıllardır aynı durum geçerli: sıralamada hızlı bir araç, yarışta anında liderlerden kopan bir araç, ve yarışın başında, arkasına takılan araçların yarışını mahveden bir araç.. bu durum geçtiğmiz 3 yıl boyunca hiç değişmedi. ve bizler bu sözleri milyon kez işittik. hamilton doğru söylüyor, analizinde haklı. ama esas sıkıntı sorunu doğru teşhis etmek değil, soruna doğru tedaviyi uygulamak. hamilton da, tedavinin teşhis koymak kadar kolay olmadığını yakında çaresizce anlayacak gibi.. bence hiç bir şey değişmeyecek mercedes'te.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir