Red Bull: Şampiyonluk Yolunda Mercedes Her Zaman Tehditti

yazar:

kategori:

Şu anda şampiyonluk için gerçek bir mücadele yaşanıp yaşanmadğı sorusuna Red Bull takım patronu Christian Horner, “Zaten mücadelenin bittiğini hiç düşünmüyorum. İkinci yarıştan itibaren Mercedes çok çok hızlıydı ve durum hala bu şekilde.”

“Farklı yarışlarda farklı araçların öne çıktığını gördük. Almanya’da Kimi olsun, Silverstone’da Nico olsun ya da burada Lewis olsun.”

“Sezonun ikinci yarısındaki yoğun mücadeleye hazırız. Rakibimiz kim olursa olsun istikrarımızı sürdürmeliyiz.” diyor.

Horner Macaristan yarışı hakkında şunları söyledi:

“Taraftarlar için harka bir yarıştı ama açıkçası bizim için zorluydu. İlk pit stopun ardından Sebastian’ın Jenson’ı geçmeye çalışırken aldığı hasar onun yarışını kötü etkiledi.”

“Bu durumun ardından podyuma erişmek çok çok güçlü bir sonuç oldu.”

“Lewis burada her zaman güçlü olmuştur. Bu pistte dördüncü galibiyetini kazandı ki u harika bir istatistik.” 

“Biz sıralamada geride kalarak hasar almıştık ama eğer yarışta Jenson’dan erken kurtulabilseydik ona zor zamanlar yaşatabilirdik.”

“Biz hak etmedik ama Lewis galibiyeti hak etti.”

“Jenson’ın arkasında takıldığımızda onun üzerindeki baskı kalktı. Bizim için yazık oldu ama onun için iyiyi. Ancak ben iyi puanlarla döndüğümüz için yine de memnunum.”

 


Yorumlar

  1. Mercedes lastik sorunlarını çözerse gerçekten yenilmez olabilir. Zaten bir şekilde polü alıyorlar. 10 yarışta 7 pol yabana atılacak türden bir şey değil.

  2. Mervedes'in takım olarak şampiyon olması için iki pilottan tam verim alması gerekiyor.Red Bull'da Webber her türlü desteği sağlıyor.Ama Mercedes'te Rosberg çok sönük kalabiliyor bazen.

  3. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Ee artık bi zahmet mercedes'de aday olsun kaç yıldır sürünüyorlardı 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir