Alonso: "Zeki Pilotlarla Mücadele Etmek Güzeldi"

yazar:

kategori:

İspanyol pilot, Montreal’da 6. cepten kalktığı yarışı ikinci tamamladı ve günü Rosberg, Webber ve Hamilton ile yakın mücadel eiçinde geçirdi.

Monaco’da Ferrari pilotu, Sergio Perez ve Adrian Sutil’e geçilmişti; bu hafta sonu Kanada’da ise kendisini daha rahat hissetiğini belirtti.

Alonso: “Bu güzel mücadelelere girişimiz güzeldi; bazı yetenekli pilotlarla büyük bir yarış oldu.”

“320 km/sa hızlarda tekerlek-tekerleğe zeki pilotlarla mücadele ederken kendinizi güvende hissediyorsunuz.”

“Gerçek yarışma bu. Bu yüzden biraz daha farklı olan Monaco’nun ardından tekrar bunu yaşadığım için çok mutluyum.”

Şampiyonluk mücadelesindeki rakibi Vettel’in yarışı kazanmasına rağmen Alonso, ikincilikten de memnun olduğunu ekledi.

Alonso: “Bu ikincilik, zafer gibiydi. Çünkü zor bir hafta sonu ardından iyi puanlar topladık.”

Şampiyonada açılan fark için Alonso: “85 puan geride olduğumuzda işte durum kritik olur. Son 6 yılda insanlar 30-40 puanlık farkları kapattı.”


Yorumlar

  1. gecen sene son yarislari gorduk .. massa kendisinden hizliydi..

  2. gözleri ne kadar keskin arkdaşlar var neler görüyorlar böyle..

    sizler 1 -2 sezondur at gözlüğü mü takmışdınız birileri habire avantaj sağlarken şimdilerde bir duyarlı olmuşsunuz sormayın

    multileri de görebiliyorsunuzdur sanırım

    yada pozisyonumuzu korumamız lazım mark..!

  3. Altinda hizli arac oldugunda Alonso kotu sonuc almadigi icin, kaybettiginde o sekilde yorum yapmasi normaldir.

  4. yukarida yazdiklarim yalan yani .. ben zaten kendini methetmesini elestirmedim sadece kaybedince ve o hafta hizli olmayinca hemen arac yavasti demesi nankorluk diyorum..

  5. sen kendi takımının pilotu olan şu süper yetenek her yerden kamikaze gibi fırlayabilme ihtimali olan checo'nla ilgilensene

  6. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Alonsonun , kaybedecek bişeyi olmayan seviyesiz bir pilotla uğraşmaması lazım.Raikkonen pereze gerekli cevabı hem pistte hem sözlü olarak vermiştir.Daha fazla konuşmaya gerek yoktur.Düşman kazanmanın gereği yok.Boşa kürek çekmenin anlamı yok.Mclaren tam destek vermişken perezin ne Alonsoyu ne raikkoneni ne buttonu dinlemesi sözkonusu olamaz.

  7. 2 ekmek 1 Camel  avatarı
    2 ekmek 1 Camel

    Ne alaka ? Alonso nun araç süper olupta, massanın ilk 3 içinde olupta Fernando nun 7. olupta ustune böyle bir açıklama yaptıgı tek bir yarış var mı ? 5,6,7 den baslayıp 2. veya 1. bitiriyorsa her pilotun kendını övmeye lüksü vardır bırakta adam istikrarın abidesi olarak biraz atıf yapsın.

  8. 2. degilde salliyorum 7. olsaydi arac cok yavasti ne oldugunu bilmiyorum diye aciklama yapacakti . adamin kotu gunler icin soylemleri hep ayni ama iyi gunler icin yaratici seyler bulabiliyor her zaman. tayyip gibi masallah..

  9. alpay rüzgar avatarı
    alpay rüzgar

    kızım sana söyliim gelinim sen anla

  10. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Güzel Söylemiş.

  11. Erdim Şevket Uslu avatarı
    Erdim Şevket Uslu

    Alonso'nun kastettiği Sutil değil bu apaçık ortada,dert yandığı isim Perez.Hamilton'la olan mücadelesinde neredeyse değecek kadar yakın mücadeleye giriştiler,keza Webber'lede her ne kadar şampiyon olmamış olsada adil savaşan bir isimde Mark Webber…

  12. heikki 1088 avatarı

    Ben Sutil'e ve Perez'e Monaco da geçilip gururuna yediremeyen bir adam görüyorum… Benim tek gördüğüm bu. Normalde geçilebilrsin ama orası Monaco arkadaş. 😉

  13. gp2 den gelen pilotlar tehlikeli oluyor.orda tabi birsürü MALdonado var.alışmışlar her tur kaza yapmaya.yarış çizgisiymiş,rakibin alanıymış,boş alan bırakmaymış hepsi hikaye.yeter ki adam geçelim ovvvvv bu çocukta yetenek var desinler

  14. aklıma spa geldi o'rouge virajında webber alonsoyu geçmişti ve orada alonso degil de başkası olsaydı şuan webber f1 de olmazdı.yarıştan sonra webber kendisi de dile getirmişti zaten.alonso oldugu için orda atak yaptım yoksa yapmazdım dedi

  15. Sen gene de Webber'e dikkat et. Ne yapacağı belli olmuyor:)

  16. Alonso' da Perez' i kara listeye almış. Güzel açıklama, beğendim 🙂

  17. Bak Hamilton da acayip zevk aldığını söylemiş "Çok sağlam savaştık Alonso ile beraber. Ve adilce ve rekabetçi bir şekilde yarıştı." demiş Alonso için.

  18. perez anladın sen onu :)))

  19. Büyük pilotların mücadelelerini izlemek ayrı bi zevk veriyor insana.teşekkürler iyiki varsınız.

  20. izlemekte keyifli alo 🙂

  21. İşte bu açıklama taa Sergio Perez'e geliyor. Gerçekten Webber ve Hamilton ile çok sağlam mücadele ettiler. Kanımca Formula 1'de de asıl olması gereken geçişler ve mücadeleler bunlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir