"Esnek Ayıraçlarla İlgili Aldatıcı Haberler Çıkıyor"

yazar:

kategori:

İtalya basınında çıkan haberlerde FIA’nın Çin yarışı öncesinde Red Bull, Lotus ve Mercedes’ten araç tabanlarının ön kısmında yer alan esnek ayıraçları değiştirme talebinde bulunduğu haberleri ortaya çıkmıştı.

Anak BBC’den Jennie Gow, ilgili takımlarla konuyla ilgili konuştuğunu ancak tüm söylenenlerin hikayeden ibaret olduğunu söyledi.

Gow “Mercedes ve Lotus takımlarıyla görüştüm. Her iki takım testleri geçti ve değişiklik yapmak zorunda değiller.” dedi.

Auto Motor und Sport’tan Tobias Gruner “Ne Lotus, ne Mercedes, ne de Red Bull’dan değişiklik talebi oldu. Herkes sakin olsun.” dedi.

Kimilerine göre Ferrari, FIA’nın bu konuda daha dikkat çekmesi amacıyla İtalyan muhabirlere bu yönde bilgi verdi.

 


Yorumlar

  1. burak evmez avatarı

    Yine bir oyun dönüyor.

  2. Kesinlikle öyle. 1 Nisan da Vettelin Çin'de Tor Rosso ile yarışacağı söylentileri bile çıktı 🙂 Bu haber nereye varır bilmiyorum ama ben böyle bir şeye ihtimal vermiyorum. Ama şu gerçek olabilir Mercedes ve Lotusun Süspansiyonları diğerleri tarafından şikayet ediliyor ve bir inceleme söz konusu olduğu gündemde.

  3. 1 Nisan şakası kılıfının arkasına sığınılamayacak cinsten bir haberdi bu. Gerçek neyse ortaya çıkar. Birileri gidip FIA'ya da sormuştur herhalde.

  4. 1 Nisan'da F1'de öyle haberler çıktı ki hiç birine de inanmadım. Buda onlardan birisiydi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir