Grosjean, Button'la Olan Kazası Nedeniyle Ceza Aldı!

yazar:

kategori:

Yarışın ardından yapılan incelemenin ardından hakemler, Lotus pilotunun Button’u geçerken Mclaren sürücüsünün üzerine doğru gidip temas etmeleri nedeniyle 20 sn cezası aldı.

Ancak bu cezayla değişen bir şey olmadı çünkü Grosjean yarışı, arkasında tamamlayan Button’un 21 sn önünde tamamlamıştı.

Kazayı değerlendiren Grosjean Button’dan özür dilediğini belirtti ve “Jenson ile olan olayda sol tarafa biraz fazla gelmişim. Pist orada darmış. Ben daha geniş olduğunu düşünmüştüm.”

“Jenson’dan özür diledim.” dedi.


Yorumlar

“Grosjean, Button'la Olan Kazası Nedeniyle Ceza Aldı!” için 6 yanıt

  1. Grosjean daha tecrübesiz. Kovalamayı başarıyor ama ataklarda bocalıyor. dünkü yarışta hem vetteli hem de alonsoyu geçebilecek hıza sahipti. ama nedense arkalarında takılıp öyle götürdü yarışı.

  2. Çok saf bir pilot ama iyi bir isim değil.

  3. ferrari team avatarı

    Ceza verilmesi bence yanlıştı.Neticede bu adamlar yarış yapmak için pist üzerindeler, romaın , pist orda darmış gibi saçma bir demeçte bulunmuş buda onun tecrubezisliğinden kaynaklanıyor.İlerde bu yaptıgı demeçlere kendısıde şaşıracaktır muhakkak.ona ceza ver buna ceza ver oldu o zaman millet birbirini drs kullanmadan geçmeye cesaret edemesin , tren gibi uzamış f1 izleriz bizde.

  4. ders olsun diye verilmiş bir ceza sadece ama bu cezaya mclaren itiraz etmeli.

  5. Eh be Gro, bu yarisi kazanabilir koltugunu gelecegini garanti altina alabilirdin, biraz dikkat ya, sevenlerini kahrediyorsun..

  6. Pist orada darmış. Ben daha geniş olduğunu düşünmüştüm.

    Çok hoş bir demeç. Pistin sınırlarını bilmeyen bir pilot.

    Bence bu cezayı ölçüp biçerek verdiler. Grosjean orada avantaj sağlamamıştı ve zaten öndeydi. Konumunu etkilemeyecek bir ceza seçildiğine inanıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir