Raikkonen Red Bull'un Odağında

yazar:

kategori:

Red Bull’un gelecek sene için Mark Webber’in yerine bir başkasını düşündüğü, özellikle Malezya’da yaşananların ardından bunun büyük bir ihtimal olduğu düşünülüyor.

Geçtiğimiz günlerde takımın sahibi Dietrich Mateschitz, Mark Webber’in yanında Kimi Raikkonen’in kendileri için bir aday olduğunu söylemişti.

Red Bull’un Motor Sporları Danışmanı Helmut Marko da bu iddiaları kabul etti ve “Kimi Raikkonen bizim gelecek sene için aday listemizde yer alan birisi.” dedi.

Webber’in bu sezon sonunda Red Bull ile, Raikkonen’in ise Lotus ile anlaşması bitiyor.

 


Yorumlar

“Raikkonen Red Bull'un Odağında” için 10 yanıt

  1. Herzaman büyüktü, herzaman da öyle olacak, karşılaştırmak bile ayıp bence…

  2. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    raikkonen red bulla giderse sampiyon olur alonso ise sanırım ferrari macerasını barichello ve massa gibi sampiyon olamadan bitirecek hemde 1. pilot olmasına rağmen

  3. sınan matias avatarı
    sınan matias

    kesinlikle öyle yoksa red bull gibi bir takım neden raikkonende ısrarcı olsun.

  4. idare et abisi

  5. o zaman webber'de üstün? 3-4 senedir redbull'da hiçbirşey yapmamasına rağmen, vasat bir sürücü olmasına ve yaşlanmasına rağmen hala redbull sürücüsü. bu redbullcuların kavrayış sorunları gerçekten var.

    o değil de, raikkonen redbull'dan önce F1'deydi neyin kafası bu 🙂 esas raikkonen gibi şampiyon pilotların redbull'a gelmesi, redbull'un üst seviye takım olduğunun göstergesi olur. newey gidince havaları sönerse, 2014'de 10'unculukla savaşırlarsa olmaz o iş.

  6. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Gayet açık ve net bir kıyaslama raikkonen'in alonsodan kat kat iyi bir pilot olduğu herkes tarafından bilinen bir gerçek.

  7. aaaaaaaahhhhhaahahahahahaha 😀 😀 nasil bir kiyaslamadır bu ilkokul öğrencisisin sen kesin :D:D

  8. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Raikkonen'in Redbull pilotu olarak düşünülmesi onun Alonsodan büyük pilot olduğunu gösterir.

  9. Kimi ve Vettel ikilisini bir arada görmek ilginç olabilir aslında. Malezya'dan sonra artık bende neden olmasın diye düşünmeye de başladım aslında. Seb sırallamalarda iyi olabilir ama Kimi'yle aynı takımda olma gerginliği O'na hem olgunluk hemde yeni bir heyecan verecektir. Kimi malum bir çok pilotun aksine takım arkadaşının ismine cismine değil kendi işine odaklanan bir pilot(en azından odaklandığı dönemler için böyle) Vettel'e karşı ispatlaması gereken birşey olmadığı gibi Vettel'in arkasına her geldiğinde onun elini ayağının dolaşmasına sebep olacak birisi. Bu anlaşma gerçekleşmeli bence de biraz heyecan hayatımıza renk katabilir :). Aslinda Redbull Newey'in ayrılma gibi bir düşüncesi varsa James Allison'la birlikte Kimi'yi takıma dahil ederek mühendislik kısmını da büyük oranda garantiye almış olur bence…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir