Alonso, Dubai'de Webber ile Yemek Yedi

yazar:

kategori:

Twitter üzerinden fotoğrafı paylaşan Alonso “Dubai’de arkadaşlarla yemekte.” yorumunu yaptı. Alonso bir süre sonra bu tweeti silse de Webber çoktan retweet yapmıştı.

Alonso ile Webber arkadaş pilotlardan olsa da bu fotoğrafın politik bir savaş olarak eklendiği tahmin ediliyor. Bu yemeğin Webber’in takım ile yaşadığı sorunlardan sonra olması ve twitterdan paylaşılması bu yorumları getirdi.

Webber, geçtiğimiz sezonun son yarışı Brezilya’da takım arkadaşı Sebastian Vettel’in şampiyon olması için yardımcı olmamıştı. Yarıştan sonra Webber’in menajeri Flavio Briatore “Ferrari’ye yardım eden tek kişi Webber oldu.” demişti.

 


Yorumlar

“Alonso, Dubai'de Webber ile Yemek Yedi” için 63 yanıt

  1. Mclaren' de yarışırken de biliyoruz. Daha sonrasınıda..Her gittiği takımda olay oldu. Benim açımdan Alonso budur. 7 sene geçse de değişen birsey yok.

  2. "Açık ara takımın birinci pilotu benim. Motor, lastikler, strateji ve diğer bütün konularda öncelik benim olmalı. İkinci pilot cuma testlerinde istediği kadar tur atabilir."

    Belki bu tarz açıklamalarından dolayı sevilmiyordur. Yoksa iyi pilot 🙂

  3. Boşuna yazıyorsun dostum.Buralar senelerdir böyle.Sen ne dersen de,ne kanıt gösterirsen göster,onlar yine tersini iddia eder.Sen videolarla,resimlerle kanıtlar sunarsın,onlar sanki takımın içinde bir elemanmış gibi "Şöyle oldu,böyle oldu" diye konuşurlar.Konu ne olursa olsun,başlığı hep aynıdır zaten.Alonso ! Arkadaş ben yıllardır Ferrari taraftarıyım,2005 ve 2006'da Alonso Schumacher'i mağlup edince -2006 Suzuka'dan sonra bile- bu kadar bu adama saldırmadım.Hayır adam yıllardır şampiyon da olamıyor,yine de bitmedi kinleri.Yarıştığı takım bir hata yapar,ooo kesin Alonso planlamıştır,hiç olmadı bir parmağı vardır.Takım arkadaşına 12 senelik F1 kariyerinde 2 kere takım arkadaşına geçilir,ooo bundan pilot olmaz.Takım arkadaşını açık farkla mağlup eder,ooo kesin sabote ediyor.Sorsan nedir derdiniz diye,cevap gelmez.Can Bundy'e (spa2000) sanırım 2011'de bir yardakçısı sormuştu şakayla karışık,neden Alonso'yu sevmiyorsun diye.Aslında verdiği cevap tüm bu zihniyetin sebebini açıklıyor:

    "McLaren'den ayrıldı !"

    İnsanlığın bilinen en eski duygusudur,korku…

  4. Team Sauber  C32  avatarı
    Team Sauber C32

    Yaşım 17 neyin iyi,neyin yanlış olduğunu,Kimin iyi,kimin kötü olduğunu vb. ayıracak kapasitede bir insanım.17 yaşında bir insan çocuk değil tam anlamıyla gençtir.

    Ayrıca bana edep dersi verecek en son kişi siz olmalısınız.Bu sitede sizden başka kimseye ağır eleştirilerde bulunmuyorum.Her şey karşılıklıdır.Bir hatanızı görmüşüm ve yüzünüze vuruyorum.

    Üslubunuzu değiştirmenizi öneririm.Her tartışmanızdan sonra kişiye yönelik hakaretler de bulunuyorsunuz.
    Hani diyorsunuz ya ben seninle akran değilim benimle saygılı konuşmak zorundasın diye(evet burada haklısınız),bende sizden bir büyüğüm olarak bana karşı saygılı davranmanızı istiyorum.
    Eğer bunu karşılıklo olarak yaparsak anlaşabiliriz.

    Saygılar…

  5. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Sen daha 2 lafı bir araya getirip, anlamlı cümle bile kuramıyorsun. Benim söylediklerim de mantık bulamamana şaşırmadım. Beynine fazla yüklenme; Hata veriyor!

    Webber, Vettel'in üstüne sürmedi be çocuk, sok o kalın kafana bunu. Webber startını almış, kendi yarışını çıkartıyor. Virajı dönerken ıslak zeminde yol tutuşu daha fazla olan yere sokmaya çalışıyor aracını. Orada Vettel var diye, işini yapmasın mı? Allah'ın emri mi; Webber'in, Vettel'e yardım etmesi?

    '' Massa'da kendi yarşinı çıkarıyordu ama o adamın startını aç izle birde…''

    Mantıklı bir insan senin şu cümlenden; -Webber'in startta kasti şekilde yavaş kalıp, Vettel'i engellemek adına gaza yüklenmediğini- anlar. Yanlış mıyım? Bu cümleden başka hangi sonuç çıkar? Lütfen, aklı başında birisi söylesin; başka hangi anlam çıkartılır bu cümleden?

    Weber'in kimseye biat etmsi gerekmiyor da takım arkadaşının üzerine sürmesinin de bi mantığı yok kendi yarışıymış.''

    Anlaşıldı birader. Senin o -dik- kafan almıyacak bunları. Webber'in de F1 pilotu olduğunu, onun da iyi bir yarış çıkarması gerektiğini almayacak senin o -dik- kafan.
    Varsa yoksa Vettel. Startta Vettel'e yol vermedi diye, yarışın ortasında verdiği yeri göz önüne almadan konuşuyorsun. Her zaman ki gibi; boş konuşuyorsun!

    ''Alonso – Massa işine geldi mi takım arkadaşı olurlar Vettel- Weber olayına gelince kendi yarışı. Allah aşkına sezonun son yarışında hangi mantıktır bu.''

    Massa'da startta, Alonso'ya yer vermedi. O da Vettel'e yardım ediyor o zaman. Massa yarışın ortasında, Alonso'ya yerini verdi. Webber'de startta vermediği yerini, yarışın ortasında Vettel'e verdi. Peki, neyin kafası bu? Massa'da Webber gibi yaptı, ne diye dillendiriyorsun bu konuyu? Bu tezin de boş çıktı, hadi bakalım daha ne kadar saçmalayacaksın merak ediyorum.

    Bilader değil o, Birader. Ben akıllı adam ayağı yapmıyorum, zaten akıllıyım.
    Arada ki fark şu; bende fazlasıyla olan akıl-mantık, sende zerre kadar yok. Bu yüzden hep alt ediyorum seni. Yukarıda ki 'Renault Engine'nin deyimiyle kapak yapıyorum. 😉
    Psikolojini anlayacak kapasitedeyim ve sana tavsiyem psikiyatriye görünmen.

    Bu arada senin, bana göre eksiğin çok; Akıl ve mantık. Benimle baş edecek kapasiten yok, ama azimlisin. 🙂 O kadar kapağa rağmen s.dik yarışına yılmadan tapa gaz devam.

  6. Söylediklerin de bir gram mantık yok. Weber son yarışın ilk virajında takım arkadaşının üstüne sürmek zorunda değildi bunu bilecek kadar bu işten anladığını umuyorum. Massa'da kendi yarşinı çıkarıyordu ama o adamın startını aç izle birde…
    Weber'in kimseye biat etmsi gerekmiyor da takım arkadaşının üzerine sürmesinin de bi mantığı yok kendi yarışıymış. Alonso – Massa işine geldi mi takım arkadaşı olurlar Vettel- Weber olayına gelince kendi yarışı. Allah aşkına sezonun son yarışında hangi mantıktır bu.
    Bilader kes şu akıllı adam kafalarını edebini bil. Sen kimsin benim psiklojimi bilecek haddini bil adam ol dedik madam değil. Ağır ol. Psikolojimi anlayacak kapasite olsa benimle yarışacağım diye uğraşmazdın…

  7. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    http://www.youtube.com/watch?v=EY795LLcVkg

    Buyrun; Webber, kankası Alonso'ya gene müsamaha etmiş.

  8. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    ''Weber'in Vettel'e yol verdiğini gördüm ama takımın teşekkür mesajını duymadım 😉 yarışı kesintisiz izlemedim reklam vs. Oldu mu?''

    Ya Sabır! Webber'in, Vettel'e yardım etmediğini söylüyorsun(bu dediğin hiç bir şekilde yardımı dokunmamıştır manasına geliyor) ben de Webber'in, Vettel'e yardım ettiğini hatta takımın bile teşekkür ettiğini söylüyorum. Dolayısıyla burada konu hakkında net bir bilgiye sahip olmadan konuştuğun manası çıkıyor, haksız mıyım? Değilim. Genel olarak bilgisizsizsin, ama illa s.dik yarışı yapmak istiyorsun.

    ''Ama bu weber değil miydi ilk virajda Vettel'in üstüne süren.''

    Oldu canım. Bütün grid otursun, Vettel'e zorluk çıkartmadan yarışı tamamlasınlar.
    Var mı böyle bir dünya? Webber'de orada kendi yarışını çıkartıyor, arkasında onu zorlayan Alonso var, herkes kendi yarışının peşinde. Sezonun son yarışında iyi bir sonuç elde etmek istiyor, ne var bunda. İlla Vettel'e biyad etmesi mi gerekiyor? Zaten yapması gerekeni yaptı, yer verdi. Belki sende bu durumun bilincindesin ama sırf -cevap vermek- için bunu dile getirdin. Kabul et birader boş konuşuyorsun, konuyu çözüme kavuşturmak yerine aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp önümüze getiriyorsun, deyimi yerinde; s.dik yarışı yapıyorsun.

    ''Ayrıca çok bilmiş lafının anlamını öğren ondan sonra laga luga yap burda. Edebini takın adam ol. Bak ben byle konuşunca gerildin değil mi? Balon diye sen gibilerine derler. Birilerine yaranmak için çaba sarf eden ben miyim sen misin belli oluyor.''

    Şu lafları söylüyorsun, ondan sonra ben mi edepsiz oluyorum. Siz kimsiniz ya? Neye göre edepliyi/edepsizi ayırıyorsunuz? Hangi sıfatla yapıyorsunuz bunu? Sen kimsin ki bana adam ol diyorsun? Sanal alemde ahkam kesmek basit iş. Bak genç edepli olması gereken kişi sensin, haddini bil, yoksa bildirirler. Ortaya attığınız paranoyalara dikkat edin, sabır taşı olsa çatlatır.
    Benim kimseye yarandığım felan yok. Senin paranoyaların bunlar. Allah aşkına bir Psikiyatriye görün, durumun hiç iyi değil. Olmadık işleri olmuş gibi dile getiriyorsun; Alllah acil şifa versin.

    ''Sen bana Weber'in niye Alonso'ya atak yaptıktan sonra Vettel'e yaptığı savunmayı yapmadığını söylesene?''

    Şu cümleden anlam çıkartmak için 2 kere okudum birader, ama yok. Anlam felan yok, sonra -boş yorum, balon yorum- deyince ***** triplerine giriyorsun. Hey Allah'ım kimlerle muhattap oluyorum ya.
    Öyle bir cevaplar atıyorsun ki, dışardan tarafsız bakan birisi bile gerçekten -s.dik yarışı- yaptığını anlar. Sırf altta kalmayıp, yorum yapmış, cevap verebilmiş olmak için yazıyorsun.
    Kısaca: Yorumlarında sen gibi, boş!

    ''Vettel ve Weber rakip mi? Geçen sezonun son yarışında rakiptiler öyle değil mi? Hani Vettel in ilk virajda bir Redbull aracı tarafından kenara sıkıştırıldığı anda. Ama alonso'yla takım arkadaşı zaten bu adamlar rakip değil.''

    Evet. Webber ve Vettel rakip.
    Birader Webber'in, Vettel'e yardım etmesi Allah'ın emri mi de bu kadar abarttın? Webber hiç yardım etmemiş gibi konuşma. Edilmesi gereken yerde etti, geri kalan zamanda da kendi yarışını çıkardı adam. Sırf sizin gönlünüz olsun diye, kendi yarışından feragat mı etsin?

    ''Allah aşkına Weber Abu Dhabi de Vettel'e savunmanın kralını yaparken takım mecburiyetten pite alırkenaynı pistte Alonso atak yyaparken nasıl çizgi tutmuş aç izle ve gör''

    Şimdi sen F1'den anladığını mı düşünüyorsun? Webber o düzlük hızı -yavaş- olan aracıyla, düzlükte -en hızlı- araca karşı verdiği mücadele de tuttuğu çizgiyi mi eleştiriyorsun? Yahu adam ne yapsın, içeriyi kapatmış işte. Düzlükte yavaş olan araçla ne yapılır? İçeri kapatılır. Yavaş araçla, dışarda mı kalsaydı? Doğru yolu bul diye tekrar paylaşıyorum videoyu; http://www.youtube.com/watch?v=ZPw7_HcbKWE

    ''Ve benle ilgili yorum yaparken balondur çok bilmiş gibi laflar etmeyi kes adam ol. Sen gibi yalakalık peşinde koşmuyorum ben.''

    Allah aşkına kaç yaşındasın sen? Yukarı da bana edepten bahseden çocuğun, aşşağı da ettiği lafa bak. Asıl yalakanın kim olduğu belli…

  9. Mclarenfangirl avatarı
    Mclarenfangirl

    Ben bunun arkasında pek bir art niyet aramıyorum açıkçası.Webber ve Alonso 2010 senesinde de böyle arkadaşlardaı.

  10. Habire saldırı modunda adam zaten lütfedip tartıştığına değmez.

  11. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    .

  12. Güzel kardeşim benim boş ver uğraşma değmez. Her şey ortada oynanan her türlü oyuna rağmen.

  13. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Sen haftada bir isim değiştiren üye/çocuk değil misin?

    Ben senin olaya neden müdahil olduğunu biliyorum, bahane aramana gerek yok. Zamanında seninde boşluğunu aldım buralarda, o yüzden müdahil oldun.

    Okumayı ve okuduğun yazıdan anlam çıkarmayı öğren. Ben herkese -balon yorumcu- sıfatını yakıştırmam. Sadece sizin gibi zırvalayan, ne idüğü belirsiz yorumculara söylerim.

    Ayrıca nasıl davranıp davranmayacağı mı, senin gibi birisinden mi öğrenicem. Güya duruma objektif yaklaşıyorsun, şu ettiğin laflara bak. Ne derece eğitimli birisi olduğun ortada, belli ki yaşında ufak.

    Bu arada yaşından büyük konuşuyorsun, ben senin akranın değilim, edepli olması gereken kişi; sensin!

  14. Weber'in Vettel'e yol verdiğini gördüm ama takımın teşekkür mesajını duymadım 😉 yarışı kesintisiz izlemedim reklam vs. Oldu mu? Weber yer verirken bile garipti pist dışına fırladı gitti resmen. Hadi nu geçelim Weber bilerek ve isteyerek yaptı farz edelim takımda teşekkürü etmiş zaten. Ama bu weber değil miydi ilk virajda Vettel'in üstüne süren. Ayrıca çok bilmiş lafının anlamını öğren ondan sonra laga luga yap burda. Edebini takın adam ol. Bak ben byle konuşunca gerildin değil mi? Balon diye sen gibilerine derler. Birilerine yaranmak için çaba sarf eden ben miyim sen misin belli oluyor.
    Balon!
    Weber'in yaptığı her atağa değil senin verdiğin örneğe cevap verdim. Sen bana Weber'in niye Alonso'ya atak yaptıktan sonra Vettel'e yaptığı savunmayı yapmadığını söylesene?
    Ben değil sen düşüncelerini kabul ettirmeye çalışıyorsun.
    Vettel ve Weber rakip mi? Geçen sezonun son yarışında rakiptiler öyle değil mi? Hani Vettel in ilk virajda bir Redbull aracı tarafından kenara sıkıştırıldığı anda. Ama alonso'yla takım arkadaşı zaten bu adamlar rakip değil.

    Allah aşkına Weber Abu Dhabi de Vettel'e savunmanın kralını yaparken takım mecburiyetten pite alırkenaynı pistte Alonso atak yyaparken nasıl çizgi tutmuş aç izle ve gör

    Ve benle ilgili yorum yaparken balondur çok bilmiş gibi laflar etmeyi kes adam ol. Sen gibi yalakalık peşinde koşmuyorum ben.

  15. Team Sauber  C32  avatarı
    Team Sauber C32

    ''Sadece çok bilmiş görünümünde balon bir yorumcusun bunu söyledim.''

    Karışmak istemedim ama zorluyorsun be mübarek.Sana kalsa herkes balon yorumcu zaten.Bir sen düzgünsün hep.
    Canım benim çok ego sahibisin.Hadi canım bırak elaleme laf yapmayı.Edebinle dur.Çünkü sen sütten çıkmış ak kaşık değilsin!

  16. Arkadaş adamlar bir yemek yedi diye yazmadıkları kalmamış maşallah.Biraz daha kendilerini sıksalardı Alonso ile Webber Vettel'e suikast planlıyorlar diyebilirlermiş.Acaba bu taraftarlara Alonso'ya saldırsınlar diye yorum başı para mı veriliyor ?

  17. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Aynen öyle. Kubica, Alonso'nun kendisini pistin dışından geçtiğini dile getiriyordu ve ceza almasını istiyordu. Ama onlar arkadaş, ama onlar yarışçı…

  18. bu yemeğin bir sorun olduğunu falan sanmıyorum. ona bakarsak kimi ile vettel de çok iyi arkadaş, basın toplantılarında sürekli bi muhabbet içindeler, birbirleriyle hep tenis oynarlar, şakalaşırlar ve bunu her seferinde dile getirirler vs.

    şimdi buna bakarak geçen sezon kimi bahreyn'de vetteli ''kanki'' oldukları için geçmedi, japonya'da da vettel kankisi için alonso'ya çarptı demek ne kadar saçmaysa, (ikisinden biri şampiyonluğun alonsoya gitmesini sağlayabilirdi) webberle alonso arkadaş webber alonsoyu hiç zorlamaz demek o kadar saçmadır. alonso ve webber defalarca mücadele içine girdiler ve temas yaşadıkları da oldu. alonso'nun zararlı çıktığı da oldu.

  19. Pilotun ağırlığı toplam ağırlık için önemli değil dediğin gibi, balast ile dengelerler. Ancak aracın ağırlık merkezi açısından çok önemli. Çünkü aşağıya koyabilecekleri balast pilotun yüksek oturma pozisyonunda yukarıda kalıyor. Bunun performansı etkileyici bir faktör olduğunu düşünüyorum.

  20. sen espri yapmışsın ama ben yine de anlatayım. debriyajı sıyrılmış olanlar tam kavrayamamış çünkü. artı basmışlar. tüm araçlar eşit ağırlıkla piste çıkar. pilotlar hafifse, mesela 60kg diyelim, araca 10 kiloluk parça eklerler aracın dengesi için. 55 kiloysa, 15 kiloluk parça eklerler.

    esas olay webber vettelden 17 kilo ağır. ama araca oturduklarında vettel tabiki 17 kilo hafif araçla yarışmıyor. sadece hafif biçimde daha dengeli bir araçla yarışıyor. bu kilo farkı 3 ve 1 kilo civarı gibiyse zaten fark yok. o kadar büyük fark olsa zaten tüm pilotlar zayıflardı. aslında doğru olan zayıf olan pilotlara handikap vermek ve tüm pilotları en ağır olanının kilosuna eşitlemek. ama demek ki o kadar farketmediği için fia da bunu önemsemiyor.

  21. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Teşekkür ederim.Örnek çok aslında ama hangi birini gündeme getireceksin.Bunlar F1pilotu, piste çıkınca hiçbirşeyi gözleri görmez..Alonsonun Kubica ile de arası çok iyi ama 2010 ingiltereyi seyreden adam buna inanmaz.

  22. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    @Crasher
    Ayrıca 2013 Malezya Gp'de; Webber, Alonso'ya atak yaptıktan sonra, aracını Alonso'nun üstüne doğru sürmese, Alonso'nun ön kanadı kırılmazdı ve yarışa da devam edebilirlerdi. O kırık ön kanatın, o kadar yükü kaldıramayacağı belliydi. Webber hiç gerek yokken, neden Alonso'nun üstüne sürdü ve kanadın kırılmasına yardımcı oldu?

    Bunları hatırlatmakta fayda var; Zira at gözlükleri, her şeyi görmenize engel oluyor!

  23. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Alonsoyu son 3 yılda en çok geçen pilot webberdir.Hele Spa pistindeki riskli geçişi hala akıllardadır.İnsan dostuna zor bir yerde atak yapıp tehlikeye atarmı.2012 ingilterede son 3 tur kala Alonsoyu zaferden etmiştir.
    Ama bakıyorum da herkes webberin Alonsoya kolayca geçildiğinden bahsediyor.Peki bunu söyleyenler Massanın vettel ile olan geçiş ve geçilişlerini biliyorlar mı?Massa kaç kere vetteli geçmiş?Vettel massayı geçerken çoğu zaman drs bile kullanmıyor.

    Webberi gridde birçok pilot defalarca geçti.Hatırlayın 2011 yılını.Redbull takımın uçtuğu ve engüçlü olduğu yılı hatırlayın.Webber ilk 9 yarışın hiçbirisinde tek bir tur dahi lider gidemedi.O araçla tek bir tur lider gidemedi.Hamiltona da geçildi buttona da Alonsoya da.
    Webberi burada Alonso sözkonusu olunca çok güçlü göstermeye çalışmayın.

  24. bir f1 masalı
    webster:kanka naber alohin:eyv kanka webster:kanka bak onu hiç sevmem bilirsin o kazanacağına sen kazan zaten sene sonunda takımdanda ayrılabilirim kanka bizim takım x egzoz düzeni denedi lastik aşınması azaldı la y kanat denedi oda avantaj sağladı z sidepod denedi oda hızlı olmayan pistlerde iyiydi vs vs..alohin:vallahamı la anlat hele nasıl çalışıyorlar bak takımdan ayrılacam diye üzülme hallederik bizim takımda sana yer açmak için lobi yaparım kafanı yorma webster:bu anlattıklarımı benden duymadın ha gardaş alohin:ok eyv kanka alohin:stefan stefan dom dom nerdesin la fabrikada buluşalım koş koş mühendislik beynimle düşündüm ve buldum hızlanacağız
    not:bu masaldaki kişi ve kurumlar tamamen hayal ürünüdür.gerçekle alakası yoktur 🙂

  25. Vettel boyu ve kilosu en dikkatimi çekti.Bu vettel ne kadar hırslı,arzulu birisi oldugunu gösterir. Bu boyda o kiloda durmak muthiş bir şey…Hatta sağlık açısından bile tehlikeli.

  26. Şu, Webber, Alonso'ya yardım etti diyen anaokulu terk mantığını bir türlü kavrayamıyorum. 2010'da Abu Dhabi'ye şampiyonluk şansı en yüksek olarak gelen kim? Webber. ALonso'Nun önüne yem diye atılan kim? Webber. Şansı daha düşük olmasına rağmen şampiyonluk t-shirtlerinin basılı olduğu kişi kim? Vettel.
    Çıkarın şu gözlerinize bulaşmış oyun hamurlarını da biraz büyüyün, süt neyim için…

  27. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    @RoyalHunt

    Hamilton ve Rosberg arasında 3 kilo fark varmış. Rosberg'in yavaş olma sebebi anlaşıldı; aracının, Hamilton'ın aracına göre daha ağır olması. 😛 :)))

  28. alonsoyla webberin arasının iyi oldugunu iyi arkadas olduklarını biliyoruz.yemek yemeleride gayet normal ama bu stresli zamanda böyle bi fotograf koyulmasa daha iyi olurdu.webber artık son senesini geçiriyo gibi

  29. fotoğrafa bak.
    sonra vettel konuşunca suçlu oluyor. (takım arkadaşımdan hiç destek görmedim).
    cümle alemin yıllardır gördüğünü briatore (bile) söylemiş (Ferrari'ye yardım eden tek kişi Webber oldu).
    adamın (webber) yıllardır müthiş bir alonso takıntısı var, bunu görmemek mümkün değil. hayır takım arkadaşı filan olsa anlayacağımda, son 3 yıl içinde şampiyonada doğrudan rakibi olmuş bir pilota karşı beslenen sevgiyi yalakalık mertebesine çıkarmanın manası ne ola ki?

    ortak noktalarının menajerleri olması (briatore) da üstüne tüy dikmeye fazlasıyla yetiyor.

    politik bir fotoğraf olsa (ki öyle olduğuna yüzde yüz eminim), bunun red bull ve vettel'e ne zararı olabilir ki?

    çok çok red bull yönetiminin sonunda sabrı taşar ve tazminatını eline verip kapının dışına koyarlar.
    gelir yenisi.

    peki webber neye güveniyor??

    yoksa alonso'nun fisichella ve delarosa harekatının ardından webber ve briatore ikilisiyle kareyi tamamlayıp ferrari'yi tümden ele geçireceğini mi konuşuyorlar buluştuklarında?

    kimse kusura bakmasın, herkesin görüşlerine ve taraftarlığına saygım var.
    ancak fotoğrafta poz veren bu iki pilot, açık ara gridde en sevmediğim iki isim.
    afiyet olsun.

  30. webber gemileri yakmış anlaşılan…
    inadına bir yemek randevusu, birilerine nispet amaçlı bence…
    kendi kaybeder…

  31. Zamanı gelince benim ne demek istediğimi anlarsın…

  32. 17 Nisan 2013 Webber'le yemek yerken
    Alonso:Montaj bu
    hehe montaj

  33. Bunlar da gridin kilo ve boyları.

  34. Alonsonun kaslarıda fena değil

  35. Webber boylu ama. Alonso ve Massa bodur.

  36. Henry Crazy avatarı

    Webber'de sağlam kas var.Vettel olsam böyle bir adamdan çekinirdim.Yarıştan sonra dayak yeme korkusu…

  37. T.C.  (spa2000) avatarı
    T.C. (spa2000)

    Foto daki Webber'in iriliği gene dikkatimi çekti.
    Kilosu nedir diye bakarken
    Webber 75 kg
    Vettel 61 kg
    sonucunu gördüm ve bu boy/kilo dezavantıjının hatırı sayılır bir ………………………………..

  38. Webber ile Alonso arkadaşlar zaten.

    Webber'e normalden fazla mı sempati duyuyorum nedir, zaman zaman "Webber Alonso ile arkadaşsa Alonso aslında iyi birimidir la?" diye kendime sormuşluğum bile vardır. Düşünün artık 🙂

    Sonraaaaa, İkisinin de menajerinin Briatore olduğu aklıma geliyor ve Webber'e olan birazcık sempatimi gözden geçiriyorum 🙂

  39. Bu adamlar profosyonel. Saha dışında ebedi dost saha içinde ezeli rakip. Senin gibi düşünen adam sporcu olamaz zaten, spor duygusallığa yer vermez. Profosyonel spor hiç yer vermez. Schumacher kardeşini bile tanımadı yarışırken sen ne diyorsun 🙂 🙂

  40. ahahahha Vettel'i yeni gördüm 🙂

  41. Redbull Renault avatarı
    Redbull Renault

    düşmanımın düşmanı benim dostumdur webber hain bir pilot ama ilahi adalet uğraşmasına rağmen alonso değil vettel şampiyon oldu 2010 da ve 2012 de

  42. Çok güzel bir mantık. Acı ama gerçekler işte Fernando bir çok kez pist dışını ziyaret etti ama sonucu etkiler diye atak yapma teşebbüsünde bile bulunmadı Mark.

  43. Evet,Mark Webber 2010'da kendi şampiyonluk şansını bırakıp Alonso'nun olması ile uğraştı.Çünkü göbek bağları Alonso ile beraber kesildi.Ne mantık ama !

  44. Afiyet olsun öncelikle. Aralarında ne konuştular kim bilir ama Webber şunu kesin demiştir Alonso senin şampiyon olman için 2010 da uğraştım 2012 de yine uğraştım ama olmadı. Alonso da sağlık olsun Webbercim olur mu öyle hiç bu sene de aynısını yapmanı bekliyorum sonra garson gelir siparişler alınır ve böyle gider 🙂

  45. Henry Crazy avatarı

    Hiç oldu mu Alonso senin yanında Dasha gibi biri var.Sen hala Webberle yemek yiyorsun.Pokemondaki Ash gibi Misty Dawn gibi hatunlarla dolaş dünyayı geceleri hala Pikachuyla yatmak gibi birşey bu. 🙂
    Şaka bir yana Redbull Vettel'i koruyup antipatikliğine devam ederse kendi kaybeder.Ferrari çok politik bir takım.Alonso çok politik bir pilot.Redbull kiminle dans ettiğini zamanla anlayacak.

  46. Heikki Kovalainen avatarı
    Heikki Kovalainen

    Vettel, Tokyo'da Massa İle Şusi Yedi !

  47. Alonso hiç yaşlanmıyor anasını satıyım 🙂 adam liseli gençler gibi gösteriyor bu adamın metabolizma yaşı 25'i geçmez böyle yavaş yaşlanmaya devam ederse 10 yıl daha ferrariyi sürer. Hiç yaşlanmıyor hakkaten 2006'da daha mi yaşlı gösteriyordu ne ? 🙂 🙂

  48. Adamlar birbirlerinin yıllar yılı kankasıydı zaten çok normal 🙂

  49. Alonso benden 20 gün büyük sadece ama burada çocuk gibi çıkmış 😀

  50. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Haklısın muhtemelen bir kişi daha var."Arkadaşlarla" dediğine göre yalnız değiller.Gönlüm Kubicadan yana.Diğerini boşver.

  51. Resmin çekenin hemen önünde bir servis daha var. Kubica olmasın 🙂

    Veya, Briatore 😉

  52. mert akkaya avatarı

    alonso twiti silmedi

  53. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Fotoda bir kişi eksik.
    3 silahşörlerin diğeri
    Pokerin usta elemanı Robert Kubica.
    Keşke olsaydı.

  54. Massa'nın rahatsız olacağını düşünmediler herhalde..

  55. Webber ile Alonso yıllardan beri iyi arkadaş zaten.Resim de birilerine nispet olsun diye çekilmiş sanırım 🙂

  56. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    ''Webber, geçtiğimiz sezonun son yarışı Brezilya'da takım arkadaşı Sebastian Vettel'in şampiyon olması için yardımcı olmamıştı.''

    O zaman neden Red Bull yarışın ortasında; ''Thank You Mark'' dedi?

  57. Sebastian' in da kulaklari çinlamiştir bol bol 🙂

  58. Şu yumurta gibi görünen webberin pazusu mu? adamda iyi güç var vettele bir tokat atsa iki tur döner valla 🙂 Bu kas gücüyle vetteli korkutması lazım 🙂 🙂 🙂

  59. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    2014 te massanın yerine webber takıma katılmalı. Mükemmel bir ikili olacağını düşünüyorum Alonso ve webberin

  60. Keşke böyle arkadaşlıklar olsa gridde.Ama hepsinin içinde ayrı bir fesatlık var.

  61. çok ormantik 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir