Nico Rosberg Şampiyon Şansı İçin Konuşmak İstemiyor

yazar:

kategori:

Mercedes pilotu takım arkadaşı Lewis Hamilton’ın lastik patlatmasından ve Sebastien Vettel’in teknik sorun yaşamasından yararlanmış ve yarışı kazanmayı başarmıştı.

Rosberg şu an Vettel’in 50 puan kadar gerisinde.

Rosberg Mercedes’in lastik kullanım sorununu aşmış gibi göründüğünü söylüyor ama şampiyonluk konusunda konuşmak istemiyor.

“Takım kış arasında pole alabilecek harika bir araç geliştirdi. Lastik yönetimi üzerine de çalışıyoruz ve artık araç kazanabilecek seviyede.”

“İngiliz seyirciler adına Lewis için üzgünüm ama bu yarış, böyle şeyler olabiliyor.”

“Şampiyonluğu konuşmak için henüz çok erken.”


Yorumlar

“Nico Rosberg Şampiyon Şansı İçin Konuşmak İstemiyor” için 9 yanıt

  1. Kısacası verdiğin örneklerle de yola çıksak takım emri olayınıda katarsak ki rosberg hızlıydı bir kaç sıra daha kazanabilirdi o yarıs he diyeceksinki denedi geçemedi her atak basarıyla sonuçlanacak diye bir sey yok drs alanında geçti hamiltonda drs ile karsılık verdi ancak takım emri nin geldiği bölümde bir öncekine oranla rosberg bariz bir sekilde çok daha hızlıydı eninde sonunda geçecekti kaba taslak su anda puanları aşağı yukarı en kötü eşit olacaktı yani ikisi de gerek istatistiksel gerek yarış içerisinde bir birine denk bir sezon geçiriyorlar gerçek bu.Yarış performansı demissin ancak hamilton ın daha öyle ahım sahım rosbergin yaptıgı gibi bir baskı yaptığını görmedik.Sen herhalde raikkonen grosjean karşılaştırması yapmışsın:)

  2. Yarışları izlemesek inanıcaz

    Rosberg mekanik arızaya uğramadan Hamilton gibi 1.filan gidiyordu da 2 yarışta 50 puandan oldu sanıcak seni görende

    Avustralyada Hamiltonın 5 saniye arkasındayken arıza yaşamış.Hamilton 5. olmuş o yarışta Wbber 1sn arkasında en iyi ihtimal 7.olucak

    Çinde de Hamilton liderin 5 sn gerisinde 3.yken Rosberg arıza yaşamadan önce 40 saniye geride 12. en iyi ihtimal 8 9 gibi göürünüyor.

    1,2 yarışta ufak farkla Hamiltondan iyiydi kabul ediyorum da Hamilton yarışlarda Rosberge puna yansımasada bir üstünlük kurduğunun herkes farkında

    Britanya yarışında bile Rosberg Vettele yaklaşamazken Hamilton uzaklaşıyordu.Ama gel gör ki Lastikler yüzünden son sıraya düşüp ordan gelip 4. oldu

    Rosbergin 2 yarışta mekanik arızayla alamayacağı 13 puanı 1 yarışta kaybetmiş oldu

  3. Aman ne anlama illegal testin illegal kazanımlarını görüyoruz bir anda ne olduda bu takım 3,5 yıldır çözemediklerini çözdü.Normal yollardan yapamadılar bu senede beceremediler herşey ortada bu yılın aracıyla test de işi bitirdiler herşey gayet net.Bu iki pilotun alacağı başarılar bu saatden sonra hiç bir sey ifade etmez.Tc ile olan geçmiste kazanımlar 2-3 yarışlıkdı yasaklanmışdı o kazanımlar mahkemelik oldu takım artı pilotlar bile ceza aldı burda kim ne cezası aldı herseyden önce bu illegalliği ortadan kaldırma sansıda kalmadı halen devam ediyor ve bu yıl önümüzdeki yıllarda bunun ekmeğini yiyecekler bu illegal kazanım çok farklı sezonun bitmesine dünya kadar yarış var ve şampiyona herkese açık durumda bu tarihin en illegal sezonu mercedes adına ve pilotları adına.Şu anda lastikleri en iyi anlayan illegal mercedes redbull ferrari görünüyor lotusda peslerinde peki bu seviyede lastikleri kullanamayanların ne suçu var o pilotların ne suçu var o emek veren takım çalışanların araçları tasarlayanların ne suçu var.

  4. Hamilton a göre rosberg 2 yarış hiç yarışmadı direk mekanik probl.v.s lerle yarış dışı kaldı hamilton dan daha fazla problem yaşamasına rağmen hamilton ın sadece 7 puan gerisinde 8 yarış da geride kalmış siz halen bu adamı küçümsemeye çalışın ama gerçekler hiç öyle söylemiyor öyle yada böyle bu adam 2 kere yarış kazanmış hamilton sıfır he bu yarış hamilton kazanabilirdi ama kim bilebilir hakkında ayet mi var biz olana bakarız hatice ye değil.İkiside kafa kafaya gidiyorlar puanlar ortada yapılan işler ortada yarış performansındada rosbergin takım emri komedisinde nasıl heryerde hamilton ı sıkıştırdığını gördük nefes aldırmadı hamilton hangi yarış rosberg e böyle bir baskı kurabilmiş ne yapmış bırakın bu işleri.

  5. O değilde ciddi anlamda lastikleri anlamışlar ama.

  6. hamilton'un ölüsü bile geçer onu yine şansı yok 🙂

  7. Hamilton ölüp,Vettel alternatörsüz yarışırsa,Kimi 10 yarış üst üste q3 e kalamayıp Alonso emekliliğini açıklarsa bir şansı var 🙂

  8. the best player Kevin Durant avatarı
    the best player Kevin Durant

    rosberg ne zaman coşsa ters tepiyor. Geçen senelerde bomba gibi geliyoruz diyordu fos çıkıyordu. Şimdide şampiyonluk diyor 😀

    Ya iki yarış kazanınca coştu RBR ve vettel her yarış sorun yaşamaz hadi bu yarış Vettel yolda kaldı eğlendir kendini, vettel sorun yaşarsa bile şampiyon sen değil alonso olur.

  9. Honda F1 Massa(NeMutluTürkümDiyene avatarı
    Honda F1 Massa(NeMutluTürkümDiyene

    Şansı mı var ki? 😀

    Rosberg fanlarından özür dileyerek söylüyorum.
    "Şampiyonluğu konuşmak için henüz çok erken."

    Bu cümleyi okuyunca kahkaha attım. Şansım var ama daha konuşmayalım ayağına yatıyor. 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir