Whiting Yarışı Durdurma Noktasına Gelmiş

yazar:

kategori:

Whiting, Lewis Hamilton, Felipe Massa, Sergio Perez ve Jean-Eric Vergne’nin lastiklerinin patladığı yarışı güvenlik gerekçesiyle durdurmayı aklında geçirmiş.

“Kırmızı bayrakların sallanması çok yakındı, bunu yapmayı düşündüm.”

Eğer bir araçta daha benzer bir sorun meydana gelseydi yarışı durdurup durdurmayacağı sorulduğunda Whiting, “Belirli bir rakam veremem ama pist üzerindeki parçaların temizlenmesi gerekiyor ve görevliler bunun için risk altında kalıyor.”

“Böyle bir sorunla daha önce hiç karşılaşmamıştık. Bu nedenle dikkatlice analiz edilmeli ve çözüme ulaşılmalı.” diyor.

 

 


Yorumlar

  1. Pirelli allem edip kallem edip lastikleri degistirecek, oynanan oyun acik..

  2. Bunu değerlendirdiklerini düşünmüştüm. 2 nci patlamadan sonra oluş şekilleriyle de böyle bir karar verirlersenin tedirginliğini yaşamadım değil. Kararsızlık ve tedirginlik oluyor çünkü müdahale edilse devamını nasıl getireceğin meçhul. Kısadan bir çözüm üretilebilecek bir şey değil bir hafta sonunu durdurmak kafaları allak bullak ederdi. Son patlamadan biraz sonra da özellikle son güvenlik aracının çıkacağını bildiğimizden iyi ki durdurmadılar diye içimden geçti. Bu adama çok laf ediliyor ama işi hiç kolay değil yılların tecrübesine sahip biri olması çok önemli. Oraya bir genç oturtmuş olsalardı daha önce bu böyle gitmez deyip stoped çekse ayıkla sonra princin taşını.

  3. Gutierrez in de lastiği patladı. Hatırlamak istemeyeceğim bir yarıştı.

  4. whiting basta olmak uzere pirelli ve fia daki diger yoneticiler bu işi bırakmalı f1 gelecegi acısından son yıllarda abuk sabuk işler yapar oldular f1 ruhunu oldurduler. kabus gibi bir yarıstı pilotlar acısından. allahtan hiç bir pilot yara almadı ama bu herzamn bole gitmez.Pirelli lastikleri degiştirmek için bir hile de yapmış olur fia dan izini alamayınca bu yola gıtmıs olabilirler

  5. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    bugün yaşananlar Pirelli'nin lastikleri oyun sanıp pilotların hayatlarını hiçe sandığının güzel bir kanıtıdır.Umarım bir an önce giderler.YALLAH

    ayrıca https://twitter.com/pirellisport bu adrese kötü dileklerinizi iletin 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir