Lotus'ta Grosjean Yerine Valsecchi Hazır

yazar:

kategori:

Grosjean, Monaco’da yaptığı kazaların ardından tekrar eleştirilere maruz kaldı. Ricciardo ile yarışta geçirdiği kaza nedeniyle Grosjean, Kanada’da 10 sıra cezası ile yarışa başlayacak.

Valsecchi daha önce yaptığı açıklamada “Grosjean’a kötü bir şey olsun istemem ancak eğer yarışmazsa, onun yerine kendimi favori olarak görüyorum.” dedi.

Grosjean’ın yerine Valsecchi’nin gelip gelmeyeceğinin sorulması üzerine Boullier, bunu yalanlamadı ve böyle bir kararın “henüz” alınmadığını söyledi.


Yorumlar

  1. Grojen'in arkasında TOTAL grubu var pilotluktan indirmeleri zor görünüyor

  2. Heikki kesinlikle kaliteli pilot ancak Valsecchi de resmi test pilotu adamların. Eee GP2 şampiyonu, Renault ile İspanya'da da antrenmanlara çıkmış bir eleman. Geleceğe yatırım olur belki.

  3. Seçenekler göz önüne alındığında yarışacak en son kişi Valsecchi olur herhalde.

    Ne yazmışım öbür habere: "Kamui keşke Lotus'un yedek pilotu olsaydı"

  4. Heikki Kovalainen avatarı
    Heikki Kovalainen

    hocam aynı yorumu aynı anda yaptık :))) koyucaksın 2 fin'liyi oraya karışmıcaksın gerisine viskini yudumlucaksın sadece 😀

  5. Heikki Kovalainen avatarı
    Heikki Kovalainen

    Açıkçası Kovalainen'i O Koltukta Görmek İsterim 🙂

  6. Kovalainen ? Heikki daha çok hakediyor o koltuğu…

  7. Valsecchi inceden gönderme yapmış. Grosjean'ın gerçekten toparlaması lazım artık, hızlı olduğu konusunda şüphe yok, gerçekten yetenekli ve mütevazı bir pilot ancak bu olgular onun koltuğunu koruması için yeterli değil hele ki takım arkadaşının müthiş istikrarını hesaba katarsak. Kimi şunu kenara çekip birkaç öğüt verse dicem ama malum 🙂

  8. Batuhan Yentür avatarı
    Batuhan Yentür

    Meali: Grosjean akıllı olsun,ona göre..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir