NASCAR: 2009 Haberleri, Villeneuve'e İkinci Şans?

yazar:

kategori:

Richard Childress Racing, Seneye 4 Araçla Yarışacak 

Richard Childress, 2009 için No.33 Chevrolet aracını da Full-Time yarıştıracağını doğruladı, ayrıca şu anda Bobby Labonte’ye sponsor olan General Mills ile de iki senelik bir anlaşma yaptı.

Aracın muhtemel adayları ise takımın Nationwide serisi pilotu Scott Wimmer, takımlarıyla kontratlarını daha uzatmayan Ryan Newman ve Martin Truex Jr.

Aflac, 2009’da Carl Edwards’ın Ana Sponsoru 

Bu sene Carl Edwards’a 12 yarışlığına sponsor olacak olan Amerika ve Japonya’nın büyük sigorta markası Aflac, 2009’da Carl Edwards ve No.99 Ford ekibinin ana sponsoru olacak.Edwards ayrıca bu sene Texas’ta Aflac renkleri altında kazanmıştı.2009 aracının Mavi-Yeşil ağırlıklı olacağı söyleniyor.

Office Depot ise takımdan ayrılacak.Büyük ihtimalle Michael Waltrip’e sponsor olacağı sanılıyor.

Caterpillar, 2009’da Jeff Burton’a Sponsor

10 yıldır Bill Davis Racing’e sponsor olan Caterpillar, 2009’da Davis Racing’ten ayrılarak Jeff Burton ve No.31 Chevrolet ekibine sponsor olacak.

Caterpillar ayrıca daha önce Jeff Burton’ın abisi olan Ward Burton’la birlikte de çalışmış, Daytona 500’ü kazanmışlardı.

Bill Davis Racing, Seneye Yine İki Aracını da Çıkaracak

Seneye bir sponsorunu kaybetmesine ve durumunun çok iyi olmamasına rağmen Bill Davis Racing, seneye iki araçla yarışacaklarını söyledi.

No.22 Toyota ile Dave Blaney, yeni bir sponsorla yollarına devam edecek, No.23 Toyota’yla ise yeni bir pilot yarışacak.

Muhtemel pilotlar bu sene sponsor bulamayan Jacques Villeneuve, Mike Skinner, Johnny Benson, Scott Speed, Michael Annett olabilir.

Amerikan Ordusu Bill Davis Racing’e Geçebilir

Şu anda Dale Earnhardt Incorporated takımında Mark Martin ve Aric Almirola’ya sponsorluk yapan Amerikan Ordusu, seneye büyük ihtimalle başka takıma geçecek.

Angelique Changelis, Ordunun seneye büyük ihtimalle Bill Davis Racing’den Dave Blaney’e sponsor olacağını söyledi.

Efsane Bill Elliott, Emekli Olacak

Şu anda No.21 Ford ile yarışan NASCAR efsanesi Bill Elliott, seneye emekli olacağını söyledi.Elliott’un tam 50 galibiyeti, ve bir şampiyonluğu var (1988).

Elliott’un koltuğuna ise Avusturalyalı eski V8 şampiyonu Marcos Ambrose ve genç pilot Jon Wood aday.

Montoya, Chip Ganassi ile kalıyor

Ekip şefi konusunda takım patronu Chip Ganassi’yle tartışan Juan Pablo Montoya, sinirinin yatıştığını ve seneye de bu takımda kalacağını söyledi.

"Burası benim takımım.Yıllardır Chip ile çalışıyorum ve küçük bir tartışma yüzünden hiçbirşey bitmez." diyen Montoya, yeni şefi Brian Pattie ile de iyi anlaşmaya başladıklarını söyledi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir