Fry: "Massa'nın İki Kazası Farklıydı"

yazar:

kategori:

Brezilyalı pilot, Monte Carlo’da geçirdiği kazanın ardından aracından kendisi çıksa da kontroller için hastaneye götürülmüştü.

Bugün yaşanan kaza, Cumartesi günü son antrenmandaki kazanın neredeyse aynısıydı ki Ferrari Teknik PAtronu Pat Fry, araçta sorun olduğunu kabul etti.

Fry: “Bugünkü kaza, üçüncü antrenman seasındaki ile çok benzerdi ama aslında iki kaza da farklıydı.”

“Dünün aksine bugünkü kazaya, aracın sol ön köşesindeki bir sorun katkıda bulundu.”

“Ne olup bittiğini tam olarak söyleyebilmek için henüz erken ve önümüzdeki birkaç günde Marenello’da tam nedeni öğrenmeye çalışacağız”

Takım PAtronu Stefano Domenicali: “Darbenin şiddetine rağmen (Massa) iyi ve şimdiden evine gitti. Birkaç günlük zaman içinde mükemmel bir şekilde geri dönüp Montreal’de yarışacağına inanıyorum”


Yorumlar

  1. koruma amacı olsaydı o zaman en başta pilot hatası denmezdi .

  2. Raikkonen06  avatarı

    Attınız Massa'ya çamuru şimdide suçu kabul mü ediyorsunuz çok geç kaldınız herşey ortada hepside sizin hatanız.

  3. 2010 veya 2011 bilemiyorum hangisiydi ama yarışta hindistan yarışı ola gerek önce sağ sonra sol süspansiyonu kırdı.biride yine yarışta olmak üzere.yani massanın yabancı olduğu bir durum değil.bu kazada bana göre pilotaj hatası ve takım massayı korumak için uğraşıyor.dünde izlediğim kadarı ile orası pistin biraz dah kirli tarfı gibi geldi.genelde diğer pilotlar pit çıkış çizgisinden dışarıya doğru açılarak dönüyorlardı.massa biraz daha dışarıdan dönmeye çalışıp birde kirli bölgede fren yapınca kızaklama kaçınılmaz oluyor.birde son turlardaydı galiba bir marussia pilotu ona benzer bir kaza yaptı yanılmıyorsam.

  4. Massa'yı korumak mı? Massa'ya yıkmak mı?

    Bir pilot (Ferrari'de yarışan bir pilot) bu denli acemice bir hatayı iki kere üst üste yapamaz. Birincisi belki bir anlık konsantrasyon kaybı diyeceğim ama aynı yerde ikiz bir hata imkansıza yakın bana göre.

  5. massayı korumak için yapılmış bir açıklama…

  6. bir sıkıntı olduğu açıktı araçta. gerçekten orada soldaki bariyerlere vuran sürücü pek azdı

  7. allah allah, şu tesadüfe bak hele. önce pilot hatası, sonra aynı olayda teknik sorun. ama ne olduğuu söylemek için erkenmiş. peh.

    anlaşılan ilk kaza sonrası fark edilen teknik arızayı giderdikten sonra aynı arızanın tekrarlanmayacağını sanarak (nasıl olsa düzelttik diye) hatayı felipe'ye yıktılar; ama ikinci kez aynı sorun baş gösterince saklayamadılar.

    tam komedi. kıvırdıkça batıyorlar. biz de o soldaki bariyere nasıl vurulur, hem de 2 kez diye saç baş yoluyoruz boşuna..

  8. fatih çalışkan avatarı
    fatih çalışkan

    köku yalan massa yı kendine güvenini kaybetmesin diye söyledi

  9. He kivirin bakalim, ilk kaza sonrasi hemen yapistirdiniz pilotaj hatasi diye, iyice incelemeden Massa`yi suclu ilan etmeseydiniz keske..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir