7'den 77'ye İnşallah – Mutlu Senelere TRF1.net

İnternette organik ziyaretçiye sahip olmak her site sahibinin hayalidir. Bazen bir siteye girersiniz, beğenir bir şeyler öğrenirsiniz ikinci girdiğinizde siteden yeller eser. İnternet dünyası acımasız bir platform. Çalışırsan, özgün olursan ve emek verirsen er ya da geç kazanıyorsun.

Bu işin kitabını yazmadık ancak alt yapımız olmadan sadece emek vererek, gönülden bu işi yaparak ayakta kalınabileceğini öğrenmiş olduk. Bu işe başlayalı 7 sene geride kaldı ve çok şükür ki TRF1.net hâlâ ayakta.

Siteye emek veren onlarca arkadaşımız oldu. İlk baştan beri aramızda olan ya da belli dönemlerde bize yardımcı olup şu anda olmayan bir çok destekçimiz oldu. Tek tek isim saymak isterdim ancak hızlı haberlere, bir yenisini daha bu vesileyle ekliyorum 🙂 Haberlerde Gökhan Abi, Özge ve Murnout; yorumlarda Soner Abi, Merve ve Murnout başta olmak üzere katkısı geçen, daha önceden geçmiş tüm arkadaşlara ve bizleri takip eden tüm dostlarımıza bizzat teşekkür ediyorum. Hepimiz sayesinde burası ayakta.

7’yi gördük, artık hedef 77 🙂 Allah’tan hayırlısı…

7 senedir, herhangi bir takıma ya da pilota yakınlığımız olmadan, herhangi bir maddi çıkarımız olmadan Formula 1 ve Motor Sporları dünyasına bir şeyler katmak istediğimize emin olun. Aksi halde bu gemi çoktan batar giderdi.

Lafı uzatmaya pek de gerek yok. Yaşattığın tüm sıkıntılarına rağmen seni seviyoruz TRF1.net.

İyi ki varsın.


Yorumlar

  1. 7 yıl once askerdeyken bende carsı izinlerinde bu siteye girerdim .. :):) hayatımızın bir parcasi oldugunu farkediyor insan ..

  2. Görkem Yılmaz  avatarı
    Görkem Yılmaz

    selamlar TRF1 alemi.. bu gördüğünüz mehmetçik çarşı izninde askerlikteki 3.ayımı da bitirdim:) 7.yıldönümüzü kutluyorum daha nice yıllara hep beraber.

  3. Bana Formula1'i sevdiren ve F1 hakkında çok değerli bilgiler edinmemi sağyayan trf1.net'i ve tüm site yönetimini kutluyor ve uzun yıllar bizimle olmanız temennisiyle hepinize çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız.

  4. Ömer_Massa avatarı

    Dün gece bu haber ilk çıktığında kimse yorum yapmamış diye bende yapmadım beklemek istedim.keşke ilk ben yazsaymışım.dürüst olmak gerekirse çok uzun yıllar oldu ben F1 izlemeye başlayalı tam 13 yıl ama bu siteyi 2009 dan beri takip etmeye başladım bir kaç yıl geç de olsa iyi ki bu siteyi keşfetmişim ve iyi ki siz değerli arkadaşlarımı bulmuşum pek yorum yazmayı sevmesemde benimde günde en az 10 kez abartmıyorum girdiğim oluyor siteye.ve herkesin yorumunu okuyorum ve saygı duyuyorum.Türkiye'nin en iyi F1 sitesi bu kadar emek verilip yıllardır bıkmadan usanmadan en güncel en yeni haberleri tarafsız bize ulaştıran siz değerli site yöneticilerine sonsuz minnettarlığımı dile getirerek buradaki kocaman F1 ailesi adına çok teşekkür ediyorum.Allah daha nice 7 seneleri hep beraber görmemizi nasip etsin.Allah hepinizin Regaip kandilini hayırlı eylesin.daha nice Kandilleri beraber yaşamak dileği ile.ALLAH'A emanet olun.iyi geceler.

  5. Mutlu yıllar sanırım yedi senedirde beraberiz..

  6. bu siteyi oluşturup ve harikulade bir şekilde devamını getirenler. iyi ki varsınız.

  7. 2013: A McLaren  Odyssey (spa2000) avatarı
    2013: A McLaren Odyssey (spa2000)

    🙂

  8. Nevadia Alonso avatarı
    Nevadia Alonso

    Yüce rabbim size daha nice 7 seneler nasip etsin.

  9. nice yıllar nece seneler nice 6 seneler diliyoruz TRF1.net,te . f1 severler olarak insanları bu platform,da buluşturduğunuz için ayrıca teşekkürler . ayrıca bütün müslümanların regaip kandilinin hayırlara vesile olmasını Allah ( c.c) lüden dilerim

  10. Mükemmel bir site, mükemmel bir ekip, mükemmel bir emek … Ben burayi geç keşfetmiş olsamda son 3 aydır inanılmaz mutlu zamanlar geçirdim bu sitede. En güncel, en hızlı, en ekonomik f1 sitesi. Başta Abdullah Çelik ve Gökhan Kamil olmak üzere site ekipmanında emeği geçen bütün değerli kişileri kutluyorum.

    Tutkularının peşinden giden bir avuç çılgın insanın hikayesidir bu site.

    Bu site dostluktur.

    + Bu site rekabettir.

    Bu site gözü karalılıktır.

    Ama hepsinden önce bu site Türkiye'nin en güncel ve en hızlı f1 haberlerini veren sitesidir.

    Sağlıkla, sıhhatle, afiyetle, huzurla, mutlulukla, dostlukla, saygıyla ve inadına motor sporu manyaklığıyla nice yıllara diyorum.

    TRF1'LE KALIN VE PİŞMAN OLMAYIN.

    TEKRARDAN KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUM.

  11. yorum atma alışkanlığım pek olmasa da günde en az 5-6 defa girerim, okumadığım haber değil okumadığım yorum dahi kalmaz. çok seviyorum bu siteyi, emeği geçen herkesin-haberlere yorum atanlar da dahil olmak üzere tüm trf1 ailesinin- doğum gününü kutlarım, bu sezonki ilk mesajım oluyormuş bu, bu kadarına da şaşırdım..

  12. neyse burada da kendimiz çalış kendimiz oynamışız sanırım 🙂 o kadar profesyonel olmuşuz ki giren bir çok kişi bu haberi görmezden gelmiş ya da olsa da olur olmasa da olur modundalar sanırım 🙂 neyse yıllardır haber yaparken yorum sayısına bakarak yapmadık zaten. şu an için her şeye rağmen devam 🙂

    iyi dilekler için herkese teşekkürler.

  13. samimane bir gayretle bıkmadan usanmadan bize bu hizmeti bila bedel sunan bu arkadaşlara teşekkür ederim. çoğu zaman ceplerinden harcadıkları paralar ile özel hayatlarından ayırdıkları vakitler ile amatör bir ruhla bu siteyi güncel tutmaya çalışan bu arkadaşlar inanıyorum ki birgün gelecek bu emeklerin karşılığını muhakkak görecekler…çünkü Allah c.c. meşru dairedeki bir ecri emeği asla zayi etmeyeceğini vaadediyor.
    bu arada herkesin regaip kandili kutlu olsun…

  14. 7 sene olmuş ha! Ben epey geç katılmışım…

    Ne şartlarda bu haberleri eklediğinizi anlayabiliyorum, bundan bahsetmeye gerek yok. Ne pahasına olursa olsun burada olmanızın bir sebebi var. Bizler de aynı sebepten buradayız.

    Anlamayız, sallarız size, yazım hatası olur gözümüze takılır sanki kasıtlı yapılmış gibi. Resmi beğenmeyiz, en-boy oranı tutmuyormuş. Haberlere laf atarız bu kadar uzun olur mu diye, bu kadar kısa olur mu diye. Elin sitesinde düz yazıyı zor yayınlatırken yutuptan paylaşım yapabilecek durumdayız, linki ayıklayamaz söyleniriz. Birinin yorumu gözden kaçmıştır, kasıt ararız. Sayar söveriz, yorum kaldırınca bıt bıt ederiz. Bunlar da bizim kusurumuz, özür dileriz 😉

    Doğum günü pastanız bile googledansa eğer, bu bizim ihmalkarlığımız ve saygısızlığımız.

    El sitesine girdiği haber başına para ödermiş… TRF1'e girilen haber başına yazarına bırakın para vermeyi, birer gofret vermeye kalksak batar gideriz. Haftada yaptığınız çevirileri toplasak bir üniversitelinin tezi biter. Biz ki haberleri okurken yoruluyoruz. "Daha ne istiyorsun?" diye sorarlar adama…

    Teşekkürler, nice yıllara.

  15. eskiden forumda da çok takılırdım.artık nedense pek girmiyorum foruma.batracer falan oynardık :))

  16. cnn turk yarışları verirken cnn sitesinde yorumlar bölümü vardı.orda trf1 adını görüp girmiştim.o zamandan beri takip ediyorum.daha uzun yıllar devam edilir insallah.nice senelere 🙂

  17. Kadir YILMAZ avatarı

    Mutlu yıllar, nice 7'lere..

  18. Kadir YILMAZ avatarı

    Güzel ifade yazacaktım ki, dileklerim de sana cevap gibi olmuş..

  19. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    7 yıldır verdiginiz emekler için tşkler bizlere haber yetiştirmek için gerekirse uyumadan yaptıgınız fedakarlıklar için tşk den fazlasını hak ediyorsunuz başarılarınızın devamını dilerim.

  20. Kadir YILMAZ avatarı

    Mutlu yıllar, nice 7'lere..

  21. Herkesin bildiği gibi ülkemizde f1 medyası 1 elin parmaklarını geçmez malesef aynı şey taraftarlar için de geçerli ama ne olursa olsun bir formula1 sevdalısı olarak az sayıda olan arkadaşlarımızla bu sporu takip etmeye devam edeceğiz bu amaç uğrunda bize formula1 hakkında her türlü haberi yetiştirmeye çalışan bu uğurda hiç bir kâr amacı gütmeyen bu güzel siteyi tebrik etmek lazım … Mutlu yıllar TRF1 hep beraber nice senelere ….

  22. Kemal  Şengül  avatarı
    Kemal Şengül

    Hergün kesin girdiğim, zamanım oldukça yardım ettiğim yazı yazdığım değerli sitemiz 🙂 Değerli yönetim kadrosuyla beraber umarım nice seneler daha burada olur.. Çünkü TRF1'siz bir dünya olamaz

  23. Honda F1 (Massa) avatarı
    Honda F1 (Massa)

    trf.net site yöneticilerinin emeğine sağlık.
    Bu site inşallah her zaman ayakta durur.

    İyiki varsınız.

  24. Allah Abdullah beyden, Gökhan beyden, Özge hanımdan ve nice siteye emek vermiş f1daşlardan razı olsun. Vefasızlık yapmayın, siz yokken Abdullah bey vardı burada. Güzel güzel yazın hadi bakayım.

  25. erkan  cömert avatarı
    erkan cömert

    nice mutlu senelere ,sitenizde yeni sayılırım yıllardır ,başka bir f1 sitesindeydim,burada gördümki haberler hızlı ve haberlere yaptığımız yorumlar anlık gercekleşiyor bu sitede kaldım başarılarınızın devamını dilerim

  26. Doğum günün kutlu olsun TRF1.net. Nice senelere. 7 yılda yaptıkların için teşekkürler.

    Foto iyi seçim olmuş. 7 şampiyonluklu Michael, 7. yaşındaki TRF1 🙂

  27. Güvenilir kaynaklardan öğrendiğim bilgilere göre pasta gerçek değil, google'danmış 🙂

  28. nice uzun senelere TRF1.net, ancak pastanın ferrarinin sanırım 2006 aracı olması biraz tarafsızlığa aykırı değilmi :))

  29. Nice senelere TRF1… İlk geldiğimde buralara lise 2'den lise 3'e geçmekte olan bir öğrenciydim. Şimdi Erasmus olayı olmasaydı Haziran ayında makina mühendisi olacaktım. Cidden sağlam zaman geçmiş ama şu Firefox'ta ilk açtığım sekmelerin arasından TRF1 hiç ayrılmamış. 3 farklı ülkeden siteye bağlanıp yorum yazmışım.

    Her zaman beraber olmak dileğiyle diyorum tüm ekibe.

  30. nice seneler mutlu yıllar trf1.

  31. google kadar ziyaret ettiğim bir site varsa o da "www.trf1.net"tir. Tebrikler başarılarınızın devamını dilerim.

  32. Allah cc.emeklerinizi zayi etmesin

  33. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    Sevgi, sevilene bir armağandır.Bu duyguların ifade edilmesi , kabul edilip edilmemesinden daha önemlidir.
    Çok yaşa trf1
    Yıllar seni yormasın.

  34. bende tam onu diyecektim.pastaya ferrariyi koymuşlar seni çiğ çiğ yerim demeye getirmişler:)) bu kadarda tafarlı olunmazki canım:).yani nereye istersen oraya çek değilmi:)

    neyse acısıyla tatlısıyla kavgasıyla gürültüsüyle banlanmasıyla(!) bir 7 yıl geçmiş demekki.site ekibine teşekkür etmek lazım ne kadar yersekte övsekte bizden vazgeçmedikleri için.kendinize iyi bakın.

  35. Türkiye'de Formula 1'in internet medyası ayağında Etik ve Objektiflik bakımından kalite standartlarını belirleyen iki ana unsurdan birisi daima TRF1.NET olmuştur. Diğeri de takdir edersiniz ki Serhan Acar'dır.

    Bu kaliteyi hiçbir gerçek ticari amaç gütmeden yakalayan TRF1.NET internet sitesini, gönüllü çalışanlarını ve biz sadık takipçilerini uzun yıllar boyunca bu platformda, bir arada görmek isterim.

    TÜRKİYE'NİN EN BİRİNCİ FORMULA 1 SİTESİ

    TEŞEKKÜRLER TRF1.NET İYİ Kİ VARSIN.

  36. İyi ki doğdun TRF1. Net

    Ben F1'i 2003 yılından itibaren takip ediyorum. Yıl 2008 di Ocak aylarının başları Rs28 in lansmanı var ama hiç bir şey bulamadım nette yabancı sitelere de bakmadım bir baktım Trf1 Rs28 lansmanı resimleri hemen tıkladım girdim ve o gün üye oldum ve o günden sonra hayatımın bir parçası oldu Trf1 hemen hemen her gün ziyaret ettim. Her şey için çok teşekkür ederim Başarılarınızın devamını dilerim iyi ki varsınız.

  37. nice senelere TRF1 🙂 takipteyiz 🙂

  38. 2013: A McLaren  Odyssey (spa2000) avatarı
    2013: A McLaren Odyssey (spa2000)

    Bağlılığımız verilen emeklere teşekkür olarak görülmeli.

  39. 7 yılda emeği geçen bütün ekibe teşekkürler.iyiki varsınız daha nice nice hayırlı senelere.

  40. Pek sık yaz(a)masam da her daim takip ederim Formula 1'i. Ülkemizde pek fazla F1 sitesi olduğu söylenemez. Adamakıllı olanlar da sadece 2 tane. Burası varken de açıkçası diğer siteyi çok nadiren takip ediyorum; o da farklı bir haber var mı diye.

    Nice senelere TRF1…

  41. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    Kuruluduğu seneden itibaren kesintisiz ziyaret ettiğim, katkı sağlayan her ismine minnettar olduğum tek Formula 1 platformu.

    Nice senelere…

  42. Nice senelere hep beraber insallah, emeginize saglik degerli arkadaslar..

  43. güzel ve başarılı bir site fakat 7 yıl boyunca sanal f1 yarışı düzenlenmiyor bu sitede,bu kadar ziyaretçi olması bakımında bir sanal f1 lig yarışı düzenlense çok daha iyi olur bence insanların daha çok ilgisi artar bu spora,benim şahsi görüşüm bir sanal f1 ligi düzenlenmeli,ruslar ve ingilizler bu bakımdan bizden çok önde….

  44. MERCEDES AMG F1 TEAM avatarı
    MERCEDES AMG F1 TEAM

    ıyıkı varsın trf1 sen olmasan formula 1 ı gncel bır sekılde takıp edebılırmıydık bılmıyorum ıyıkı varsın

  45. Rudolf Haesler avatarı
    Rudolf Haesler

    Medya organlarının tarafsız ve objektif olması gerekirken, TRF1 pastasıyla bile rengini açıkca belli etmeye çekinmiyor.Böyle olmamalıydı.Ama yine de tebrik ediyorum.

  46. mert akkaya avatarı

    Çok iyi bir platform başarılar trf1

  47. 7 senedir, herhangi bir takıma ya da pilota yakınlığımız olmadan, herhangi bir maddi çıkarımız olmadan Formula 1 ve Motor Sporları dünyasına bir şeyler katmak istediğimize emin olun. Aksi halde bu gemi çoktan batar giderdi.
    Lafı uzatmaya pek de gerek yok. Yaşattığın tüm sıkıntılarına rağmen seni seviyoruz TRF1.net.
    İyi ki varsın.

    Şu son 3 paragraf zaten bilmemiz ve minnettar olmamız gereken değerleri vurguluyor, gerçekten iyi ki varsınız, sayenizde böyle güzel bir platformda, formula 1 tutkunu birçok insanla fikirlerimizi paylaşıp, kimi zaman yeni şeyler öğrenip bu güzel sporun keyfini mümkün olduğunca yaşıyoruz.

    Teşekkürler TRF1.net'e ve emeği geçen herkese..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir