Hamilton, İngiliz Basınına Küs!

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, Kanada GP’den bu yana kendisini sürekli eleştiren İngiliz basınından bazı kesimlere karşı oldukça kızgın. Kanada’da yaptığı hatanın ardından bazı medya organları Hamilton’u eleştirdi ve bazı kesimlerde de sürekli olarak özel hayatı hakkında dedikodular yer alıyor.

Dün yarışın ardından ITV’ye konuşan Hamilton "Kanada’daki kazanın ardından bana yardımcı olan bir haber okumadım. Buraya geldim ve hakkımda bir sürü olumsuz şey okudum. Onlar kişiyi yükseltirler ve düşürürler ancak beni yıkamayacaklar."

"Gazetelerde bir sürü palavralara yer veriliyor. Ben yarışmak istiyorum ve en kötüsü ise tüm bunların gazetelerde yer alması. Ben güçlüyüm ve yeteneklerime güveniyorum ve şu anda beni hiç bir şey yıkamaz." dedi.


Yorumlar

  1. o zafer isareti değil tavsan kulagı. -:)))

  2. ahmet kara ortamı germek için neden gereksiz yorum yapıyorsun anlayamıyorum.

  3. basının ona moral vermesi gerek.tamam hatalarını görmezden gelemezler ama en azından yerden yere vurmamaları lazım.
    özel hayatı..o konuda bi şey diyemicem daha 2 hafta once bi dergide lewis "kadınlar konusunda birinci" diye manşet atmişlar:D üstelik derginin f1'le uzaktan yakından alakası yok:D

  4. "Ben güçlüyüm ve yeteneklerime güveniyorum ve şu anda beni hiç bir şey yıkamaz."

    bence lewis büyük baskı altında ve sanki sürekli kendini ıspatlamaya çalışıyor.
    ingiliz basınını da kafa takmaması lazım çünkü bu onun sadece moralini bozar.

  5. belki rahatsız olmakta haklıı ama bundan kurtulmak için biraz da olsa az konusmayı öğrenmeli ..

  6. resimde ki mankende lewis taraftarı sanırım zafer işareti yapmış…:))

  7. iyi geçinmek gibi bir derdi olduğunu sanmıyorum…italyan ve ingiliz takım ve pilotlarının genel sorunu sanırım bu,ülke basınları bir yarış yerin dibine batırıp diğer yarış göklere çıkarıyorlar…ispanyol ve almanlar biraz daha sakinler bu ülkelere göre…yarış hakkında eleştirilebilir ama lewisin özel hayatıyla çok ilgililer,şu kadar paraya plaka aldı diye bile yazdılar adamlar..

  8. Mehmet Yılmaz avatarı
    Mehmet Yılmaz

    adam yine büyük konuşmuş…beni yıkamazlar…bence iyi geçinmeli basınla çünkü o basın koskocaman mosley imparatorluğunu bile sarstı ve yıkılmak üzere…

  9. ayhan sümbül avatarı
    ayhan sümbül

    ingiliz basınını yarışlardaki hataları nedeniyle eleştirmesi gayet normal.. ama konu özel hayatıysa bir şekilde hamilton un cevap vermesi gerekir. bu bizim bsın da da oluyor zaman zaman.

  10. tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış..

  11. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Hamilton bu aralar baya agresif olmaya basladi.Sanki eleştrmekte haklı buluorum ingiliz basınını

  12. dua etsin italyan basını degil:D nasıl yerden yere wurulur nasıl göklere çıkarılır o zaman görürdü:D

  13. Fatih Gülmez avatarı
    Fatih Gülmez

    Doğru söylüyor Lewis geçen sene bunları birebir yaşamıştı takım arakadaşıyla beraber 🙂 Basın adamı yoldan çıkarır :p dikkat etmek lazım.

  14. tolga soydan avatarı

    medyalar pilotlar bi hata yaptıında çok fazla eleştiriolar.sanki bütün sezonda sadece 2 yarış varmış gibi.hamilton sessiz kalmalı bana göre.

  15. çok üstüne gidiliyor Lewisin daha 15 ay oldu F1 e başlıyalı ve çok baskı var üzerinde aslında takımın Alonsoyu göndermemesi gerekiyordu ama dursaydı olaylar büyüyebilirdi takımla arasında o gidince tüm yük üzerine kaldı bunu kaldırmak için daha çok genç ve tecrübesiz umarım bu kadar baskının altından sağlam olarak çıkabilir..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir