Domenicali: "Red Bull Hâlâ En Hızlı Takım"

yazar:

kategori:

İlk 2 yarışı değerlendiren Domenicali “Tam olarak nerde olduğumuzu bilmiyorum ancak tabi ki liderler arasındayız. Bizim daha iyi olacağımız, ya da başkalarının bizden daha iyi olacağı pistler olacak. Şu anda kesinlikle Red Bull en güçlü ancak göreceğiz.”

“Mercedes bir adım attı. Lotus çok rekabetçi. İlginç ve mücadeleci bir sezon olacak ancak tepede olacağız. Diğerlerinin performanslarının çok iyi olduğunu gördük ancak ilk 2 yarışta farklı koşullarda farklı araçların öne çıkabildiğini gördük. Bazı şeyleri anlamak neredeyse imkansızdı.”

“Lastikler konusunda bazu takımların aşırı tepkisini gördük ancak bana göre sakin olmalı.”

“Geçen sene biz aracımız hakkında şikayetçiydik ancak 2 yarış geçmeden kazandık ve daha fazla puana sahip olduk. Şampiyona uzun. Sakin kalmak ve elindeki paketten en iyi sonucu çıkarmak önemli.” dedi.

 


Yorumlar

  1. demezler kardeş 60 yıldir diyemedikleri gibi bundan sonrada diyemezler tasalanma :):)

  2. Redbull Renault avatarı
    Redbull Renault

    Hadi diyelim redbull gitti peki demezlermi kalanlar gidenlere madara oldu kepaze oldu rezil oldu ?

  3. red bull gider ferrari mclaren kalır . bu spor 3 beş yıllık redbulla var olmadı. ferrari ve mclaren i redbul karsısında küçük düşüren sözler kullanmayın .

  4. Iyi yazmissin , gercektende Öyle yeri geldimi Koffeinli icecek Markasi diye kücümsedikleri Takimin Hegamonyasindan 5 yildir kurtulamadilr. Bende bir McLaren Taraftari olarak Red-Bulla HELAL Digerlerinede gercekten YAZIKLAR olsun diyorum.Red bull her sene kendini gelistirirken diger büyükler Her sene Sakar Takimi görüntüsü verip dahada geri düsüyorlar ve hep ayni demecler biktik artik.

  5. Ulan 5 yıldır 1 aracı yakalayamadınız.Yazıklar olsun size

  6. Yetti artık bu Ferrari'yi acındırma edebiyatı…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir