Theissen, Alonso Söylentilerini Cevapladı

yazar:

kategori:

BMW Sauber takım patronu Mario Theissen, Fernando Alonso’nun 2009 yılında BMW Sauber kokpitine geçeceği konusundaki söylentilere cevap verdi.

İspanyol gazetesi Diario AS’a konuşan Theissen "Bu benim tarzım değil. Ben takımla beraber yetişip sonradan pahalı bir şampiyon olabilecek genç bir pilotu tercih ederim." dedi.

Bu sözler üzerine Diario AS gazetesi BMW patronunun, 26 yaşındaki dünya şampiyonun fiyatını düşürmek istediği yorumunu yaptı.


Yorumlar

  1. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    BMW böyle bir adamı alırsa yazıklar olsun derim sadece.

  2. bmw//bmw nickli eleman ben renonun disiplinsiz oldugun söylemedım bmwnin de disiplinli oldugunu söylemedm yani alonso mükemmel bir pilot ama onu çekebilcek tek takım RENAULT F1 TEAM veFLAVİO BRİATORE dir bmw iki mükemmel pilotu idare edemez yani anlıyacagın kimse idarede edmyrr her takımın bir yıldız bir sıradan pilotu var dikkat ettysen en dogrusuda bu ztn alonso 2009 da KERSe uygulanacak aracla her takım gibi renaultunda sansı var senın için en uygun yer burası burası senın yuvan hiç biyere gidemeszsın:D:D

  3. kimse felsefe yapmasın.alonso nun bize gelmesi için söyle olması lazım böyle olması lazım… Mclarene gitmeseydi her takıma astronomik fiyata giderdi.Alonso diğer çoğo pilottan farklı birşey istemiyor.Sadece tek 1. pilot olmak istiyor.Bugüne kadar pilotlarının kişiliklerine dikkat etmeyen takımların taraftarları alonsoyu eleştirmeye çalışmasın.

  4. Bilen bilir Heidfeld i çok severim ama bendeki kredisini dahi tüketmek üzere. Biran önce kendine gelmesi lazım. Kubica-Heidfeld ikilisini Kubica-Alonso ikilisine her türlü tercih ederim ama bu Heidfeld le olmaz.

  5. Renault ya da bir nevi Benetton Fisichella'yı yolladıysa (99da Fisichella Benetton kullanırdı hatırlarsanız-açık mavi garip bi rengi vardı arabanın :D) BMW'de Nick'i yollayabilir. Hani arkadaşlarımız BMW disiplinlidir falan diyor ya aynı zamanda başarıya açlar. En azından Kubica ile aynı puanları alabilecek bir pilot düşünüyorlardır bence.

  6. bencede alonso renoda kalmalı.çünkü 2009 da yepyeni bi araç olacak tıpkı 99daki gibi arkalardaki bi araç bile pol ü alabilecek.hatırlayan varsa yağmurlu 99 fransayı barrichello almıştı stewart takımı ile ozaman hatta yarışıda jordan ile h.h. frentzan kazanmıştı.anlayacağınız seneye reno eski gücüne döner bence.şimdiden kendini gösteriyor zaten reno takımı piquet puan aldıysa takım kesin tırmanışa geçer.bmw miş heidfeld diye biri yok sanki bmw de.lan adam bu f1 e girdiği ilk sene 2000de sauberdi o günden beri sauberde adam onumu atacak.bu takımın büyük bi parçası nick.

  7. ayşegül kılınçer avatarı
    ayşegül kılınçer

    görünen o ki alonso'ya karşı seferberlik ilan edilmiş.
    kolay gelsin arkadaşlar…..

  8. ferhat korkut avatarı
    ferhat korkut

    almanlar alonsoyu takımda görmek istemez onlarda disiplin herzaman önce gelir.Alonsonun mız mız lanmalarını çekmez onlar, alonzoda otursun renoda neler yaparım onun planını yapsın .Renault onun başarılı olableceği tek takımdır.

  9. Valla Yasin başpınarın yaptığı bu yorumlarda ilk defa bir tanesinde ben de aynı şeyleri düşünüyorum:) Alonso Renodan başka yerde olmaz. BMW ye gelip huzurumuzu bozmasın. Bize disiplin lazım.

  10. GAMZE IŞIKLIOĞLU avatarı
    GAMZE IŞIKLIOĞLU

    :)) Mehmet Yılmaz kovalainen Alonsodan daha iyi mi demek istiyorsun? :))

  11. Mehmet Yılmaz avatarı
    Mehmet Yılmaz

    o r28 dediğin araçtan daha bir araçla kovalainen 30 puan topladı…

  12. olmaz ferrari ikisini bi arada tutar mı hiç:D montezomolo akıllı adamdır ikisini bi araya getirmez şayet gelirse ferrari yi de birbirine katar:D

  13. tolga soydan avatarı

    bence ferrariye gelsn.kimi alonso zevkli bi sezon izleriz.

  14. alonso gercekten iyi bir pilot R28 le bile bu sezon neler yapmaya calısıyor ama karakter olarak cekilmez biri karakterini biraz değiştirirse bütün kapılar ona açılır ferrari de dahil….

  15. Alonso BMW ile anlaşsın alcağı parayı falan düşünmez…

  16. ben ztn inanmyrm alonsonun bmwye geçeceğine bmw suan cok huzurlu alonsoyu alıp hzuurlarını bozamazlar alonso 1.pilot muamelesi beklıyo ve bunu ona en iyi flavio Briatore verio ondan baskası alonsoyu cekemez:D:D biz alonsoyla mutluyuz oda bızle inş ona kazanan bir arac verrız de mutlulugu artar kubica ve alonso nun oldugu bir yerde 1.pilottan bahsedemeyz 1.pilotluk yoksa ztn alonsoda yok:D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir