Ferrari Hala Rüzgar Tüneli Sorunlarıyla Boğuşuyor

yazar:

kategori:

Ferrari’nin son güncellemeleri işe yaramamıştı ve Fernando Alonso ve Felipe Massa’nın son yarışlarda rekabetten uzak olmalarına neden olmuştu.

Takım şu anda Toyota’nın rüzgar tünelini kullanıyor ve Maranello’daki kendi tünellerini güncellemekle uğraşıyor.

Aracın şef tasarımcısı Simone Resta rüzgar tünelindeki verilen hala pisttekilerle uyuşmadığını söyledi.

“Geçtiğimiz yıl sorun yaşıyorduk, hala sorun yaşıyoruz. Harici bir rüzgar tüneliyle çalışıyoruz ve kendimizinkini de geliştirmeye çalışıyoruz ve bu yazın sonuna kadar sürecek.”

“Bir sorunumuz var ve çözmeye çalışıyoruz.”

“Son yarışlarda sorun yaşamamızın sebebi çalışan parçaları piste getirememiz. Spa, Monza ve Singapu için bir çok yeni parçamız olacak ve yarıştan yarışa çalışmaya devam edeceğiz.”


Yorumlar

  1. parayla da saadet olmuyor yaaau

  2. F_Alonso Diaz avatarı

    O tünel varya o tünel…

  3. ferrarı bırsey gelıstırır ve tum aracları gerıde bırakırdı, sonrakı sene herkes o sısteme gecerdı, o sıra ferrarı baska bırsey gelıstırırdı, yıne onde olurdu..demekkı schumacher ruyasından hala uyanmamıslar, uzun suredır artık baskaları gelıstırıyor ferrarı takıp edıyor..Calacaksın kardesım zamanında onlar caldı sana yetıstı, yıne caldı senı gectı, sende calacaksın yetıseceksın..

  4. tolgakaranlik avatarı

    Ne tünelmiş be arkadaş, siz bir rüzgar tüneli yapana kadar Mercedes açıldı, tüm sorunlarını halletti şimdi şampiyonluk peşinde. Red Bull çıktı ne kupa var sildi süpürdü. Lotus küllerinden doğdu, Raikonen ile pilotlarda iddaası var. Siz halen rüzgar tüneli diyorsunuz. Yıllardır aynı mevzu, yıllardır da "gelecek yıl bizim yılımız olacak". Herkes görüyor artık kral çıplak

  5. Birazda Siz milletin Verilerini çalsanız nolur ? renault ve redbull nasıl şampiyon oldu diyorsunuz …

  6. Ferrari'de rüzgar tüneli sorunu bitmez.McLaren'de ise hatalar zinciri bitmez.

  7. scuderiaferrarimarlboro  avatarı
    scuderiaferrarimarlboro

    o resta'yı da kovun 😀

  8. scuderiaferrarimarlboro  avatarı
    scuderiaferrarimarlboro

    eee sıktı artık bi rüzgar tünelini onaramadınız be… atıp tutuyonuz artık mühendislerinizi değiştirin, Fry ve Tombazis sadece para yesin, Allison'un ne yapacağı soru işareti; paran mı yok işinde en usta tamircileri 😀 getirin halletsinler, eh be ……sonra Alonso çıkıp diğerlerininki gibi araç istiyorum deyince başkan montezemolo kulağını çeksin, aslında adam haklı ama suçlu olan ne başkan ne alonso, takım ve mühendisler….

  9. yillardan beri hep ayni palavra .. yillardir adam gibi araqc uretemediklerini itiraf edemiyorlar onun yerine taraftara bir bahane uretiyorlar ruzgar tuneli … !! bizde hep ruzgar tunelinden araci gelistiremiyoruz sanip ruzgar tuneline baglayıp duruyoruz. muhendislerimizde kisacasi tonetimden pit ekibine iş yok bizimkilerde . pilotlara lafım yok tabi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir