Heidfeld, İngiltere'de Daha İyi Performans Bekliyor

yazar:

kategori:

BMW Sauber pilotu Nick Heidfeld, kendisi için sezonu en zor yarışlarından biri olacağını söylediği İngiltere Grand Prix’sinde daha iyi bir performans sergilemeyi umuyor.

Alman pilot iki hafta önce Magny-Cours’da sıralamalarda 11. sırada kalmış, yarışı ise 13. sırada tamamlayabilmişti. Oysa Heidfeld bir önceki yarışta takım arkadaşının gerisinde yarışı ikinci sırada tamamlamıştı.

Heidfeld BMW’nin Silverstone’da geri döneceğine inanıyor.

"Sezonun en zor yarışını geçirdiğimiz Magny-Cours’da sergilediğimizden daha güçlü bir yarış çıkarmayı umuyoruz. Araçta bazı yeni parçalar var ve Magny-Cours’da yaşadığımız bazı problemleri anlayabildik. Normal peformansımıza döneceğimizi umuyorum."

Takımın Ferrari ve McLaren’e göre son haftalarda geride kaldığı söylendiğinde Heidfeld "Her zaman bir şans vardır fakat sanırım biraz düşük. Formula 1’de, kısa süre içinde işleri değiştirmek biraz zor. Büyük bir atılım yapmak kış aylarında daha kolay. Sezonun başında önde üç takım var giib görünüyordu. Ancak Magny-Cours’da Ferrari öndeydi ve onun gerisindekiler de birbirine çok yakındı. Bu yüzden her şey değişebilir."

"Ferrari’nin şu anda en güçlü pakete sahip olduğunu düşünüyorum ve hata yapmazlarsa onlar favori."


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir