Webber: "Lastik Aşınması Daha İyi Olmamı Engelledi"

yazar:

kategori:

Erken girdiği ilk pitlerden sonra iyi bir konuma gelen Webber, yarışın ilerleyen bölümlerinde pite erken girmesinin olumsuzluğunu gördü ve gerilere düştü. Son anda Perez’e geçilen Webber yarışı 7. sırada tamamladı.

Webber “Tüm her şey ikinci bölümde oldu. Oldukça kısa süre pistte kaldım ve sürüş aralığı çok dardı. Performansım çok zayıftı. Sanırım planladığımızdan biraz erken pite girmek zorunda kaldık ve bu diğer bölümlerin daha uzun olmasına neden oldu.”

“Diğerleri de biraz erken girmiş olsa da benimkisi yeterli olmadı. Bunun dışında diğerleriyle mücadelere giriştim ve bu da lastiklerin erken bitmesine neden oldu. Mücadelelerde yol vermezseniz ve devam ederseniz lastiğiniz erken bitiyor.”

“Neredeyse yarışın bitmesine bir tur varken Lewis ile doğru mücadele edebildik. Her ikimizin de lastiği yoktu ve her ikimizde mümkün olduğu kadar mücadele etmeye çalıştık.” dedi.

WEbber, yarışın televizyondan güzel görünebileceğini ancak kendileri için pek öyle olmadığını söyledi.

Webber “Televizyondan güzel görünüyor olabilir ancak pek mücadele etme şansımız yok. Evde bizi DRS ve lastiklerin bitmesiyle izlemek hoş olabilir. Bu herkes için aynı ancak bildiğimiz şeyden biraz farklı.” dedi.

 


Yorumlar

  1. bence sen emekliye ayrıl . takıma hiçbir faydan ve katkın yok

  2. Vettel iyi ki geçip 1.liği sana kaptırmamış 2 yarış önce .Yoksa o 7 puan seninle heba olup gidecekti…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir