Vettel, Webber'den Takım Direktiflerine Uymadığı İçin Özür Diledi!

yazar:

kategori:

Yarışı uzun süre lider götüren Mark Webber, son pitlerin ardından takım arkadaşına geçildi. İlk bakışta geçişte bir anormallik görünmese de yarıştan sonra gelen açıklamalar ilginçti. Webber, yarışın ardından yaptığı açıklamada takımın kendilerine lastik ve aracı koruma direktifi verdiğini, bu yüzden motoru kıstığını söylemişti.

Vettel “Sonunda güçlü performansa sahip olduğumu düşündüm ve yeni set orta hamurlu lastiklerle biraz daha hızlıydım. Çok yakın mücadeleydi ancak bugün büyük bir hata yaptım.”

“Olduğumuz pozisyonları korumalıydık. Takım emirlerini kasıtlı olarak görmezden gelmedim ancak biraz durumu batırdım.”

“Mark’tan liderliği aldım ve bu yüzden mutsuz olduğunu görüyorum. Ancak dürüst olmak istiyorum ve özür diliyorum.”

“Onu geçerken çok fazla risk aldım ve daha iyi davranmam gerekirdi.”

“Ancak bu şu anda onun hislerine yardımcı olmaz. Mark’tan özür diliyorum. Sonuç artık ortada. Tek diyebileceğim bunu kasti yapmadım.” dedi.

 


Yorumlar

“Vettel, Webber'den Takım Direktiflerine Uymadığı İçin Özür Diledi!” için 78 yanıt

  1. 2 ekmek 1 Camel  avatarı
    2 ekmek 1 Camel

    Redbull Renault yarışı ilk iki sırada tamamlamasına rağmen yarış sonrası takım içinde soğuk rüzgarlar esti. Her iki pilota arkadaki rakipleri farkı açtıkları için telsizden yavaşlamaları emri verildi. Anons yapıldığı sırada Webber'in arkasında bulunan Vettel, bu emre uyarak yavaşlayan Webber'i geçerek herkesi şaşırttı. Alman pilot Vettel, yarışı lider tamamlamasına rağmen hem takım arkadaşı hem de takım yönetimi tarafından tepki gördü.
    Yarışın ortalarında Vettel, Webber'in arkasında ikinci sıradayken takım patronlarına telsizden partneri için "Webber'i önümden çekin, ben daha hızlıyım" talebinde bulundu. Vettel böylece Malezya GP'sinde iki sıkandala imza atmış oldu. (başka bir haber kaynağından alıntırıdr)

    Görünüşe göre durum şudurki ; Alonso volume 2 = Vettel, diyenlerde olabilir, fakat Vettel'bence tamamen farklı çunkı sezon başı ve kendısı yarış ahlakının zirvesine ulaşmıştır takım emirlerini geçin takım arkadaşına bu zaman kadar gelen en alenen, en büyük saygısızlığı yapmıştır…

    Bu olaydan, buna benzer bir sürü durum çıkartılablir, yorumlanabilir, diğer pilotlarla empati kurulabilir, oda yapmıştı buda yapmıştı vs… en tane örnek olabilir… şahsımca asıl tartışılması gereken f1 in nereye doğru gittiğidir ?

  2. erdal altundag(kimi raikko) avatarı
    erdal altundag(kimi raikko)

    eskisi gibi yarum yazmak bana artık yorucu gelıyor sanırım.yarıs bıter bıtmez işlerim vardı.ama işim bittikten sonra tum haberlere tum yorumlara baktım.

    bana gore herkes kendıne gore haklı.o haberemı bu haberemı yazayım derken artıkburaya yazdım gitti.

    ben eskiden beri takım emırlerıne karsımyım.schumi-baricello,schumi-massa ,alonso-massa,vebber-vettel,rosberg-hamılton.kim olursa olsun. bir pilota bir diğer pilotun haberi olmaksızın geç denmesinede geçme denmesinede hep karşı çıktım..f1 ın asıl ruhu herkesle ,babanla bile yarısacaksın.kimseyi tanımıyacaksın.ama herşey spor ahlakı ve etiği içinde olmalı.massa ya alonsodan yavaşşın yol veer denmesı bu gunkı ıkı olayın yanında okyanusta damla ve masum kalıyor.

    ben vettele karşı notur dum.ne severım nede sevmem.3 kere sampıyon oldu en ufak bır hasetlıgım kıskanclıgım olmadı.hatta kimi ile arkadaslıgı yuzunden alonsoya karsı kazandıgı için sevınmıstım bile.

    ama bugunkı olay benı vettelden soguttugu kadar tıksıntı noktasına getirdi.yahu artık eskısı gıbı takım emırlerı serbest alenen takımlar emır verıyor.kabul etsekte etmesekte.sana ve takım arkadasına ıkınızde bu sekılde bıtırın denmış ve ondekı vebber bu talımata uymus ama sen hinlik yapıp onun bu boslugundan ve ıyı nıyetınden ıstıfade edıp kalleşçe gecıyorsun.hanı burada takımında sucu var.madem vettel emre itaatsizlik yapıyor o an webber de multi 21 ıptal de.eşit sartlarda kapıssınlar.

    vettel sonrada ozur diliyor..bla bla bla.sana sadece acıyorum vettel.

    rosberg hamılton olayıda buna benzer.bır olay ama burda bekledıgımız sonucun orada olması bu olayı eleştırmememız anlamına gelmıyor.bana göre rose brawn da yanlış yaptı.sadece rosberge hamıltonu geçme demek hıiç etik degıldı.ıkısinede soyle.bırıakın herkes herkesle mucadele etsin.takım arkadaşları bile.bırbırınnızı yarıs dısı bırakırsanız yakarım deyın olsun bıtsın.

  3. Hamilton`un ozru gibi Vettel`in ozru nu de samimi bulmuyorum, ha evet takim arkadasi da olsalar yarismalilar, takim emirleri Ferrari/Alonso sayesinde tekrar legal hale geldi, bu durumlar daha cok yasanacak..

  4. Bugün vettelin yarışı kazanmasını takımda istedi,son pittlerden önce 4 saniye olan fark pitlerden sonra nasıl olduda eridi gitti hemen atak yaptı vettel,takımın oyunları bunlar

  5. YummyCupcake - avatarı
    YummyCupcake –

    Bu özürde de yine kendini üste çıkarma çabasıyla konuşmuş.Vettel'in bugün yaptıkları tam bir saçmalıktı.
    "Onu önümden çekin." dedi.
    Denilene uymadı.
    Yaramaz parmak çocuk…Yine affederler ağlak bebeklerini.Şımarıkça ve çocukça davranması onun en kötü özelliği.Bir de yenilgiyi kabul edememesi…
    Webber cidden iyi bir sürücü.Çoğu insan bu şımarık takım arkadaşına katlanamazdı.

  6. Adam öldürmüş Vettel onu anladım yorumlardan 🙂

    Şimdi ben sezon sonuna bu konu linkini saklayacağım ve bu konuda balıkları teker teker avlayacağım.Olaki bir Redbull-Ferrari düellosunda Takım emirlerimi yoksa temiz yarışmı konularında geçen tartışmalarda olaki bunların tersini yazan olursa burda yazan her yorumcuya burdaki yazılarını göstericem 🙂

    Bakalım düzmü eğrimi yazılmış yoksa sevilmeyen pilot takım emrine uymalı sevilen pilot takım emrine uymamalı modumu olmuş hep birlikte görücez 🙂

  7. şu an içinde bulunduğumuz duruma itirazım yok haklısın bu böyle maalesef ancak benim demek istediğim durum tamamen zıttını gösteriyor olsada bizlerin "doğru" olanı, olması gerekeni desteklememiz gerektiğidir. belki hiçbirzaman istediğimiz şeyler olmayacak ama bizimkisi tarafımızı belli etmek değil midir? karınca misali, o da biliyodu ateşi söndüremeyeceğini ama yinede.. bilirsin.. neyse konu çok başka yerlere gidecek böyle giderse, sağlık olsun usta..

  8. İşte ben bu şekilde bir yargıya varılmasını doğru bulmuyorum. İnsan doğası ve davranışı o kadar basit değil. Demek ki telsizi dinlemiyor denilip geçilemez.

    Mesela ben Vettel'in önceki davranışlarını önemsiz gördüğü, fark yaratmadığını düşündüğü şeyleri takmıyor olarak yorumlamıştım. RedBull da benzeri bir şekilde düşünmüş olabilir.

  9. Michel Nostradamus  avatarı
    Michel Nostradamus

    Özür dilemek, izin almaktan daha kolaydır. Bilen bilir.

  10. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Mesele; vettelin hoşuna gitmeyen telsizleri iplememe meselesidir.Sen demişsin ki takım vettelin bu huyunu bilmiyor olabilir yada bu davranışı beklemiyordu .Ben de demişim ki bal gibi bilirler çünkü çok örnekleri var.

  11. Ben daha önce yaptıklarını inkar etmiyorum. Benim söylediğim onlar ile bu yarıştaki davranışı aynı şey değil.

  12. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Korede yaptığı hareketi aldığı telsiz uyarısı sonucunda aptalca olarak nitelendirip hemen bir yarış sonraki hindistanda aynı uyarıyı tekrar alması.2011 brezilyada motor arıza süsüyle webbere geçil talimatından sonra telsize inat fastest lap yapması gibi örnekleri var.Biz bile vettelin telsiz talimatlarına bakışlarını öğrendiysek takımı bunu hayli hayli biliyordur.Yani takımın vettele ne dediği değil vettelin ne yaptığı önemli.Tabi her defasında özürle bitiyor o ayrı.Abdullah arkadaşın dediği gibi yarış esnasında hayvani duygularını bastıramıyor.

  13. Bi bakıver avatarı

    Redbull bu kafayla giderse alınso şamp olur.

  14. Ben seni anladım aslında. Benim demek istediğim, her ne kadar ikisi de talimat dinlememek olarak görülse de talimattan talimata fark var. Vettel gibi şımarık bir kişi önemsiz gördüğü bir talimatı iplemeyebilir ama diğerlerini takip etmeyi sürdürebilir.

  15. kaç yaşındasın bilmiyorum ama inan keşke hayat senin kafandan geçen gibi olsaydı. maalesef belli bir seviyenin üstünde olan tüm meselelerde kimi kime birşey kazandırıyorsa onu "tanrı kral" ilan ederler. şu an redbull da durum bu. webber pilotlar şampiyonluğunu alabilecek bir pilot değil ama pilotlar şampiyonluğunda vettelin ayağına basmadan markalar şampiyonluğunda takıma ciddi katkıda bulunabilecek bir pilot. bu konu göreceksin webber tarafından fazla uzatılmayacak unutulacak…takımda kalması için bunları yapmak zorunda…
    hayatın gerçekleri bunlar…belli bir seviyede kalabilmek için inan o kadar söz verip tutmamazlık ediyoruz ki o kadar arkadan iş çeviyoruz ki üç kuruş kazanacağız diye el etek öpmeler boyun bükmeler yapmacık hareketler kula kulluk etmeler…o yüzden başımızdan sıkıntı hiç eksik olmuyor…

  16. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Sen yanlış anladın.Ben vettelin telsiz talimatlarını dinlemediğinden örnekler verdim.Önce telsizi iplemiyor sonra da özür diliyor tıpkı bugünkü gibi.Takım bunu daha önceden biliyor.Şımarık çocuk tavırları ilk defa olmuyor ki.

  17. Fastest lap elde etmeye çalışmak masum sayılabilecek bir davranış. Önündeki pilotu bu şekilde geçmek ise adilik. İkisini aynı kefeye koymamak lazım.

  18. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Takımın vettelden böyle bir davranış beklemediğini söyleyenler olmuş.Bence doğru değil.Redbull takımı vetteli çok iyi tanıyor olmalı.
    örnek 2011 kore ve hindistan yarışları son turları.
    Korede 2.ye 12 saniye fark atmışken fastest lap yapmayı bırak aracı finişe getir dediler.Yarıştan sonra vettel yaptığı hareketi aptalca olarak niteledi.Hemen ardından hindistan son turlarında yine aynı olay ve yine aynı telsiz uyarısı..

  19. tamamen pit duvarının işi

  20. KimiMRaikkonen avatarı
    KimiMRaikkonen

    3 dünya şampiyonluğu olan adam
    anaokulu çocuğu gibi 'bilerek yapmadım' demesi fazla samimi gelmedi doğrusu.
    Ha tamam, herkes hata yapar da Vettel'inki ufak bir hata değil. Üstelik bu duruma Webber'in ne kadar bozulduğunu yarışın sonunda herkes gördü.

    "Mark'tan liderliği aldım ve bu yüzden mutsuz olduğunu görüyorum."

    Liderlik mi, oyuncak mı tam anlayamadım… :/

  21. 0:50 "Don't be silly Seb, come on"

    Bu cümleyi duyan tek kişi ben miyim acaba?

  22. verilen sözlere sadakat konusunda senin daha çok hassas olmanı beklerdim usta..

  23. Yazdıklarının yanıtı belli.

    1- Takım Vettel'den öyle bir davranış beklemediği için.
    2- RedBull bu yarışta sert lastiklerle daha hızlıydı.

    Madem öyle sen de bana yanıt ver. Madem ki takım Vettel'in geçmesini sağlamaya çalışıyor, neden atak yaparken ona telsizden "Don't be silly Seb, come on" deniyor?

    Gerçek şu ki takım İstanbul'da başına gelen şeyin acısını hiçbir zaman unutmadı. Bu yüzden pist üzerinde pilotların savaşmasını istemiyorlar ve bunu engellemek için her zaman önde olan pilotu avantajlı kılıyorlar.

  24. nerden baksan ahmakça…
    tabii geçecek, geçmeyecek te ne yapacak…geçen sene son yarışta neredeyse fotofinişle belirlendi şampiyonluk…özür diledi ama fazladan 7 puan aldı. webber e bir galibiyet eksik veya fazla olsa ne yazar…dua etsin 3 senedir kendini katlayarak geçen takım arkadaşı onun çin 2.pilot muamelesi yapın demiyor.
    tahminim o ki webbere artık senle çalışmayacağız dedikten sonra takım giderayak bu adam vetteli fena döver…

  25. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    Yorumlarımı kaldırıyorsunuz hadi bugün anladık Vettel adam değilde size ne oluyor sayın editörler

  26. Gerçekten bunda Red Bull un parmağı yok diyen yalan söyler…Webber e motoru koru diyorlar ama Vettel motoru kısmadan gitmesine bile tepki göstermiyorlar.Çekin onu yolumdanın pratikte uygulanışı böyle oldu.Vettel %100 suçluysa RedBull %1000 suçlu,böyle ayrımcılık olmaz.Vetteli severim ama bu olay yakışmadı.Bazen kendinden önce takım gelir.Çok iğrenç bir sahne izledik.Çok ucuz harcandı Webber ki Webber i de sevmem ama üzüldüm

  27. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    Yazdığın şekilde cevap vermek 1 ve 2 yazdıklarıma cevap vermekten daha kolay tabii, sende haklısın, mantıklı bi açıklamasa olda eminim yaZardın ama olmayınca sende haklısın ne diyebilirsinki

  28. Arkadaş gerçekten inandığından değil, RedBull düşmanlığından öyle söylüyor. Sen onu ciddiye alma.

  29. raikkonen doesn't care about this.. 🙂

  30. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    Vettel sanki ilk defa önümü açın diye bağırdı.Webberin surat asmasına gerek yok buna alışmalı.Neweye falan artistlik yapması kendine zarar.Bundan sonra bu podyumu bile göstertmezler.

  31. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Öyle olacağını hiç sanmıyorum. Çünkü ikisinin bu kadar sert mücadele etmesini asla istemezler. Vettel'i kayırıyor olsalar dahi sonuçta çok riskli. Hiç puan alamamak da var. Kaldı ki telsiz mesajları ve takımdakilerin Vettel'e karşı tutumlarına bakarsak kesinlikle Vettel'e çok kızgınlar. Bu açık. Bence o derece bir tiyatro yapmış olamazlar.

  32. ne alaka şimdi raikkonenle 🙂

  33. Sırf bu yüzden raikkonenle arası bile bozulur valla.Raikkonen sevmez böyle ukala kendini bilmez hareketleri

  34. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    Bu olay tamamen redbull un kurnazlığındır ve bunu bilinçli yapmışlardır, 1- önce vettelin motoru kıstığını onaylatıp aynısını daha sonra webber e yaptırabilirlerdi? Niçin öndeki pilot daha evvel bunu yapsın ki?
    2- niçin bir tur geç pit yapmasında rağmen web sert vet orta hamur lastikte? Pekala aynı seti kullanabilirlerdi?

    Bunların hepsi tamamen vetteli 1 ci yapmak için bilinçli yapılmıştır, kimseyi kandırmaya çalışmasınlar yemezler…

  35. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    Yapma yaa, acaba öndeki pilot Vettel olsa ve motoru kıstığında arkasından gelip geçen webber olsa bugün burada ne yaZardın çok merak ediyorum?

  36. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    reddbull takım emrı vererek zaten markı 1 sn yavaslatmıstır. esıt sartlarda mı gectıgını sanıyorsun webberı? Ayrıca almanya yarısında alonsonun ne kadar puana ıhtıyacı oldgunu cok ıyı bılıyoruz. massanınsa iddiası yoktu şampiyonada, zaten böyle zamanlarda takım emri olmalı daha 2. yarışta şampiyonada hiçbirşey belli değilken verilen takım emirlerine ve onu destekleyenlere lanet olsun

  37. Piston aşağı düştü !!! Özür dilerim bilerek olmadı…

  38. vettelin takım emrine uymaması bir pilotun takım emriyle takımın diğer pilotunun önüne geçmesinden daha kötü bi durum olmasa gerek 2010 almanya gp hala hafızalarda çok taze ve hiç unutulmayacak merak etmeyin alonso schumi kadar olgunluk bile gösterememişti schumi 2001 avusturya yarışında yaşanan skandaldan sonra en azından göstermlikte olsa barichelloya yol vermişti

  39. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Toro Rosso Sandı Herhalde 🙂

  40. hocam şampiyonlar ligi kurasındaki foyayı hileyi çok güzel meydana çıkardınız. tebrikler.dobra yorumlarınızı f1 platformunda da bekliyoruz 🙂

  41. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    İstediğin kadar özür dile vettel. 2013 malezya milat olmuştur. Senın karakter bahsin açıldığında herkes 2013 malezya diyecektir.

  42. takıma telsizle 'ben daha hızlıyım önümden çekin' diyen bir insan herşeyin farkındadır.

  43. – " Kusura bakma Mark bir an direksiyon hakimiyetimi kaybettim."
    – " Frenin patlasa şampiyon mu olacan lan ?! "

  44. Kendini kontrol edemiyorsun ve Nefsine yenildin…

    Bu kadar basit

  45. vettel eğer telsizden webberi önümden çekin dediyse çok yanlış olmuş ama eğer takım emrine rağmen webberi geçdiyse bir o kadarda doğru yapmış bu takım emirleri insanları f1 den soğutuyo rekabeti öldürüyo

  46. ForzaFerrari ForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrari ForzaFelipe

    Bunu o zaman farkedemedği açıktı. Hatta galibiyeti kutlama biçimi (çizgiyi geçerken) yaptıklarının 20 katı daha kötüydü.

    Ben Vettel'in yaptığını savunmuyorum. Son derece kötü bir işe imza attı. Ama özür bu durumda yapılabilecek en iyi hareketlerden biriydi ve yapmasını bildi.

  47. Bu ne ya takım emri falan çok saçma..Bu yüzden takımlar tek pilotla yarışmalı…

  48. kasti yapmadım derken?? adamın kanadını filan kırsan yanlıslıkla oldu dersinde adamı geçip arkasından savunma yapıyorsun.

    hiç mantıklı değil ama hadi biz çok safız, inandık diyelim, geçiş özürlü dediğimiz vettel adam geçmiş onuda kasıtlı yapmamış hahah =)

  49. Webber'inki avatarı

    La get . Özürmüş . Bunların hepsi oyun ve yalan Vettel daha öncesinde belli etmişti Webber'i önümden çekin diye.Maşa Webber daha bu takımda mısın ? Şu sürüşünle seni alacak birçok takım var.

  50. takım emrinde son moda

    PARDON

  51. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    bu açıklamadan sonra yapılması gereken tek şey Vettel'in karşına birisinin geçip " ne yaptığını sanıyorsun " demesidir.Nascar'da olsa bu olay yarış sonu yumruk yumruğa girerlerdi 😀

  52. Öyle ancak bunun kararını önceden vermeleri gerekir. Yani takım içerisinde takım emirleri diye bir şey söz konusuysa, öndeki pilot da buna uyuyorsa ve sen gelip kalleşçe geçiyorsan bunun açıklaması olamaz. Webber'in suçu ne o zaman? O niye takıma uydu?

  53. madem gerçekten özür diliyor, geçmemeliydim diyor. o zaman niye yarış içinde yerini verip özürünü göstermedi de 1.liği alıp parmağını gösterdikten sonra özür diledi?

  54. Hamilton özrüne benzemiş.

  55. Kasti yapmamış boşuna yüklendik çocuğa. Kasti davransa ne olacaktı kim bilir.

  56. vettel bugün resmen alçaklık yapmıştır .yaptığı hareket erik dışıdır.bundan sonra webber in vetteli biçmesine kimse en ufak bişey diyemez.yarışı izlerken niye bu webber bu kadar agresif savunma yapıyor dedim meğersem az bile yapmış.bence bunun altında rbr nin parmağı var kesin vettele özel başka kodlar bildirdiler ve buna neden oldular.ama ben suçlamıyorum bunun sebebi fia denen müsvette kurumdur.şimdi gurur duysunlar şu tabloyla.yazıklar olsun hepinize .

  57. aa özür dilemiş bak. o zaman sorun yok, boşu boşuna kızdık çocuğa.

  58. ne bunlar böyle ya motor dünyasının zirvesinden bahsediyoruz muhallebi çocuğu değiller olmamaları da gerekiyor yarışacaksın ve fırsatını bulunca geçeceksin sonra da arkana bile bakmayacaksın bu kadar basit aksi herhangi bi durum bu sporun ruhuna ve etiğinide aykırıdır.Bunlar için seyrediyoruz yarışları…

  59. bu arada rbr yavaş yavaş yine işi götürecek lastik sorununuda cözerlerse işler kötü 😀

  60. ForzaFerrari ForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrari ForzaFelipe

    Ben inandım. Çok büyük bir hata ama. Bu hatadan sonra yapılacabilecek iyi bir açıklama.

    En azından Almanya'daki Alonso gibi yarıştan sonra "benim hakkımdı, hızlıydım" tarzı açıklamalar gelmemesi iyi.

  61. Öyle bir anlatmış ki… Sanki ikisi de tam gaz giderken onu geçmiş gibi… Oysa Webber o savunmayı yaparken bile yakıtı falan kısık durumdaydı. Tam gaz gitseydi arayı zaten açardı…Ayıp ayıp…

  62. kol mu bozuktu acaba :))

  63. yapacağını yapıp her yarış sonrası özür dilemek erdem değil ki vettel 🙂

    webber yine sabırlı bir adam çıktı. bu kadar entrikaya başkası dayanamazdı. adamın 1. liğini resmen vettel e verdiler. takım bir emir veriyor, pilotun biri uyarken diğeri heyecanına kapılıp aykırı davranıyor.

    bunlar 3 gün sonra unutuluyor ama sonuç olarak alınan puanlar haksız olanda kalıyor.

  64. bune ya karı koca kavgası gibi geldi bana vettelin demeçleri.

    "Onu geçerken çok fazla risk aldım ve daha iyi davranmam gerekirdi."
  65. onur çakır avatarı

    ahahah

  66. Gelecek yarışta yol vererek özrüne inandırabilirsin mesela….

  67. Bir sonraki muhaberenizde birinciliği verirsin artık Seb , özür böyle dilenir nezaket böyle gösterilir 🙂

  68. vettel seni cok seviyorum ama bu olmadı birdaha böyle bir durum olduğunda adam gibi weebere galibiyeti vermelisin

  69. ozru kabahatınden buyuk derlerya ıste bu durum o olsa gerek bu ne ya emır oldugunu bılıyor gecıyor ve bılerek yapmadım dıyor

  70. onur çakır avatarı

    pardon kuzenim geçmiş deseydi bari

  71. Doç.Dr.Kalpazan  avatarı
    Doç.Dr.Kalpazan

    Şimdi vettel kasti geçiş yapmadım sözüne karşılık webber de çıkıp yol vermiştim derse hiç şaşırmam

  72. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    inanak mı ?

  73. Redbull Renault avatarı
    Redbull Renault

    Olur böyle şeyler aslanım senin bileğine sağlık muhteşem ataklar izlettin bize

  74. onur çakır avatarı

    kasti yapmamak derken ne demeye çalışmış hadi kendini kaybettin geçtikten sonra kendine geldiğinde yer verebilirdin webber motoru açmamasına rağmen vettel hala tamamen gaza yükleniyordu nası özür bu

  75. naiqo mercedes avatarı
    naiqo mercedes

    ya bi git nasıl kasti değil

  76. pardon kuzenim geçmiş.

  77. Yusuf  Hitay avatarı

    bugün takım arkadaşımı vurdum. ama istemeyerek oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir