Podyum Sonrası Hamilton: "Hâlâ Gelişmemiz Gerek"

yazar:

kategori:

İngiliz pilot, aracın frenleriyle ilgili hâlâ kendine tam güvenmediğini kabul etti ve aracından azamiyi elde etmek için çözüm aradığını belirtti.

Sorunlarla ilgili Hamilton: “Devam eden bir çalışma bu. Bir şey çözmedik henüz. Bütün sorunlar yaşadığımız Barcelona’dan bu yana uzun bir süreç oldu.”

“Bir iki tane yöntem denedik ve üzerine çalıştık; yardımı da oldu.”

“(Frenlerde) yine de gelişmemiz gerek. Fernando da işte bu konuda bana her yerde yaklaşıyordu. Çok hızlıydı ve arkamda tutması zordu. Elimden geleni yapıp arkama geldiğinde yakın kalmaya çalştım ama o hızlıydı.”

Frenlerle ilgili sorunların dışında Hamilton, yarış içinde aracın tutunma eksikliği yaşadığı hissine kapıldığını ifade etti.

Hamilton: “Sanırım mesele tutunmaydı; araç çok iyiydi.”

“Bu konuda bu adamların bizden daha iyi olduğunu düşünüyorum. Fernando, yavaş virajlarda daha hzılı görünüyordu.”


Yorumlar

  1. ben artık seni izliyorum,zira bizimkileri görmek ne mümkün,nal topluyorlar

  2. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Çok net gördüğüm bir şeyi söylüyeyim dünkü yarıştan Alonso Hamilton'u geçmeden önce ilk düzlüğün ordaki frenlemede rahatlıkla dibine girebilecek şekilde yaklaştı Alonso frenlerde rahat olduğu için sorun yaşamadı ama Lewis açık ara Frenlemede zaman kaybetti eğer kendini çok rahat hissettiği an eminim yarışta çok daha güçlü olurdu en azından kendinden 0.3 sn katabilirdi Kanada yarışında ve Vettel ilede fark bu kadar açılmazdı + Alonso'ya geçilmezdi bence neyse yine çok iyiydi Hamilton böye devam etmeli..Aslında Paddy Lowe Mclaren'den gelmemişmiydi o zaman onun yardımı çok büyük olacak bence Paddy Lowe Mclarendeyken Lewis'in sorunlarını nasıl çözdüğünü elbettel biliyordur.inşallah çözülür sorunlar

  3. Aracın ne istediğini biliyorsun bu iyi, BİZDE SENDEN ŞAMPİYONLUK BEKLİYORUZ. Neyyyyyseee.

  4. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Fren işi çözüldümü,uçar bu adam.

  5. Fren sorunu çözülmedikçe araca %100'ünü veren bir Lewis Hamilton göremeyeceğiz anlaşılan.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir