Force India Radikal Güncellemeler Deneyecek

yazar:

kategori:

Force India, önlerindeki takımlarla aradaki farkı kapatmak için bu hafta Silverstone’de yapılacak olan testlerde radikal evrimleri deneyecek.

Gözle görülür aerodinamik çalışmaların yanı sıra amortisör denemeleri ile de öndeki grub yaklaşmanın hesapları yapılıyor.

Mike Gascoyne: "Büyük bir aero güncellememiz var. Yani karoser, sidepodlar, difüzör, ön kanat ve motor muhafazası. Ayrıca ön amortisörü deneyeceğiz. Bazı süspansiyon modifiyelerimiz de var. Bu yüzden açık bir şekilde büyük bir adım atmayı umuyoruz"

"Açıkçası bunu yapmamız lazım. F1 şu anda inanılmaz derecede rekabetçi ve sıralamalarda 2.seansa kalabilmeniz için ilk sıradan sonraki 1 saniye içinde olmalısınız."

"Bu F1 için iyi. Ama hâlâ en küçük ve en genç takımız. Bu da işimizi çok zor hale getiriyor.Ama bu doğru ve uygun.Bununla baş etmeliyiz."

Gascoyne, gridde ilerlemek için yapılacak olan gelişmelerin kendilerine yardım etmeleri gerektiğine inanıyor.

Gascoyne: "Tek turda yarım saniye daha hızlı olmamız lazım ve umarım bir kaç ondalık değerinde adım atarız."

"Ama bundan hareket ederek Hockenheim’deki bir sonraki test, çabuk değiştirilebilri vites kutumuzun denemeliyiz. Bu yüzden gelecek bir çok güncellememiz var ve açık bir şekilde buna ihtiyacımız var."


Yorumlar

  1. şu anda Force India ve Honda son iki sıradaki takımlar.rekabetçi olabilmek için en az yarım saniyeye ihtiyaçları var

  2. hadi bakalım tek puan alamayan takım inşallah hondada güçlenir.

  3. Denesinler zaten kaybedecekleri birşey yok ben olsam her seyi denerdim bir çok yeni radikal tasarımlar.

  4. Spyker ikinci arabasını geliştirdikten sonra baya ilerleme kaydetmişti. Yine kaydedebilirler. Hala Spyker'in geçen sene Belçikada kullandığı arabanın biraz değiştirilmiş versiyonuyla yarışıyorlar.

  5. sanrıım redbull tarzı motor kapağı ve bmw tarzı sidepood deneyecekler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir