Lorenzo Almanya'da da Kaza Yaptı – Kesin Yarışamayacak

yazar:

kategori:

Son yarış Assen’de geçirdiği kazanın ardından zorla da olsa yarışan ve iyi puanlar kazanan Lorenzo, bu hafta sonu Sachsenring pistinde koşulacak Almanya GP öncesinde antrenmanlarda yine ciddi bir kaza geçirdi.

Son yarışta omzundan yaralanan Lorenzo, yine omzuna zarar verdi. İspanyol sürücü bu akşam İspanya’da tekrar operasyon geçirecek ve yarışa katılamayacak.

Almanya’nın hemen ardından Laguna Seca yarışı da yapılacağı için o yarışın da tehlikeye girdiği düşünülüyor.

Lorenzo şu anda şampiyona lideri Dani Pedrosa’nın 9 puan gerisinde 2. sırada yer alıyor.


Yorumlar

  1. arkadan rossi mi geliyordu

  2. aynen bende taklitlerinden hoşlanmıyorum.tek bacağındaki kırmızı bile rossinin sarısının klonlanmışı zaten. kendisin şuan arkasındaki tehdit ise marquez olduğu için oda aynı hataya düştü.bakalım doktor gibi zor günler geçirecekmi.

    bunun dışında merak ettiğim abi neden kaza yapanlar düzelemiyor.massa rossi vs.. bir tek schumi bacaklarını kırdıktan sonra eskisinden bile daha güçlü oldu.ki 5 tane zincir halkası gibi şampiyonluk geldi.darısı rossi ve massaya.

  3. Bu seferki kazanin benle bir ilgisi yok dua da etmedim:) bence bu tamamen lorenzonun hirsindan kaynaklaniyor ameliyat olur olmaz yarismasi bunun en buyuk gostergesi rossinin geldigi yil sampiyon olmaya kafayi takmis durumda instagramdan lorenzoyu takip ediyorum yemeyip icmeyip calisiyor adam fazla hirs iyi degildir ama gorecez bakakim…

  4. Nazar deydi aslanım Lorenzo'ya…Olucak iş değil. 🙁

  5. Tam omuzunun üstüne düşmüş…Lorenzo'nun şu sözünü unutamam Rossi İtalya kaza yapıp ayağını kırdıktan sonra şöyle demişti ..Lorenzo: Rossi arkasında ki tehdidi görüp (kendisinden bahsediyor) bu yüzden fazla zorladığı için bu kazayı yaptı demişti…

    O günden beri ve taklit sevinme gösterilerinden dolayı Lorenzo'dan pek hoşlanmam…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir