Webber: "Vergne'nin İzin Verdiğini Düşünmüştüm"

yazar:

kategori:

Webber, gerilerden başladığı yarışta iyi yükseliş gösterdi ancak 16. turda Vergne ile temas yaşadı.

Webber “Toparlanıyor ve yükseliyordum. Jean-Eric’in arkasına geldim. Oldukça uzaktaydım ancak benim orada olduğumu biliyordu.”

“Orada gerçekten çok genişten döndü ve virajı açık birakıp bana yol vermiş gibi görünüyordu. Ancak ben apekse yöneldiğimde o da geldi. Bu hayalkırıklığı. Bunu yapabilirdi ancak dışarıdan dönmeye çalışsaydı her ikimiz de kurtulurduk.” 

“Kaza günün sonu değildi çünkü bir kaç tur sonra zaten pite girecektik. Pit elemanımız lastiği taktığını düşündü ancak çıkış turunda lastik çıktı.” dedi.

 


Yorumlar

“Webber: "Vergne'nin İzin Verdiğini Düşünmüştüm"” için 12 yanıt

  1. Webberin yaptığı takozluktan sonra bile lafı vettel'e getirenler ağır sorunlarınız var.

  2. Ben de Alonso yu sürekli savunmak zorunda kalmıştım. Şimdi de Vettel i savunuyorum. TRF1 de sürekli bazı pilotlar haksız yere eleştirilir. Bazen Alonso bazen Hamilton son zamanlarda da Vettel. Alonso ya yapılan bir dünya *****ça yorumun sonunda ki ":)" işareti o yorumları daha masum yapmıyordu biliyorsun. Zaten tepkim sadece bu haberdeki yorumlara değil. Sitedeki haberlerin altındaki yorumların neredeyse tamamını okuyorum. Çoğunun mantıkla ilgisi yok

  3. yaa dostum yıllardır Ferrari ve Alonso'ya da aynı şekilde ithamlar yapıldı. Üstellik bunlardan çok daha ağır biliyorsun bunları burada eskilerdensin. Ama şurda esprili bir dilde hakaret ya da küçük düşürme olmadan üstelik sonuna '':)'' konuşan bir yoruma bile ne kada kıl kapıyorsunuz.

    Peki ya yıllardır Ferrari taraftarlarıın sac baş yolduğu adamı eline geçirse bir kaşık suda boğacağı yorumlar ne olucak

  4. Ulan alışmıssınız toro rossonun yol vermesine.

  5. Bu Vettel düşmanlığı saçma sapan bir yere geldi artık aptalca bir kazaya yapılan yorum ucu olayla ilgisi olmayan Vettel e geliyorsa Allah size akıl firik versin diyorum.

  6. Little Bambi avatarı

    Multi 218 gibi bi kod yokmuymuş 😛

  7. 10 seneden fazla bir süredir Formula 1'de yarışan bir pilot atak yaparken nasıl bu kadar amatör olabiliyor anlayabilmiş değilim.

  8. Birden kendini ilk 10'da görünce panik yaptı

  9. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Bugün Webber'in yerinde, Vettel olsaydı; Vergne, Bahreyn yarışını göremezdi.

  10. Mark knk sana inat yapmıştır redbull bu ara kendine dikkat et bence :))

  11. burak evmez avatarı

    Yazık.Keşke şöyle alt takımları Formula 1'de yarıştırmasalar çünkü hiç zorluk çıkarmıyorlar sonra emek diyenlere gülüyorum.

  12. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Sen Vettel Değilsin Mark 🙂

    İzin Ona Var Sana Değil 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir