Silverstone'da Pol Pozisyonu Hamilton'ın

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton takım arkadaşı Nico Rosberg’den yaklaşık 0.4 saniye daha hızlı bir tur derecesiyle pol pozisyonunu elde etti. 

Mercedes pilotlarını takip eden isimler Red Bull ikilisi Sebastin Vettel ve Mark Webber oldu. İki pilotu sadece 0.009 saniye birbiririnde ayırıyor.

Force India’dan Paul di Resta ikilinin arkasına yerleşirken onu Toro rosso pilotu Daniel Ricciardo ve yine Force India’dan Adrian Sutil takip etti.

Lotus pilotları Romain Grosjean ve Kimi Raikkonen de sekizinci ve dokuzuncu ceplere yerleştiler.

Hız açısından sorun yaşadığı düşünülen Ferrari’de Fernando Alonso ise ancak onuncu olabildi.

Poz Sürücü                Takım                 Zaman          Fark   
 1. Lewis Hamilton        Mercedes             1m29.607s
 2. Nico Rosberg          Mercedes             1m30.059s
 3. Sebastian Vettel      Red Bull-Renault     1m30.211s
 4. Mark Webber           Red Bull-Renault     1m30.220s
 5. Paul di Resta         Force India-Mercedes 1m30.736s
 6. Daniel Ricciardo      Toro Rosso-Ferrari   1m30.757s
 7. Adrian Sutil          Force India-Mercedes 1m30.908s
 8. Romain Grosjean       Lotus-Renault        1m30.955s
 9. Kimi Raikkonen        Lotus-Renault        1m30.962s
10. Fernando Alonso       Ferrari              1m30.979s
Q2 Zamanı: 1m31.592s                                      Fark 
11. Jenson Button         McLaren-Mercedes     1m31.649s  + 0.659s
12. Felipe Massa          Ferrari              1m31.779s  + 0.789s
13. Jean-Eric Vergne      Toro Rosso-Ferrari   1m31.785s  + 0.795s
14. Sergio Perez          McLaren-Mercedes     1m32.082s  + 1.092s
15. Nico Hulkenberg       Sauber-Ferrari       1m32.211s  + 1.221s
16. Pastor Maldonado      Williams-Renault     1m32.359s  + 1.369s
Q1 Zamanı: 1m32.512s                                      Fark 
17. Valtteri Bottas       Williams-Renault     1m32.664s  + 1.669s
18. Esteban Gutierrez     Sauber-Ferrari       1m32.666s  + 1.671s
19. Charles Pic           Caterham-Renault     1m33.866s  + 2.871s
20. Jules Bianchi         Marussia-Cosworth    1m34.108s  + 3.113s
21. Giedo van der Garde   Caterham-Renault     1m35.481s  + 4.486s
22. Max Chilton           Marussia-Cosworth    1m35.858s  + 4.863s

Yorumlar

“Silverstone'da Pol Pozisyonu Hamilton'ın” için 155 yanıt

  1. öncelikle yeğenim falan biraz ağır ol bakalım… beni tanımıyorsun, bir samimiyetimiz de yok…

    ilk 7 de 2 Ferrari 1 lotus olacak demen benim için bir şey ifade etmiyor, sanki Caterham puan alacak, Marussia podyuma çıkacak gibi yorum yapmışsın gibi yazman ise megalomanlıkta ayrı bir seviyede olduğun izlenimini veriyor. Bir haber veriyorsan kaynağını görmeyi tercih ederim. Hala sana inanmadığım gibi, aldığın fısıltılarında senden farklı olduğunu sanmıyorum, özellikle teknik konularda yazdığın şeylere hiç inanmıyorum, çünkü mantıklı gelmiyor…

    ayrıca ben yarışta uçan Ferrari ve Lotus görmedim, aksine bu iki takım genelde yarışta Red Bull ve Mercedes'ten hızlı olurken, bu yarış ikisinden de yavaştı, Alonso podyuma çıktı yüzü sirke satıyordu resmen, o kadar mutsuzdu… Hamilton ve Vettel sorun yaşamasa, Alonso podyum için savaşacak bir durumda bile olmayacaktı. ne oldu parça adapte mi olamadı ?

    kısacası olayları takip ettiğin belli, ama ya her okuduğuna inanıyorsun, yada bol keseden sallıyorsun benim için durum bu…

  2. Muneccımmısın arkadas

  3. Fısıltı gazetesi yeğenim. Bak dediğim oldu ilk 7'de 2 ferrari 1 lotus. Alonso'da 3. oldu 🙂 🙂

  4. hamiltonu tebrik ediyorum iyi bi iş çıkardı ama yarışı vettel kazanacak………………………………………………………Şalu

  5. tamam o zaman. farklı düşünüyoruz demek ki. gayet doğal bi durum.

  6. Nevadia Alonso avatarı
    Nevadia Alonso

    Kesinlikle tamamen katılıyorum. 2004'te Button çok süperdi, hatta bir yarışta sonuncu başlayıp ikinci olduğunu bilirim. Button şu an kapasite olarak çok çok üstlerde bir pilot. Eğer Red Bull koltuğuna oturursa şampiyonluğu çok rahat alır.

  7. button zaten webberden daha iyi bu açık. neden daha iyi olduğunu da yazdım. button'un 1 sene şampiyonluk kazanacak aracı oldu kazandı. webber'in 4 sene kazanacak aracı oldu, 3.lüğü zor kurtardı. webber tarihinde f1 şampiyonasında 3.lükten iyi sonuç elde edemedi. yıllardır en iyi aracı sürmesine rağmen.

  8. dostum sen yazdıklarını iyice gözden geçir . hamilton,da alonso,da raikonen,de hiçbir zaman üst sınıf pilot olamadılar . bu üç pilot f1 dünyasının en büyük üç takımın da yarıştılar hepside bir montoya olamadılar . rai ve hamilton son yarışlarda şampiyon oldular . sonrası sıfır ikiside . alonso ise fia,nın schumi,nin önünü kesmek için türlü türlü şark kurnazlığına gittiler renault,tu şampiyon yaptılar . alonso renault,da şampiyon oldu . oradan mclarene gitti ama orada boyunun ölçüsünü aldı . ve tekrar bir sezon sonra renaulta geri döndü ve sezonu 6.ncı bitirdi

  9. kendimi kandırdıgım yok. sen bazı şeyler hakkında bu kadar kesin konuşuyorsun ya onu garip buluyorum epey. Button'ı neye göre Webber'den üstün tutabildin . Barrichello fren problemini çözdükten sonra ondan bile geri kalan sürücüden bahsediyoruz. Webber en iyi araçla şampiyon olamamış diyosun. yanında Vettel varken zor zaten o iş. Vettel puan çalarken en iyi araç avantajını kullanamayacak dogal olarak. Dİger takımların RedBulla göre iyi oldugu pistlerde de digerleri Webber'den daha çok puan alıyorlar. Senin belirttigin gibi dramatik bir fark olmadıgı için diger takımlarla RedBull arasında 2.ligi alamaması gayet dogal bence. Hamilton ile Rosbergi neden karşılaştırdın tam anlamadım . F3 konusu yüzündense senin örneginin saçmalıgını anlatmak için yazmıştım onu

  10. button ayarında*

  11. vettel 2 kişiyle yarıştı. ikisi de button'dan kötü pilotlar. vettel daha button ayarıyla pilotla yarışmadı. button'a şampiyonluk kazanacak araç verdiler şampiyon oldu (2009) webber ne yaptı? 2. olamadı daha. hamilton vettel'in takım arkadaşlarını test pilotu olarak kullanacak adamlarla mücadele etti. sen hala kendini kandır dur. istediğin kadar çırpın button'a yenildi de, 2 sezon rahatça yendiği için gayet de yenmiş sayılabilir. ha bu arada, mark webber nico'yu yendiğinde nico çaylaktı. onu yazmamışsın 🙂 heidfield ile coulthardı geç zaten. bir de burdan bak, nico çaylakken webbere yenilmiş, hamilton çaylakken alonsoya yenilmemiş. farkı kendin yazıyorsun. ingilizcede bir laf vardır buzz-kill, sen ondansın işte 🙂

  12. heidfeld,rosberg,coulthard takım arkadaşlarıydı. sana yeterli gelmemiş olabilir. en azından hamilton button'a kaybettigi gibi vettel daha kimseye kaybetmedi. diResta olayına gelince o yılı izledin mi yoksa sadece puan durumuna bakıpta mı konuşuyosun. eger sadece puan durumuna bakıp konuşacaksan geçen yıl hamilton sadece 2 defa otomobil arızası sayesinde yarış dışı kaldı. aracı da en iyi araçtı. o zaman nasıl şampiyon olamadı diye soruyor olman lazım ? Yaşadıgı olayları bilmezsin. Ya da belki diResta Hamilton ve Vettel'den de iyi pilottur nereden bilebiliriz ki ?

  13. sen de hamilton'un 2. senesinde şampiyon olduğunu, vettel'in ise 2. senesinde di restaya yenildiğini söylememişsin.

  14. yok yahu 🙂 son 4 senenin en hızlı aracıyla değil şampiyonluk kazanmak, şampiyonada 3.lüğü zor kurtaran adam açık bir şekilde orta sınıftır. aşağıda biri kariyerinde hiçbir takım arkadaşına yenilmedi demiş vettelden önce. o yenilmediği takım arkadaşlarını yazmamış ama. bourdaisle takım arkadaşı olup yenilmemek var, alonsoyla olup yenilmemek var.

  15. Eray Parlak avatarı

    Hamilton geldi mercedes gelişti diyen adam rüyadan uyanabilirsin 🙂

  16. lastik ısınmasına katılmakla beraber downforce konusuda varki o da paketle alakalı. Teorilerin mantıklı yarıştan sonra bu konuyu konuşalım.

  17. erkan  cömert avatarı
    erkan cömert

    umarım dediklerin olur ama pirelli sert hamur kullanıyor 1.2 yarıştır ayrıca test olayı var 2 kazanan var rbr ve mercedes lotus ve ferrari aynı tip amortisor e sahip o sebeple geçen yarıştada soğuk havada gerilerdeydiler ama ferrari motoru ve paketi daha iyi yarışta lotus a göre daha hızlı oluyorlar kısaca pirelli rbr ye ve mercedes e istediğini vermiş anlaşılan :d birde yeri değil ama hamilton mc laren e geçti hile casusluk olayı patladı şimdi mercedes te gene bir skandal 2 kere takım değiştiriyor ve 2 sindede bir skandal nasıl oluyor acaba

  18. Nevadia Alonso avatarı
    Nevadia Alonso

    Üzülürek, kahrolarak sana katılıyorum. Neyse seneye artık

  19. Nevadia Alonso avatarı
    Nevadia Alonso

    Hocam öyle bir konuşmuşsun ki Stefano Dominecali'den e-mail geldi zannettim.

  20. kimi raikkonen avatarı
    kimi raikkonen

    Her ne kadar parcalar maksimum fayda saglasa da yarista eger mercedes pilotlari vetteli arkasinda tutamazlarsa kanada yarisindan daha buyuk bir fark ortaya cikabilir.

  21. Cuma günü ferrari ve lotus parça deneyemedigi için tam veri elde emediler ve karışık bir ayarda kaldilar fakat dün aldığım bilgilere göre iki takımında pit ekibi muazzam çalışarak gece görece olarak parçayı adapte etmişler. Yarışta uçan iki takım göreceğiz lotus ve ferrari en azından ilk 7'ye 3 pilotunu sokacaktır. Dün ferrari araçları maksimum süratte en yüksek olmalarına rağmen parçanın adapte edilememesinden dolayı virajda tutunamadı. Parça öyle hassaski mm'lik açı kaybı yere basmayı azaltıyor. Bu parça eğer tam dengeyi tutarsa yarışta alonso uçar. Massa bile uçar. Ferrari'de sorun yok. Sadece zamana ihtiyaç var fazlaca test yapmaya ihtiyaç var. Birde fabrika 2014 motoruna'da konsantre olmuş durumda belki rüzgâr tunelinde iki veri karışmış olabilir. Yarışta zayıf olsa dahi bu sadece tek yarışa özgü olacaktır. Ki iddialıyım alonso kaza bela yaşamazsa 4.lük'te yeri garanti 3.lük dahi mümkün.

  22. El_Gran_Senor avatarı
    El_Gran_Senor

    Saçma yorum.
    Webber'in özellikle SilverStone'da ne kadar iyi olduğunu bilmeyen yok.
    Webber dün sıralamalarda son 3 yılda ilk kez yenildi Vettel'e… O da saniyenin yüzde 1'i farkla.
    Geride kalan pistlerde rahatlıkla önde olan Vettel Silverstone'la birlikte durumu 7-0 yaptı.
    Webber, Vettel sorun yaşamadığı takdirde bu yıl zor geçer Seb'i. İngiltere en büyük şansıydı çünkü.

  23. arkadaşım adam gibi derken massa veya button kasdediyorsun değilmi

  24. Webber'e orta sınıf sürücü diyen F1 izlemeyi bırakıp kahvede pişpirik, okey vs oynasın.Zamanını F1'le öldürmek yerine böyle heyecanlı, kalp dayanmayan ülke sporlarını yapmasını öneririm.

  25. bu sene yine formaliteden öteye geçmeyek yarışlar şampiyon belli . ikinci olacak pilot aranıyor

  26. oradaki 3 km/h fark ile o dediklerinin hiç biri olmaz. Ayrıca Massa daha fazla downforce istese, bu ayarları yapmasında yardımcı olacak mühendisi yanında…

  27. F3'te aynı araçla Vettel'i geçti demişsin , farklı markada olduklarını , Vettel'in rookie yılında Hamilton'ın 2. yılında oldugunu da önemsememişsin , o yaşlarda üst seviye yarış azlıgı nedeni ile tecrübe etkenin öneminden de bahsetmemişsin, Hamilton'ın ilk yılında 5. oldugunu ve Rosberg'e geçildigini de söylememişsin . Söyleyeyim dedim. Büyük ihtimal o yarışları hiç birimiz izlemedigi için , o serideki degişkenler nasıldı bilmedigimiz için konuşmak epey boş olur. Sadece sonuçlara bakarak çıkarım yapamayız. He son olarak Webber'i neden aşagılayıp durdugunu da anlayamadım. Büyük takımlarda yarışma imkanı bulamadı mı diye ? Eğer Brawn Gp çıkmasaydı Button da büyük takımlarda hiç yarışmamış olacaktı. Vettel takım arkadaşı olana kadar hiç bir takım arkadaşına yenilmemiş bir sürücüydü kendisi.

  28. birşeyler gevelemişsin ama yorumuma karşı bir cevap yok. F3'de geçti mi geçmedi mi? geçti. aynı araçta hamilton kimleri yendi, vettel kimleri yendi. biri F1'de tutunamayan bourdais, diğeri ise webber. vettel şuan hamilton ile başedemez. dua edin de seneye kimi'yi yenebilsin. ben de yeneceğini düşünüyorum ama bakarsın kimi yenilmez. şaşırmam.

  29. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    iyi ozaman hamiltonın 43 yaşını bekle işte.

  30. Aman diyeyim bunu başka yerde söyleme Formula 3'te falan geçmiş diye millet biryerlerinle fena güler sana.Vettel sporun zirvesinde kaç senedir toz yutturuyor ona,bu senede 4'e katlayacak şampiyonlukta.Hadi biz seni burda mazur görüyoruz elin adamı acımaz aman diyeyim.

  31. Kemal  Şengül  avatarı
    Kemal Şengül

    Yediremeyecek birşey yok, Schumacher gençlik yıllarında 7 tane şampiyonluk 91 galibiyet elde etti. Neyi yediremeyecekmişiz ? 43 Yaşında MONACO'da pol pozisyonunu alıp sene içinde Rosberg'i mağlup etti. Neyi yediremeyecekmişiz ?

  32. haa peki sen neye göre hamilton ve alonso'nun teferruat olduğu kanısına vardın? olmayan argümanla varmadın mı? yoksa vettel aynı araçta bourdais ve webberden başka birini yendi de haberim mi yok? vettel zamanında hamilton ile aynı araçta yarıştı hamilton 20 yarışın 15'ini mi ne kazandı F3te. vettel sonlarda geziyordu.

  33. Adamın McLarende ikende gördük senelerce güzel arkadaşım 😀 Bak bende çok güldüm şimdi. Ah yarıldım.

  34. DreamOfWinD  avatarı

    Arkadaşım Ferrari ayarları kafasına göre mi yapıyor yoksa massa'nın istekleri doğrultusunda mı? Hadi massa'cım biz seni max speede göre ayarlıyoruz sen bol bol kaza yap ??

  35. Artık gelelim gerçeklere.Yarın yarışın tek favorisi var Vettel,bunun dışında da fazla hayale gerek yok.Mercedes de podyumun bir ucundan tutabilirse iyidir.Alonso ilk 5'e çok rahat girecektir daha ilerisi bile olabilir.

  36. sen konuyu tamamen yanlış anlamışsın. bu liste sıralama turlarına ait. Zaten bahsetmek istediğim şey; azami hızı yüksek olan aracın yol tutuşu o kadar kötü oluyor ki, pilotun tur zamanı yavaş oluyor ve hatta aracı ideal çizgide tutmakta zorlanıp devamında kaza kaçınılmaz oluyor…

  37. Yorumun beni de şaşırttı ama doğru söylüyorsun diye de kızılmaz ki 🙂

  38. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Yediremiyorsunuz demi? schumacher 3 sene boş yere yarıştıgı için ? Sonuç bu hamilton geldi mercedes gelişti.Ve Hamilton 45 yaşında bile asfaltı aglatır emin ol dostum 🙂

  39. Onur Gentas avatarı

    Benim üzüldüğüm her sene takımın bir sonraki sene için yarışabilecek bir araç vadetmesi ama her sene yalan çıkıyor bunlar. Hamilton nasıl Mclarende yıllarını harcadıysa Alonsoda şuanda Ferraride yıllarını harcıyor ki yaşıda ilerliyor artık.

  40. Onur Gentas avatarı

    Arkhuam adam sana detaylarıyla açıklamış daha ne derdindesin. Hamilton'ı kötülemekten ve kötü pilot olarak göstermeye çalışmaktan vazgeçin artık. Her kes kabul ediyor ki eğer yarış içinde Hamilton varsa o yarışın seyrine doyum olmuyor.

  41. Çekişmeli güzel bir yarış olacağını düşünüyorum.Bence rosberg gerilere düşer vettel ve hamilton arasında kıyasıya bir yarış izleyebiliriz.

  42. Eray Parlak avatarı

    hahahah 🙂

  43. Tek yarışlık performansla kıyaslama yapılmaz.Genele bakacaksın.Gerçek sonuç önemlidir.
    Alonsoyla Lewisle yanyana gelince kıyaslama o zaman yapılır.
    Olmayan argümanla gelme bana gerçek sonuçlarla gel.

  44. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    Bu dereceler cuma 1. antrenmanlara ait.Cuma günü kimin nasıl hangi yükle çalıştığı belli değil.O yüzden bu ölçü olamaz.O listeye kalırsa bianci ve chilton neden ilk 10 da değilller.

  45. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    sinan bozok

  46. Kemal  Şengül  avatarı
    Kemal Şengül

    44 Yaşında el arabası sürerken izleriz evet 🙂

  47. Tam depo değil tabiki ama q3 de herkes eşit yakıt yüküyle de yarışmıyor yarın görüşürüz dostum.

  48. adam gibi derken alonso veya hamilton'ı kastediyorum. tabii birgün ikiliden biriyle yarışırsa. gridin gerisiyle mücadele edebilecek kapasitesi var yinede.

  49. #direnalonso esprin iyiydi. bence tadında bırak 🙂

  50. adam gibi bir takım arkadaşı gelince doğru yolu göreceksin.

    vet 1:30.211
    web 1:30.220

    fark 0.009 saniye. 37 yaşında ve orta sınıf bir sürücü.

  51. rosberg'in yarışta yaşadığı motor problemi ve yarış dışı kalması, sıralamada yediği farka nasıl etki edebilir? o yazdıklarım sıralama farkları yarış değil. bal gibi de bildiğin halde saçma sapan birşey yazıyorsun ki ortalık karışsın belli olmasın.

    tamam, rosberg'in de 3 tane geçtiği var onları da yazalım, kendin yazarsın dedim ama baktın az gelmiş farklar, yazmamışsın.

    bahreyn: 0.4 saniye
    ispanya: 0.25 saniye
    monako: 0.090 saniye

    hamilton bir parça hafif mi? arkadaş kafan iyi mi senin? tüm pilotlar Q3'e 1-2 turluk benzinle çıkıyorlar 2009'dan sonra yüklü araçla sıralama yapmıyorlar daha bundan haberin olmayacak kadar cahil olup F1 hakkında yorum yapıyorsun. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan ne çok kişi var ortalıkta.

    ağlamana gerek yok rosberg'in 3.5 senedir sürdüğü araçla, yarışta da sıralamada da hamilton önde, sezon sonunda da önde olacak. sen istediğin kadar çırpın.

  52. doğru yolu bulmanı öneririm o zaman.;)

  53. Nevadia Alonso avatarı
    Nevadia Alonso

    "Sebastian switch off the car" içime bu cümle doğup duruyor. Bu cümleyi yarın Red Bull pit ekibi kuracakmış gibi geliyor. Ama hayırlısı bakalım. Fernando Alonsoya ve Ferrari ekibine şampiyonluk mücadelesindeki başarıları için teşekkürler(!) Diğer takımlara şampiyonluk mücadelesi nasıl yapılıyor gösteriyorlar(!) Sıralamardaki bu büyük istikrar alkışı hak ediyor(!).. Yazık gerçekten çok yazık.

  54. Alonsonun q3teki ilk turu muhtemelen kullanılmış lastikle atılmıştır. takımlar seans başında kullanılmış olan setle tur atabiliyolar arada

  55. 2008 den beri görürüm yorumlarınızı ama hiç böyle klasik vettel fanı kafasında oyum attuığınız görmedim hocam.

    Hesabımı devretti acaba

  56. Vettelin olduğu yede gerisi teferruattır.

  57. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    hahaha,sana da hunharca güldüm 😀

  58. Vettel yarın dağıtır pisti koçum benim.Hamilton tek tur pilotu .Uzun yarış ve şampiyonada liderliğe nefesi yetmez boşuna yemeyin kendinizi burada .İyi pilot dediğin Vettel ve Alonso dur gerisi hikaye.:)

  59. :)) bu kadar acımasız olma.

  60. sınan matias avatarı
    sınan matias

    haydi rosberg hamiltonu yarışta geçte kim kazanıyorsa onu tutanlar birazda rosberg diye bağırsın.

  61. sınan matias avatarı
    sınan matias

    mercedes harbiden gelişmemiş.geçtiğimiz 2 pist mercedese uyuyordu ondan hızlıydı bu pistte çuvalladı resmen değil mi?

  62. acayip bir sıralama seansı oldu. öncelikle (lastik testinden dolayı belirsiz olan kazanımlar hakkındaki şüpheler saklı kalmak kaydıyla) mercedesler çok hızlıydı. artı olarak pistte bir hamilton vardı ki, savaş uçağı koysan onunla da rekabet ederdi gibi, helal olsun =) ilk 2 sıra, bravo ne diyelim..

    hafta boyunca sessiz giden vettel, bu pistte oldukça rekabetçi olan takım arkadaşını azıcık bir farkla da olsa geçti ve elde edebileceği en iyi cepte yarışa başlıyor. ona da bravo.

    f.india giderek hızlanıyor. çok beğendiğim bir pilot olan di resta yine klasını konuşturdu, webber'in koltuğuna göz diken ricardo hafta boyunca resmen şov yaptı. grosjean da (sanırım bu sezon ilk kez) takım arkadaşını geçti.

    ferrari'nin bu kadar sürüneceğini hiç tahmin etmiyordum ben de. hadi felipe'yi geçtim, 2. antrenmanda kaza yaptı çalışamadı. 3. antrenmanda motoru arıza yaptı sıralama simülasyonu yapamadı. ama alonso'nun aracın suyunun suyunu çıkarmasına rağmen aldığı derece ile q3'e kalan araçlar arasında son sırada kalması gerçekten ferrari adına büyük bir utanç oldu. emeğine de yazık oldu alonso'nun, şu sürüşle daha yukarılarda olmayı hak ederdi açıkça söylemek gerek.

    fakat, dikkatimi çeken şu oldu.
    ben felipe'nin q3'e kalamayacağını bekliyordum ki oldu. fakat bir şekilde q3'e kalırsa eğer sert lastiklerle bir tur atıp (ya da hiç atmayıp) 10. sıradan başlamasını; yumuşak lastikle tur atacaksa eğer, q3'e hiç kalmamasını istemiştim , ki (alonso'nun stratejisine bakarsak) bu da oldu. neden alonso yumuşakla tur atacaksa eğer, sert lastiği heba edildi? neden sert lastikle yarışa başlama stratejisinden vaz geçildi? alonso'nun elinde yalnızca (kullanılmamış) 1 set sert lastik kaldı, lastik seçimi de buhar oldu. ferrari'nin strateji anlamındaki (bence) bu büyük hatasını gördükten sonra, felipe'nin yalnızca 2 cep arkadan başlaması ve elinde hiç kullanılmamış 2 set sert lastiğe ve 1 set yumuşak lastiğe sahip olduğuna bakınca (ayrıca lastik seçiminin serbest olması) felipe adına daha olumlu ve sürprizlere açık bir grid pozisyonu olduğunu düşünüyorum.

  63. Yediklerini de yazsaydın:) Ayrıca nico nun sezon başında araç problemleriyle geride kalarak fark yemesi hamilton ın hanesine artı olarak yazılamaz.Ayrıca yarış performansında takım emri uygulatacak kadar hamilton ı her köşede sıkıştıran bir pilot gördüm ben ama hamilton dan aynı oranda bir karşılık hiç görmedik.Buna ne buyurulur:) Ben genede hamilton ın bir parça daha hafif olduğunu düsünüyorum ya ak koyun kara koyun yarın çıkar:)

  64. Kemal  Şengül  avatarı
    Kemal Şengül

    Mclaren ve diğer takımların tahminine göre yarın yağmur yok. Hatta hava daha sıcak olacak

  65. PurposeLess  avatarı

    Alonso ve Ferrari Fanıyım Görüşlerine Katıldığım İçin Paylaşma Gereği Duydum 🙂 Bu Kadar Acıklama Yeter Sanırım

  66. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Hamilton'nın 44 yaşını bekle ozaman 🙂

  67. Şans mercedes ve Redbullun yanında.Hava sıcaklıkları böyle düşük seyrettigi sürecede Vettel şampiyonluğunu pekiştirir.Mercedesin bugünkü hızının yarışta başlarına bela olacağını düşünüyorum.Ferrari ve Lotus'un şanssızlığı önlerinde force india ve trsların olması.Yarın yarışta mercedes erken geçilmez ise Alonso ve Kimi'nin potada olacağını düşünüyorum.Vettel 1. erken alırsa yapacak birşey kalmıyor.Ilk pitlere kadar Redbulla dayanabilirse mercedes yarış çok güzel olacak…

  68. Massa'nın neden sürekli kaza yaptığının ve pistte süründüğünün kanıtıı… Sıralamalarda Q3 kalamayıp 12. sırayla yetinen araç en yüksek hız listesinin tepesinde.. polü alanlar (en hızlı araçlar listenin ortasında ve hatta sonunda) Ferrari bir aracını (Alonsonunki) maksium performans için ayarlarken diğer aracını maksimum hız için ayarlayıp piste gönderiyor. Ve durumun balkide farkında olmayan Massa nasıl olurda aynı takımın diğer aracının gerisinde kalırım diye zorlarken sürekli kaza yapıyor. Massa biran önce takımdan ayrıl ve "KALİTELİ" bir takımda sür..

  69. sen düşünme 🙂

    avustralya: 0.5 saniye fark.
    malezya : 0.8 saniye fark
    çin : 0.4 saniye fark
    kanada: 0.5 saniye fark.
    ingiltere: 0.5 saniye fark.

    allah allah, çok ilginç. bana hamilton 0.5 saniye fark atıyormuş gibi geldi.

  70. 4-5 senedir soyluyorum inanmıyorsunuz ustune birde nerede yazdiysam rakip taraftar olarak gosterdiler beni dusman sevctiler ama herkes simdi benim dedigime geliyor goruyorum. Ferrarinin ekibinin basta domeni ve tombazis olmak uzere tamaminin degismesi sart yoksa bu ferrari sampiyon falan olamaz. Her sene basi ayni hikaye. Alonsonun ustun yetenegi ilede biraz da sansla 2 yil mucadele ettiker halbuki arac her zaman traş. Bir ekibe 4 -5 yil sans verilirmi arkadas. Olmuyor iste daha neyi bekliyorsunuz akliniz basiniza gelmedi gelecegede benzemiyor.
    Bazi kamiller yine hersene oldugu gibi kendilerini kandiriyorlarbsoyle diyorlar her sene dikkat edin "hadi ferrari geliseceksin shava sartlari kotuydu olmadi ama hava soyke ilursa olacak hadi "

  71. Weather.com aynı şekilde güneşli gösteriyor.

  72. yorumlarımı destekleyen sayılı kişilerdensin.

    değerini biliyorum 🙂

  73. ferrari team avatarı

    Yarın yağmurda yok galiba ..Londra , milton ve norhampton ( Pist bu 3 şehire yakın )da hava güneşli görünüyor …

  74. Hamilton bu takımla ilk yarışına çıktığında da araç zaten hızlıydı.
    Demek ki Hamilton daha takıma gelmeden bile katkı yapmış baksana….
    McLarende iken Mercedes'e mi bilgi veriyordu acaba?

  75. tamm dostum sen de ilk başta makaranı geçtin yeter artık suyunu çıkarma.

  76. Heikki Kovalainen avatarı
    Heikki Kovalainen

    hocam demedi deme sakın bu grosjean alonso ile temas yaşar 😀

  77. sözlerimi twitterdan alıntı yapmışsın,alıntı yaptığınıda belirtmişsin sevindim doğrusu.
    Merak ettiğim kimsin sen? 🙂

  78. Ferrari 2013'te ne kadar kötü olabilir rekorunu kırdı ve şuan gönüllerin şampiyonu

  79. 1 hafta iyiysek 3 hafta kötüyüz. İspanyanın devamı devamı gelmedi bir türlü. Kanada kadar da güçlü bir yarış temposu beklemiyorum

  80. Her yer Ferrari Her yer Direnişş 😀 😀

  81. Alonso F1 devam etsin Diyorson FALO10 yaz F138'e Gönder 😀

  82. Taksim Dayanışma Plaformu açıklama yapmış. Yarın Alonso, Ferrari ve McLaren için Taksim'de duran adam eylemi yapacaklarmış. :))

  83. #DirenFerrari, #DirenMcLaren. 😀

  84. Artık Massa'ya da kızmıyorum.Suç Ferrari mühendislerinde bu yüzden Massa aracı zorlarken spin atabiliyor eğer araç hızlı olursa Alonso 1 olursa Massa 3 oluyor pek fark olmuyor aralarında.Teknik ekibin değişmesi gerekli.

  85. monaco kanada ve ingiltere ilk dortlu degismiyor demekki mercedes yaptigi testlerden hiç fayda saglamamis pirelli istedikleri lastigi vermis gozukyor..

  86. Eray Parlak avatarı

    40 küsüratlı yaşlarında monacoda pole alırsa hamilton ozaman konuşuruz 🙂

  87. İlginç yorumlar okudum.
    Araç gelişimiyle ilgili olarak mercedes bu yıl geçen yılın ikinci yarısından itibaren yapılan transferlerle güçlenerek daha iyi bir sekilde bu sezona hazırlandı.Özellikle geçen yıl da iyi başlamış ancak gelişim yarısında geride kalmıştı demekki taşlar yerine oturmuş.Bu bir takım başarısı.Geçmiş yıllardaki o araçtan bu yıl eser yok çok daha iyi bir konsept yarışıyor.Her sene kötü olacaklar diye bir kaidede yok . Aksi halde bu sporda tutunamazlar kaynak arttırımı idari teknik kadroda doğru kişilerin bir araya gelmesi sizi elbet bir yere taşır bu sene bunu başarmışlar gibi görünüyor ki ben tam olarak emin değilim yarın ki yarış iyi bir referans noktası olacak.Ancak su bir gerçek ki
    hamilton ve rosberg bu sene daha sağlam temelli bir araca kavuştular bu olumlu.
    Ayrıca nico nun hamilton dan yarım sn fark yiyecek bir pilot olduğunu düsünmüyorum.
    Bu bir yarış da olacak bir sey değil sezon başından beri ortada olan tablo bu iki pilotun birbirlerine yakın olduklarını gösteriyor en azından aralarında yarım sn fark olması mümkün değil.
    Hamilton ın fren sorununu çözmesiyle ilgili durumun bu pistte ona faydası olamaz bugün hamiltonın günüydü.
    Rosberg hamilton kadar güçlü bir tur atamadı daha düşük profilli bir performans ortaya koydu bugün.Ben aralarındaki farkın 0,100 dolaylarında olduğunu düsünüyorum pist karakteristiği gibi faktörler durumu ikisinin lehine veya aleyhine değiştiriyor.
    Ayrıca tüm hafta sonu bu ikili sürekli yer değiştirdiler aralarında 0,100-0,200 gibi farklar oluştu.Makul bir sekilde sezona baktığımızda gerçek tabloda görünende aralarındaki farkın büyük olmadığı.Son bölümde ya rosberg iyi bir tur atamadı yada hamilton daha hafif de olabilir.Eğer genel tabloda sürekli hamilton yarım sn dolaylarında hızlı olsaydı bunları konusmazdık.

  88. Kemal  Şengül  avatarı
    Kemal Şengül

    Ama 43 yaşında.

  89. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    RoyalHunt şu sitede yorumlarını destekledigim sayılı kişilerdensin.

    Degerini bil 😀

  90. ferrari team avatarı

    #DİRENFERRARİ 🙂

  91. Hamilton Kanada da kılpayı kaçırdığı polü kendi evinde tahmin ettiğim gibi eze eze aldı şahsi fikrim yarışın en büyük favorisidir rosbergin lastik sıkıntısı olduğu düşünülürse vettel ve Weber dışında Lewis'i zorlayacak kimse yok bu arada her geçen yarış ferrari ve lotus redbull ve mercedese oranla geride kalıyorlar ve fark gitgide artıyor açıkçası gidişat iyi görünmüyor sene başında 0.3 olan fark 1 saniyenin üzerinde şuan umarım en kısa zamanda geri dönüp mücadele içinde olurlar

  92. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    hahaha hunharca güldüm sana 3 sene arabayı geliştiremedi.Adamım geldi ve sonuç.McLaren den gitti ve sonuç 😀

  93. Bu Pirelli lastikleride tam saçmalık

    Hamilton Vettele 0.6 sn attı yarışta ise 0.6 sn fark yiyecek.Peynir gibi götürüyor Mercedes lastikleri

  94. schumi monaco'da yapmıştı 1 yarışta.

  95. espri zaten dostum, schumi araç geliştiriyor diyenlerin beyinlerinden ben de çok şüphe ettim 😉

  96. Espri olarak algılıyorum aksi halde beyninden şüphe ederim dostum 😉

  97. Eray Parlak avatarı

    Hamilton pole pozisyonunu kazandı,Mercedesi 7 yarışta şampiyon yapmadı…

  98. Alonso direnişi grubumuza katılabilirsin istiyorsan ? 😀

  99. evet grojan sıkıntı

  100. Sözün kısası Ferrari The End…

  101. schumi hakkında böyle deyince gerçek, hamilton hakkında söyleyince espri 😉

  102. ForzaFerrari ForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrari ForzaFelipe

    Muhtemelen hava sıcaklığı bu kadar etkiledi. Ferrari'ye uyacağı düşünülen bir pistte felaket bir sonuçla karşı karşıyayız. Umarım yarın daha iyi bir hava sıcaklığı görürüz. Zor bir yarış olacak. İyi bir sonuç beklerken büyük bir hayal kırıklığıyla karşı karşıya kaldık.

  103. güzeldi 😀

  104. Geliştiler işte kardeş en kötü nasıl olabiliri başardı ferrari 😀

  105. Mercedes'in polü alacağını biliyorduk, yarışta mantar olacaklarını da biliyoruz sanırım. Lastik aşınması fazla olabilir onlarda.

    Ferrari neden geride kaldı bilemiyorum ama ayarlardan olabilir. Yarışta ne yapacakları belli olmaz. Diğerleri gelişmiş de olabilir.

    Lotus da batmış görünüyor. Bu arada Button'ın iddiası tutmamış 🙂

  106. Yukarda arkadaşta açıklamış frenleri fazla zorlayan bir pist değil diye.Yani fren sorunu çözerse zaten hamilton un kalitesi belli.

  107. Kardeş öle böle ferrrari the end 2013 son

  108. Alonso 10. oldu bende sinirlendim açtım F1 2012 oyununu Silverstonede pole yi aldım. rakiplerin gücünüde easy yaptıkmı tamamdır 😀

  109. Not: Lastik kullanımında mercedes ten bahsetmedim zaten neden olduğunu herkes biliyor.

  110. Bunun şumi ile alakası yok.Aslında gayet güzel bir araç vardı ferrari de ama son birkaç yarıştır teklediler gibi yada mercedes ve RBR araçları güzel geliştirdiler.özellikle RBR lastikleri biraz daha iyi kullanıyor gibi öncekine kıyasla.

  111. Güzel espri 🙂

  112. schumi olsa o araç gelişmezdi hamilton geldi aracı geliştirdi 🙂 bak mclaren'i geliştirmedi adamlar sürünüyor :))

  113. Motorsporlarında her şey olabilir, belki de lastik sorunu yaşayacaklar, hoş Pirelli'nin getirdiği muhafazakar lastikler Lotus ve Ferrari'yi bitirdi, Mercedes ve Red Bull artık daha rahat

  114. PurposeLess  avatarı

    Allah Korusun O Zaman Halimiz Duman 🙁

  115. Schumi, gittin ardına dönüp bak gör şimdi. 3 yıl uğraştın, bu yıl kazanacaktın be adam.

  116. grojeana bağlı hiç belli olmaz

  117. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    yağmur falan varmı ki acaba yarın 🙁

  118. PurposeLess  avatarı

    Biz Ferrari fanları yarışa ilk çizgiden başlayan ve sürekli kazanan bir araç istiyoruz.Bunun için Tombazis artık gönderilmeli…
    Tombazis Ferrari'nin şef tasarımcısı ve o oldukça sıralamalarda kaybeden bir Ferrari görmeye devam edeceğiz…
    2010'dan beri Tombazis sıralamalarda yavaş,yarışta hızlı olan bir araç tasarlıyor ancak bu düşüncenin sakat olduğu ortada…
    Pat Fry ve ekibide iki sezondur geliştirme yarışında geri kalıyor bunuda belirtelim.Güncelleme gelmiyor gelende çalışmıyor…

    Bu Yukardakiler Alıntıdır Ama Gerçekleri Gösteriyor Bazılarının Kellesi Alınmalı En Önce Alınacak Kellenin Dominik Olması Dileğiyle…

  119. bu arada rosberg biraz ballı. mclaren'deyken button'a yarım saniye taktığında kendisi 1-2 gibi, button 6-7 olurdu. şuan mercler sıralamada çok iyi olduğu için yarım saniye yese bile bir arkasında başlıyor. yarım saniye yese de yine de hızlı gibi görünüyor.

  120. Arkadaşlar biri Ferrarinin ne zaman şampiyon olacağını biliyormu ?? Keşke Michael Schumacher gençleşip gelsede ferrariyi tekrar 1 numara olarak görebilsek 😀

  121. Lewis Hamilton takım arkadaşı Nico Rosberg'den yaklaşık 0.4 saniye daha hızlı bir tur derecesiyle pol pozisyonunu elde etti.

    yaklaşık 0.4 değil yaklaşık 0.5 olacak 🙂 fark 0.452 saniye.

    ferrari çok kötüydü zaten araçları sanırım buraya uygun değil. çok tuhaf bir görüntü vardı sürüşlerinde. hamilton sanırım aşırı frenleme gerektirmeyen bir pist olduğu için sorun yaşamadı.

    raikkonen yeni arka kanadın sıkıntısını çekti sanırım. arkadan kayma varmış.

    button perez'e 0.4 taktı. ama Q3'e kalamadı. mclaren resmen geri gidiyor.

    sutil çok pohpohlanmıştı ama yine di resta'nın gerisinde kaldı.

    yarın nedense mercedes kazanacakmış gibi geliyor. alonso yine iyi tırmanışla podyum yapabilir belli olmaz. webber yarışta yılların acısını vettel'den çıkarabilir. ne de olsa artık çok daha rahat 🙂

  122. Aras Tekiner avatarı

    Lewis ne tur attı be yarım saniye taktı Rosberg'e, fren meselesini çözmüş sanırım…
    Ferrari için diyecek bişey yok herkes gelişir Ferrari mal mal bakar alıştık artık yarışta ilk beşe girersek en iyi sonucu almış oluruz podyum imkansız…sezonun geri kalanını izlemeye bile gerek yok RBR ve Vettel yine şampiyon ikinci kim olacak onu merakla bekliyoruz doğrusu kısıtlı bütçesine rağmen Lotus, F1'in en büyük takımı Ferrari'yi zorlar heyecanlı yarışlar izleyeceğimize eminim

  123. Lotus sezonunun en büyük güncellemesiyle ingiltereye gelmiş çok belli.1.3 saniye kapanamıycak bir fark Raikkonenin Lotusta kalması için bir nedeni olması lazım.Tek tesellim son seansta tek tur atmamız ve temiz taraftan kalkmamız.Grosjean Kimiyi geçsinde temiz tarafa düşelim dedim neyseki Grosjean Kimiyi geçtide temiz tarafa düştük.

  124. Hatasız,kusursuz bir turla 0.4sn farkla kendi evinde polü kazanan Lewise kocaman tebrikler.umarım yarın galbiyet mücadelesinin içinde oluruz demek istiyorum ama zor ihtimal.podyumda ol yeter Lewis.

  125. Ağa zaten o hızlı virajda alonso spin atar sonuncu olur bizde düşünmek zorunda kalmayız

  126. Tüm taksim halkı olarak alonsonun arkasındayızz 😀 😀

  127. 5 6 7 ve 8.sıradakileri geçeceğimizi düşünürsek kimi ile mücadelemize göre 5 veya 6.lık alonsonun yarış sonucudur(öndekiler patlamazsa tabi)

  128. yarın ilk turda vettel öndekileri geçerse yarış sonunda 2. ye 40 saniye fark atar öyle bir pist işte bu

  129. Heikki Kovalainen avatarı
    Heikki Kovalainen

    Tamamdır Vettel Bu Yarışı Açık Ara Rahat Alıcaktır.

    Ferrari Silverstone'da Tam Bir Fiyasko Çıktı Bu Durum Gerçekten Çok Can Sıkıcı Yarın Yarışı Pek İzlemek İstemiyorum.

  130. #direnalonsoo 😀 😀

  131. belli duruyor araçta bi nane yok.çıkıp ta lastik eskitmeyin bari gerizekalılar madem 10.olacaksınız.hem de 2 lastik eskittiler yazıklar olsun

  132. ferrarifernando  avatarı
    ferrarifernando

    Bütün gereksizleri ferrariye toplamışlar arkadaş bu nedir kaç senedir çektiğimiz ya bi araç 3 senedir nasıl sıralamalarda bi gram gelişemez mercedes geçen sene sürünüyordu adamlar bi sene içinde en hızlı araç oldu biz her yarış geriye gidiyoruz bu rezilliğe kim dur diyecek çok merak ediyorum kuru havada aldığımız son pole 2010 da

  133. Honda F1 Massa(NeMutluTürkümDiyene avatarı
    Honda F1 Massa(NeMutluTürkümDiyene

    Artık Massa'nın yeteneklerinden şüphe duymaya başlıyorum.

  134. Alonso'ya Kanada'daki gibi bir yarış da bu saatten sonra yetmez.Vettel'in önünde olmadığı sürece nerede bitirirse bitirsin şampiyonluk şansı biter.10.sıradan kalkıp 3.sıradan kalkan Vettel'in önünde bitirmek de çok kolay olmasa gerek.

  135. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Hamilton bu takımla anlaşma imzalarken 'takımı geliştirmek istiyorum' demişti.Bu sitedekier, michael schumacher 3 senede geliştiremedi.Hamilton asla geliştiremez diyenlere gelsin bu pol. 😀 Tabiki tek hamilton sayesinde olmuyor bu gelişim ama .Sonuç bu, pol 🙂

  136. erken konuşmamak gerek 🙂 bu hafta sonu Ferrariler bir türlü dengeyi bulamadı, yüksek hızlı yön değişiminde araç resmen yerlerde sürünüyor… Yarış hızından da çok ümitli değilim.

    Mercedes'te o lastik aşınması ile Vettel'i durduramaz, ancak biraz yavaşlatır, o da yarışın ilk bölümünde.

    Alonso'nun Kanada'da ki gibi bir yarışa ihtiyacı var, ama Kanada'da ki gibi iyi bir aracı var mı tartışılır. Vettel şanssızlık yaşamazsa yarın her türlü Alonso ve Raikkonen'in önünde bitirir. Şampiyonluk şarkısını söylemeye şimdiden başlar 🙂

  137. Alo netti de 10. oldu , nasıl başadı bunu ?

  138. TifoAlo HRT avatarı

    Normalde hep son bolumde dedigin ifadeleri kullanirdim ama bu sefer haklisin bu kadarda olmaz.

  139. alonso en fazla 6. veya 5. zaten ben alonsonun spin felan atacağını düşünüyorum adam ferrariden gün göremeden gidecek … vay bee

  140. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    P3'ten belliydi pole pozisyonunun mercedese gideceği o yüzden şaşırmadım.
    Di resta-ricciardo-sutil üçlüsü gerçekten iyi iş çıkarttılar.Ricciardo böyle giderse webberin yerine gelebilir belki.
    Yarın ferrari ve lotustan bu sefer bir sıçrama bekleyebiliriz am çok zor.RedBull – Mercedes mücadelesi olur bence.Zevkli bir yarış olacağı kesin.

  141. Çok merak ediyorum,Ferrari Avustralya'dan sonra aracı 0.2 saniye olsun geliştirebildi mi.Gerçi cevabı yukarıda yazıyor.

  142. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    3 hafta mal mal twit atan bir ferrari, ve karşısında 1000km testinden hiç bir yarar elde etmediğini savunan mersedes, lastikleri beğenmeyen bir rbr 🙂

    Güleyim mi ağlayayım mı bilemedim. Bu takıma adrian neway de gelse bir halt olmaz.

    Yazıklar olsun vallahi. Ben ALonso taraftarıyım, ferrari çok da ilgilendirmiyor beni ama, yazıktır ferrari taraftarına. Nerdeyse 1.5 saniye fark, hemde bu pistte nedir arkadaş. Her sene boktan bir araç yapıp iyi kötü geliştiryorlardı, Bu sene de iyi bir araç yapıp nasıl içine ederiz diye uğraşıyorlar. YUH…

  143. DreamOfWinD  avatarı

    McLaren ve Ferrari bu sene için boşuna uğraşmasınlar bence. Tamamen zaman kaybı. Bir de bu pist kağıt üzerinde bize uyuyordu. Evdeki hesap çarşıya uymadı. Avrupa sezonu sonrası yarışlar son yıllarda kötü olduğumuz pistler. 3-4 yarış kala Seb'in şampiyonluğu ilan edeceğini düşünüyorum. 4. şampiyonluğunu aylar öncesinden tebrik ediyorum. Lütfen kimse sezonun yarısına dahi gelmedik, kötü şans vettelide vurabilir, puanlar pazar günü veriliyor falan demesin..

  144. PurposeLess  avatarı

    1.3 Saniye Fark? Sevgili Ferrari 3 Haftadır Naptın Sen? Sonra Alonso Takımı Eleştirince Yüklenelim Alonso'ya Yok Öyle Yağma Alonso mu Yapacak Güncellemeleri? Geçmiş Olsun Şimdiden Vettel Farkı Daha da Açar…Biz F2012'den Dert Yanmakla Hata Yapmışız Bunu Anladım

  145. Mercedes mükemmel gerçekten. Aracı her yarış geliştiriyorlar. Açıkçası yarın için favorim Hamilton. Hamilton kusursuzdu. Rosberg'de limitteydi. Vettel'in yüzünden Mercedes'in hızı daha da iyi anlaşılabilir. McLaren değinmek bile istemiyorum. Açıkçası sezon sonuna kadar Hamilton'ı desteklemeyi düşünüyorum. Eski göz ağrımız sonuçta. 🙂 McLaren o araçla ancak orta sıralarda sürünür.

  146. TifoAlo HRT avatarı

    Ferrari icin soyleyecek cok sey var ama degmez.

  147. Ferrari'den bir cacık olmaz. McLaren ler kendilerini kaplumbağalarla karıştırmış bu sezon.
    Umudumuz Mercedesler ise Redbull a dur desin diye vay halimize vay!

  148. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    bugun icin rai nin tek iyi yönü son sektörde tek tur atması oldu yarış için daha umutluyum ins podyumda oluruz.

  149. #direnalonso 😀 😀

  150. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Yessss..Afferin olum Lewis ezdik Mercedes olarak yani dahası yok süperdi hadi yarında coşalım kazanalım 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir