Coulthard: "Whitmarsh Üzerinde Baskı Var"

yazar:

kategori:

Yeni sezon öncesinde Lewis Hamilton ve Paddy Lowe’ü kaybeden takım, Avustralya’da sıkıntılar yaşadı ve liderlik mücadelesindne uzak kaldı.

Telegraph’taki köşesinde yaşan Coulthard: “Takım patronu olaran Martin Whitmarsh’ın üzerinde bir baskı oluştuğu gerçeğinden kaçamazsınız. Sonuçta seyir halinde sorumluluk geminin kaptanında”

“Formula 1’de insanlar sorumluluktan kaçamaz. Herhangi bir adanmışlık eksikliği, odak noksanlığı veya istikrarı yakalayamamak, hemen ortaya çıkar. Başarısız olma gibi bir seçenek yoktur.”

McLaren’ın tempo sorunu yaşayan MP4-28’i çöpe atıp 2012 aracına geri dönmesi de konuşulanlar arasında ama geri dönüş çok kısa zamanda olamayacak.

Bununla birlikte Jenson Button, takım patronuna destek çıktı.

Button: “Herkes Martin’i örnek alıyor. Her zaman güçlü olmak zordur ama muhteşem bir iş çıkarıyor. Herhangi bir suçlama yok. Gelişmek istiyoruz ama bizim için sanırım uzun bir yolculuk olacak.”

Öte yandan McLaren, Avustralya’da Mark Webber’in kötü kalkış yapmasına neden olan yazılım sorunu için Red Bull’dan Avustralyalı pilottan özür diledi.

 


Yorumlar

  1. Ow royal hunt çok güzel yorum olmuş. Tam üstüne basmışsin kutluyorum seni. Samimi söylüyorum çok güzel bir tespit.

  2. 2012 sonunda hamilton gidince dediler ki; yahu bu aracı biz yarım saniye geliştirsek bile bu pilotlarla şampiyon olamayız, araçta 1 saniye gelişecek kadar yer de yok, en iyisi biz yeni araç yapalım, ya batarız ya çıkarız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir