Alonso: "Red Bull Çok Hafife Almıştı"

yazar:

kategori:

Red Bull, özellikle son yarış İspanya’nın ardından Pirelli’yi sert bir şekilde eleştirdi ve değişiklikler yapılması gerektiğini söyledi.

Red Bull’un şikayetlerinin sorulması üzerine Alonso “Bu daha çok onlar için bir soru, o yorumları onlar yaptılar.”

“Barcelona bazı rakiplerimiz için olmasa da iyi bir yarıştı. Rakiplerimizin bazıları süper bir araca sahip olduklarını iddia ediyorlar ancak son 3 yarışın pole pozisyonu lastikler yeniyken bir başka araca gitti.”

“Bir kaç senedir kolayca kazandıktan sonra, bazı yarışları kaybetmek zor oluyor.”  dedi.

 


Yorumlar

“Alonso: "Red Bull Çok Hafife Almıştı"” için 16 yanıt

  1. Alonso'nun şanssız olduğu yarışlar olmasa şu an şampiyona liderinin kimin olacağını sende biliyosun.
    Ve Alonso tehdidinden öyle çok korkuyosun ki…

  2. bu takım toparlanacak……………….Şalu

  3. michael  schumacher avatarı
    michael schumacher

    yanılmıyorsam sadece ön lastiklerin değiştirilmesini alonso istemişti

  4. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    sülo bir dur bakalım yahu geçen sene 40 puan farkı patlatıp şampiyon olamadınız sanki şimdi farkı açmışsınızda bizim haberimiz yok gibi konuşuyorsun puan durumundan haberin yok galiba

  5. Tahir, bunlar bilmezler aslında izleme yaşları dahi o zamandan gelmez yani kulakdan dolma olarak dinledikleriyle buraya yazıyorlar. McLaren in lastik basıç hatalarını dahi birinci ağız açıklamışdı.

  6. Napsınlar Alonso'ya sallamak için herşeyi yapar bunlar. Şaşırmamak lazım.

  7. Alonso'dan güzel ayar 😀

  8. Bu yıl şampiyonluk bizde.Kendini hazırla kaybetmeye.Ya da hazırlamana falan gerek yok hazırsın zaten.Şampiyon belli !

  9. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Alonso konuşmuş yıl 2013
    Siz halen 2006 yılındasınız.Bu acılar ne zaman geçecek.Madem 2006 dan bahsedecek ve provake edeceksin hiç değilse yalan söyleme.
    O bahsettiğin "mclarene bir numara olarak gitmesini istememe" olayı İmolada değil Çinden sonra olmuştur. 20 saniye farkla lider giden adamın sadece ön lastiklerini değiştirip madara etmek neyin nesi.Oysa Alonsodan önce pite gelen Rai ve Msc örneği vardı.Millet lastik değiştirmeden devam ederken Alonsoya yapılan bu hareket neyin nesi.2. pitinde 10 saniye boyunca bekletilmek neyin nesi..Önce bunlara bir açıklık getir sonra Alonso neden böyle konuştu diyerek tartışalım.

  10. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    ''2006 San Marino yarışını Michael Schumachere karşı 2 saniye farkla kaybedince çıldırıp,kendi takımına saldırdın,kameralara "Renault benim McLarene çifte dünta şampiyonu pilot olarak gitmemi engelliyor" diyerek kendi takımını kameralar önünde küçük düşürdün
    2007 sezonunun içinde Hamiltonın kazandığı her yarıştan sonra kendi takımın mcLarene salladın,kaybetmeyi hazmedemeyip takımını kameralar önünde küçük düşürdün

    2010 Abu Dhabi de Petrovu geçemediğin için çıldırdın.Yenilgiyi hazmedemeyip adama kameralar el kol hareketleri yaptın

    Her insanın yenilgiyi kabullenemediği zamanlar vardır şampiyon Sen bunu herkesten daha iyi bilirsin''

  11. Nasıl bir kibir of of of. Alonso Ferrari'ye geldiğinde şampiyonlukları kolayca ulaşacağını tahmin ediyordu.Ama kendi takım arkadaşı yancılık yapmasına rağmen Redbull'da birbiriyle yarışan pilotlar varken ilk senesinde son yarışta önünde bir aracı bile geçemeyip şampiyonluğu kaptırınca fena bozuldu.Karizma biraz çizilmişti..Bunun üstüne sonra ki 2 senede şampiyonluğu fabrika takımı olmayan bir takıma kaybedince bunda sinirler iyice bozuldu..Artık kendi beceriksizliklerini (Takımca)
    nasıl üzerlerinden atacaklarını şaşırdılar.Redbull'un bulduğu geliştirdiği tüm teknolojik gelişimleri ertesi sene nasıl yasaklatıp onları yavaşlatırızın hesaplarını yaptılar..

    Önce yarıştığın rakibine saygı göstereceksin adamlar fabrika takımı olmamalarına rağmen (Renault motoru Mercedes ve Ferrari motoruna göre daha az güç ürettiği söylenen yerde) toplama bir içeçek firmasına (Kendilerinde 2 dünya şampiyonu pilot transfer etmerine rağmen ve bu pilot Mclaren'da ilk senesinde çaylak pilotu geçemeyen dünya şampiyonu aynı zamanda 🙂 ) 3 sene şampiyonluğu kaybettiler..
    Hala rakiplerine bel altı vurup pirim yapmaya çalışıyorlar.Önce kendinize bakın siz pürpaksanız o zaman rakiplerinize taş atın…

  12. Güzel söylemiş Alonso tam yerinde.

  13. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Alonso'yu Futboldaki Portekizli Ronaldoya Benzetiyorum Ben.İşinde En İyilerden Birisi Ama Çok Fazla Sivri Konuşuyor.

  14. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Bazıları için yarış kaybetmek zor olur bazıları için şampiyonlukları.

  15. hiçbişey anlamadım haberden çeviri çok kötü olmuş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir