Lowe, Mercedes'e Katılmak için Çok Beklemeyecek

yazar:

kategori:

Lowe’ün aslında McLaren ile anlaşması bittiğinde, yani bu sene sonunda Mercedes’e katılması bekleniyodu ama iki takım arasında varılan anlaşmanın ardından Lowe, 3 Haziran’dan itibaren Alman markada çalışmaya başlayacak.

Tecrübeli teknik adam, yetkili teknik müdür olarak görev alacak ve takım patronu Ross Brawn ve yetkili müdür Toto Wolff ile yakın çalışacak.

Lowe: “Çok yetenekli ve kabiliyetli teknik organizasyonun bir parçası haline gelmek beni heyecanlandırıyor”

“Takım zaten muhtemelen 2013 sezonunun en hızlı aracını üretti; 2014 kurallarındaki teknik zorluklar da, fabrika takımında mümkün olan sinerjiyi azamiye çıkarma adına bize imkân sağlayacak.”

“Heveslendiğim şey de bu meydan okuma. Neredeyse 20 senedir Mercedes-Benz ile yakın çalıştım ve şirketin Formula 1’e olan sıra dışı bağlılığına yoğun şekilde imrendim”

Ross Brawn: “Paddy takıma hoşgeldi. Bu sporda mükemmel bir geçmişe sahip ve pit yolundaki rakiplerimizin hepsi için büyük bir değer olurdu”

Lowe’ün uzun vadede Ross Brawn’ın yerine geçeceği öngörülüyor.

 


Yorumlar

  1. Formula 1'in teknik kısmından çok anlamam, ilgi de duymam ama şu kadroyla da başarılı olamazlarsa bırakıp gitsinler bu işi.

  2. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Paddy Lowe tekrar'dan yineledi Brawn takım patronu olarak devam edecek.bence paddy lowe'un gelmesiyle Mercedes baya güçlendi artık şampiyonluk şart.2014 en geç 2015'te şampiyon olmamız gerek

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir