Button: "Perez Çok Agresifti"

yazar:

kategori:

McLaren pilotları, puan için çabalarken birkaç yerde temas yaşadı. Bunlardan birinde Perez, takım arkadaşına arkadan temas etti ve ön kanadına hasar verdi; Button’ın da arka lastiğinin patlama riski de bulunuyordu

Button: “Telsizden çok defa seslendim. Duygular biraz üst seviyelerdeydi. Ama mücadele devam etti ve ardından daha fazla temas geldi”

“Yarış harikaydı. Tek kişi de Checo (Perez) değildi. Çok agresifti diyebilirim. 300 km/sa hızlarda, takım arkadaşınızın yanınıza gelip tekerleklerinizin tokuşmasını beklemezsiniz.”

“Biraz şaşırtıcıydı. Muhtemelen bu şekilde hisseden tek kişi ben değilim”

Perez ise Button’ın da agresif olduğunu düşünüyor.

Perez: “O bana ne kadar agresifse ben de o kadardım”

“Muhtemelen ben biraz fazlaydım. Yarışlarımızı bitirebilirdik.”

Meksikalı pilot 6. olarak McLaren’da en iyi sonucuna imza attı.

Button ise 4 pitstop ile 10. oldu.


Yorumlar

“Button: "Perez Çok Agresifti"” için 31 yanıt

  1. Anladım demek ben yanlış görmüşüm o anda düzeltme için teşekkürler.ama çindeki olayda perezin hatası oldunu düşünüyorum raikkonen daha frenlemeye gelmeden perezin soluna çıkmıstı zaten bi boşluk bırakmalıydı.neyse çok şükür büyük bi kaza olmamıştı.

  2. neyin savunmasını mı yapıyorum? takım arkadaşına veya herhangibir araca temas edersen agresiflik sınırını aşmışsındır bunu savunuyorum. gayet de açık yazdım. anlamak zor değil. biri ağlayınca tren gibi diğeri de ağladı o da ağladı demeye başlıyorsunuz. ağlama falan yok dikkat etsin diyor. neyin ne olduğunu anlamakla 25 sene izlemenin bir alakası yok.

  3. Neyin savunmasını yapıyorsun anlamadım. Ben 13 Yıllık Mclaren fanıyım ve neyin ne olduğunu kimin ağlayıp ağlamadığını anlayabilcek kadar bu takımın yarışlarını ve plotlarını izledim. Takım arkadaşın sana atak yaparken sen telsizden " Calm him down , Come on guys… He's ruining my race vs Ohhh Come on sözler söylersen ben ağladı derim kusura bakma

  4. Telsizden kızan Perez değil Button'dı. Onda da kerblerin dışına çıktığı için değil lastiğine temas ettiği içindi.

    2.Çin'deki Raikkonen olayında pist dışına itmedi Perez. Yarış çizgisinde ilerleyen isim Perez'di Raikkonen'de dışarıdan girdi ama boşluk bulamayınca pistin hafif dışına kaçtı. FIA'da ceza vermedi zaten sıradan bir yarış olayı olduğu için.

  5. Honda F1 (Massa) avatarı
    Honda F1 (Massa)

    Perez'in o agresifliğini görünce acaba bir Montoya olabilir mi diye düşündüm doğrusu. 🙂

  6. Button da oldukça agresifdi. Çift drs e rağmen iyi de savundu. Ama sanırım yarışını bozdu. Belki bu kadar zorlamasa 4 pit yapmayacaktı..

  7. Perez Button ı fena tokatladı.Button bugün uyuyamaz kene gibi yapıstı button a her yerde atak pes de etmiyor perez 🙂

  8. button ağlamadı. sadece doğru olan şeyi söyledi. agresif olmanın sınırı biriyle temas ettiğin an biter. ondan sonra onun adı agresiflik olmaz. aynı şeyi geçen kimi'ye de yaptı. bu yarış çok iyi performans gösterdi dediklerimizi doğru çıkardı ama biraz aşırıydı. bunun da kıvamını bulacaktır sezon içinde.

  9. http://www.youtube.com/watch?v=XYdlq6n21MM

    Button Ağlamaaa , Button Ağlamaaa , Birinci Plotluk Bahreinde Elinden gidinceee , Button Ağlama Ağlamaaaa :))

  10. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Perez pilotları bağırtmaya devam ediyor.Geçen hafta raikkonen bu hafta button.Gelecek yarışta sıra kimde acaba.
    Martin bu işten iyi sıyrıldı.Brawn ya da horner olsaydı ne yapardı acaba.

  11. Buttonun pereze yaptığı bi savunma vardı buttondu yanlış hatırlamıyorsam ve perez dışarı doğru itildi kumlara çıktı sonrada telsizden kızıyordu.Aynısını defalarca Kimiye yaptı nasıl oluyormuş perez efendi ?

  12. Hiçte agresif değildi olması gerektigi gibiydi.ben çok begendim bugün perezi böyle devam Checo!

  13. sınan matias avatarı
    sınan matias

    mclarenin temposu fena sayılmazdı.red bull ferrari ve lotusla aralarındaki fark 0.5 saniyeden çok değil.hamiltonla mclaren bence bu sezon yine şampiyonluğa oynardı.

  14. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Bu arada Button, agresifliğin dibine dibine vururken, takım arkadaşını pistin dışına ittirirken, Perez'in eli armut mu toplasaydı?

  15. vedat özkan avatarı

    Perezle ilgili sezon başında olumlu düsüncelere sahiptim.Yetenekli bir pilot hızlı ve agresif Mclaren takımının yeni hamilton ı olabilir.En büyük eksikliği tecrübe.Zaman içerisinde kendisini bakar ve geliştirirse potansiyelini büyük bir pilot olma yolunda değerlendirebilir.Bu tip pilotlar f1 için gerekli.Bu sporun ruhu heyecanda yatıyor.Kişisel olarak ben Button tipindeki pilotlardan hoşlanmıyorum bu spora heyecan katacak sürüs karakterinde pilotlar daha hoşuma gidiyor.Tabiki kontrolü de elden bırakmamak rakiplerine saygı göstermek kaydıyla.Bu çocuğun zamana ihtiyacı var kumaşı sağlam.

  16. Whitmarsh da zaten bunu istemişti hafta içinde, bence gayet keyifliydi, olması gerektiği gibiydi…

  17. perez bugün iyi yarıştı ama bazı yerlerde biraz aşırı agresifti. onu da düzeltecektir illaki. button haklıydı. bence diğer araçla temas yaşadığın an agresiflik sınırını aşmışsındır. o yüzden perez bugün birkaç kere bu sınırı aştı. aslında perez kötü transfer diyenlere de güzel bir cevap verdi.

    hamilton'a aynı şeyi yapınca hiç şansı yoktu. hamilton ''sen benim kim olduğumu biliyor musun'' der gibi geçti tek hamlede. güzel anlardan biriydi.

  18. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Telsizden öyle bir ses geliyordu ki, sanırsın kokpitte cayır cayır yanıyor. 🙂

    -Bu yaptığı çok saçma, şunu biraz sakinleştirin- gibisinden bir şeyler söyledi.

  19. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Sezon başlamadan önce Button: Takımın Lider Pilotu Olmak Çok Güzel

    Sezon başladıktan sonra Button: Perez Çok Agresifti (Telsizden ağlaması da cabası)

    Lider pilot olmak, kasıntı kasıntı verilen demeçlerle olunmaz. Lafla liderlik olunmaz, liderlik, icraata bakar. Sende de icraat yok be Button. 🙂

    ''Perez: "O bana ne kadar agresifse ben de o kadardım"

    Helal be Perez. Resmen meydan okuyor, kısasa kısas…

  20. Yarışta kim yaparsa yapsın bir çok agresif atak oldu ve hepsi de her yarışta görmemiz gereken ataklardı. İzlerken çok keyif aldım. Yarışçılık budur, DRS değil.

    Button'ın çenesi düşmüş. Bu laflar basına değil Whitmarsh'a. Telsizden kimbilir neler dedi.

  21. Yanılıyorsun. Button temastan sonra 3. pitini yaptı. 4. değil. Lastiği hasarlı olsaydı Perez i arkasında tutamazdı.zaten. Button 4. pitini Perez e temassız yediği ataktan 1 tur sonra yaptı

  22. Bu arada McLaren 62 yarıştır üst üste puan alarak bu rekoru biraz daha geliştirdi.

  23. Honda F1 (Massa) avatarı
    Honda F1 (Massa)

    Tabiki de agresif olacak.Şaka mısınız siz beyler?

  24. Perez bunu hep yapiyor, tamam gozu kara pilotlari severizde aptal pilotlari sevmeyiz, once rakibine saygili olacaksin, daha once ki yarislarda da bunu cok yapti, ozellikle Rai`ye cok denk geldi..

  25. Perez bugün çok agresifti ve bize zevkli anlar yaşattı. Button'da son pitten sonra tempo kaybetti. Aynısı Çin'de de olmuştu. Perez eğer bu agresifliğini kontrolle birleştirirse ileride çok iyi pilot olabilir. Bugün Perez büyük bir kredi kazandı. Devamı gelir inşallah.

    Button'da en az Perez kadar agresifti bence bugün. Perez'de belirtmiş zaten. McLaren pilotlarına her zaman ki gibi pist üzerinde yarışma fırsatı veriyor. Bu şu günlerde pek rastlanılmayan bir durum. Oldukça keyifli anlardı.

  26. Perez'in Grosjean'a yaptigi savunma cok tehlikeliydi. Iki arac arasinda cok cok fark varken oyle riskli bir savunmaya ne gerek vardi ki? Her ikisi de yaris disi kalabilirdi bir hic ugruna Perez'in biraz sakinlesmesi lazim.

  27. thechosenone avatarı

    adam fazladan bir pite rağmen 10 sn gerisinde bitirmiş, mücadelelerin bir çoğundan galip çıkmış, sen çıkıp bu lafı ediyosun….

  28. thechosenone avatarı

    bikere o temasda button lastiği aşındı ve bence 4. pitin nedeni de o temas, büyük ihtimal son anlarda perezle çekişme yaşayabilrdi ama son pitten sonra imkaansız oldu

  29. Button bozulmuş biraz..Çaylak beni nasıl geçer diye…

  30. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    Button'da yer bırakmadı boşuna söylenmeye gerek yok,yarış sonucuda ortada.Perez bugün Button'dan üstündü

  31. Button u severim Perez in fazla agresif olduğu da doğru Lewis i bile gölge de bıraktı ama Lewis in Bahreyn deki 2008 yarışını hatırlıyorum da olgunlaşması için zamana ihtiyaç var. Ama cesurdu hızlıydı hepimize keyif verdi. Biraz da gerilim verdi 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir