Hembery: "Kazanamayan Takımlar Şikâyet Etmeye Başlıyor"

yazar:

kategori:

Lauda, F1’deki şu anki lastik durumunu ‘kesinlikle aptalca’ olarak nitelemişti.

Hembery: “Niki, yarışların ne kadr sıkıcı olduğunu unuttu mu? Her zaman böyle oluyor: Takımlara yeni bir meydan okuma sunuyoruz ve pilotları kazanamayınca şikâyet ediyorlar”

 


Yorumlar

  1. Yarışları çok daha karışık, bilinmez ve bunların neticesinde heyecanlı yaptığınız gerçek. Ancak bu durumun tamamen suni olduğunu bildiğim için yarışlardan aldığım zevkin bir kısmı hep eksik kalıyor.

  2. Lovely_F2008  avatarı

    Eee Niki sen kaşındın , adama böyle laf koyarlar .

  3. Mercedes ile ne tür bir sorunun var?Sence lastikler iyi mi?Pilotların tekerlek tekerleğe iki üç tur birbirini geçmeye çalıştığı yarışları izledin mi?Drs sayesinde güya pilotların bir birini geçmesi hakkında ne düşünüyorsun.
    Bence bu iş giderek Smackdown olayına benzemeye başladı.Adamlar birbirlerine otuz tane yumruk atıyorlar ama bir damla kan yok.

  4. kazanamayınca şikayet eden takım da iyiymiş. oyunda yenemeyince kaçan çocuk gibi. kazanamıyorsa daha çok çalışsın denemeye devam etsin.

  5. "Lastikler herkes için aynı gençler" güzel ve yeterince egolu, bilge bir cümle gerçekten de. Raikkonen bile ki kendisini çok severim, kazandığım en kolay yarıştı derken durup düşünmek gerekmez mi ?

    Taraflı tarafsız, motorsporlarının zirvesine yakışır mücadele izlemek isteyen herkes için soruyorum izlediğimiz geçişler gerçek geçişler mi ? Bir pilotun diğerine üstünlük kurması sonucunda mı gerçekleşiyor yoksa birinin lastiği bittiği için mi ya da drs yi açamadığı için mi gerçekleşiyor ? Siz bundan zevk alıyorsanız ki muhtemelen alıyor gibi görünüyorsunuz o halde f1 in geleceği hiç parlak değil. Suni geçişler izlemektense pilotları kazanmaya ve puan almaya teşvik edici kurallar koyulabilirdi. Daha çok risk alan daha agresif pilotları izlerdik o zaman sürekli.

    Araçları önce çim biçme makinesine benzettiler, baktılar olmadı DRS saçmalığını çıkardılar o da yetmedi en son çare artık lastikleri 3 turda bitecek şekilde, fren blokajında parçalanan hamurdan ürettirelim o zaman geçiş olur dendi. E oldu da haliyle, lastiğine bakan aksiyondan uzak duran pilotlar ön plana çıkmaya başladı. İstediğiniz buysa ilerde, "biz aksiyon görmek istiyoruz" demek doğru olmaz.

  6. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    Lastikler 3 sene önceki lastiklere göre çok daha zevkli yarışlar izletiyor. Tamam ben de karşıyım olayın lastik savaşına dönmesine, pilotların lastiği korumaya çalışmalarına. Ancak lastik faktörü olmazsa bu sefer gp2 ye dönüyor f1. haa lastikleri 40-50 tur gidebilcek şekilde dayanıklı hale getireceklerse ozaman motor geliştirmenin de önü açılsın v12 motorlar gelsin yeniden.

  7. Orta yolu da bi bulamadık ama bridgestone 2010 da da çok eleştirildi malum pit zorunluluğu olmasa tüm yarış gidecek türden lastiklerdi.Geçen sene de buna benzer eleştiriler yapıldı bu sene de aynı şekilde devam ediyor.Kötünün iyisi bana sorarsan bu durum.Rbr nin maksimumu almasını biraz olsun engelleyecektir doğru ayarları bulana kadar.
    Farklı üretici gelmedikçe bu sorun bence hep yaşanacak.Gerçi farklı üretici varken de sorun vardı ama taraftar açısından bi sorun teşkil etmiyordu.

  8. tolga karanlık avatarı
    tolga karanlık

    Yine başlamış Mersedesçiler sallamaya. Şartlar herkes için aynı gençler. Yapanlar da öyle veya böyle yapıyorlar. Son tura kadar geçiş vardı yarışta, 2-3 tur daha olsa Webber Hamilton'u geçecekti. 40 tur giden yumuşak lastiklere de sallıyordunuz şimdi bu lastiklere de sallıyorsunuz. İşiniz bu zaten, oturduğunuz yerden sallamak

  9. Kısa, ve öz. Bu adam da her haberin peşinden demeç veriyor savunma modunda.

    Tamam lastikler aşınsın, ama deli gibi süren bu aşınmadan daha fazla zaman kazanabilsin ki pilotlar arasında farklar oluşsun. 3 dakika savunma yapmak 20 tur gidecek lastiğin ömrünü yarıya indiriyor. Bu mudur yarış?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir