Hamilton: "Mercedes'in Daha Serin Havalara İhtiyacı Var"

yazar:

kategori:

Hamilton “Bahreyn’deki lastik sorunlarıyla ilgili uzun bir toplantı yaptık. İlk 4 yarıştan çok fazla bilgi topladık ve Avrupa’daki daha serin havanın bizim için iyi olacağını biliyoruz.”

“Sezonun en zorlu yarışlarından birisinin geride kalması güzel ancak gelişmemiz gereken bir çok alan var.”

“İlk 4 yarışta bir tane beşincilik, iki tane üçüncülük ve son olarak bir beşincilik daha aldıktan sonra daha fazla mutlu olamazdım.”

“Takıma katıldığımda potansiyel olarak durumun çok daha kötü olabileceğinin farkındaydım.”

“Mercedes Bahreyn’de hiç hızlı olmadı. Geçen sene burada Red Bull kazandı ve son 3 senedir onlar hızlı oldular. Bu yüzden biz büyük sürpriz yaşamadık.”

“Tüm yarışlarda böyle olacağını düşünmüyorum. Red Bull bazı yarışlarda sıralamalarda zorlandı ve serin yerlere gittiğimizde onlara daha yakın olabiliriz.” dedi.


Yorumlar

  1. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Ben tanıtırsam haklısında ben öyle bir tanımlama yapmadım.

  2. Full depo kağnı gibiyiz ne serin havası?Bunlar hala sorunu lastikte araya dursun yeter ya full depoda ağırlık merkezinin kaymasından mı kaynaklıdır nedir şu sorunu çöüzün artık

  3. ee yanlış mı biliyorum diye sordum demek ki yanlış biliyormuşum. ancak bir redbull fanı bir konudan genelleme yapar. senin gibi birinden mi öğreneceğim ne bilip ne bilmediğimi? şaka yapıyorsun heralde. düzlük hızı yavaş diye redbull'u 18. araç diye tanıtan siz değil misiniz? F1'i şurda bizden öğreniyorsunuz yavaş yavaş.

  4. cacık demek ne küfür nede hakarettir neyin terbiyesinden bahsediyorsun ?

  5. Onur Gentas avatarı

    Ne alaka anlamadım. Adamın dedikleriyle senin mesajının alakası bile yok. Düpedüz adamın resmini görmüşsün girip mesaj yazmışsın.

  6. Eray Parlak avatarı

    Mercedes İspanyadan itibaren çöküşe geçmeye başlıyacak. Yavaş yavaşda sinyaller gelmeye başlıyor..

  7. ınsan ılk basta saygıyı ogrenmelı.

  8. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    F1 den anlamaydığını tüm hamilton ve schumi konularından biliyorduk ama coğrafyadanda anlamadığını öğrenmiş olduk bahreyn kuzey yarım kürede yani bizimle aynı takvim mevsimleri geçerli ama daha sıcak tabiki.

  9. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Mercedes rbrden daha fazla benzin tasarufu yaptı hatırlarsan Hamilton bir ara DRS mesafesi kadar yakındı Vettele Malezyada güçlüydü Mercedes

  10. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Konusmalarına dikkat edermisin ben senin takımına yada pilotuna öylemi konusuyorum yada konusuyoruz..

  11. bahreyn'de şuan yaz mevsimi yaşanmıyor mu güney yarım kürede olduğundan? yani bahrende şuan mevsim bizim ağustos-eylül arası gibi birşey değil mi? ben mi yanlış biliyorum. şuan bahreyndeki havalar gelecek haftaki ispanya gp'den çok daha sıcak.

  12. Redbullada sıcak havalar yarıyor bahreyn gibi.Lotus için ise hava sıcaklığı artık farketmiyor o sorun gecen sezonda kalmış gibi.ispanya çok sıcak olacağını sanmıyorum 20-25 derece arası olacaktır bakalım orda ne yapacaklar.

  13. ya bırakın ne serin havası bi cacık olmaz mercedesten.Avustralyada hava 17 dereceydi daha ne arıyorlar sibiryadamı yarışalım.Mercedes dolu depo sorununu cözsün önce sonra serin hava istesin.yarış temposu falan force india düzeyinde.

  14. Daha hamiltonın bunlar iyi günleri araç geçen yıllardan daha rekabetçi kullandığı araç 1.araç maşallah tık demiyor 2 yarışta bir problem yaşasa o zaman neler konuşacak kim bilir yarışacak psikoloji kalacakmı acaba.İşler iyi giderken herkes iyidir.

  15. Hamilton kayışı koparmış:) İyi pilot her koşulda elinden geleni yapar sızlanmaz.Burası mclaren değil koçum boşuna sızlanma.

  16. Raikkonen06  avatarı

    Her zaman serin havayı ararsanız o zaman sadece serin havaların olduğu yarışlara katılın.

  17. the best player Kevin Durant avatarı
    the best player Kevin Durant

    ne denki yaw, neden zorlayamadılar rbr'yi o zaman, yarış şartlarıda ilginçti. Mercedes zorlamaktan depoyu bitirdi, sonradan rbr düşük modda giderken bile farkı açtı.

  18. Malezya'da da güçlü değil miydi Mercedes ? Ona ne demeli peki , RedBull ile performansları neredeyse denk gibiydi

  19. Yaz geliyor adam serin hava diyor 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir