Dennis, Kovalainen'in Gelişimini Övdü

yazar:

kategori:

McLaren patronu Ron Dennis, dün Heikki Kovalainen’in ilk pole pozisyonunu almasının ardından Fin pilotun sezon içerisinde gösterdiği gelişimi övdü.

Dennis’e göre şu ana kadar hafta sonuna damgasonu vuran Kovalainen’in dün aldığı pole pozisyonu onun gösterdiği gelişimin sonucu.

Dennis "Ben Heikki’nin sezon boyunca sürekli geliştiğini düşünüyorum. Aralıkta onunla ilk kez görüştüğümüzde farklı bir yaklaşımın olduğu farklı bir takımdan geldiğinin farkına hemen vardık."

"Onun zinde kalması için programının farklı olması gerektiğinin farkındaydık ve onun Lewis ile aynı seviyeye gelmesi zaman aldı. Bunun yarım sezon tutacağını tahmin ediyorduk ancak o daha önceden de mükemmel yarşlar çıkardı." dedi.

Mercedes-Benz Motor Sporları Patronu Norbert Haug da yaptığı açıklamada Kovalainen’in şampiyonluk mücadelesinin artık başlayacabileceğini söyledi.

Haug "Heikki bunu hak ediyor. Melbourne’de güvenlik aracı ile neler oldu biliyorsunuz. Daha fazla puan alabilirdi ancak alamadı. Buradan sezona başlamak için güçlü konumda." dedi.


Yorumlar

  1. H2 ve H22, 2si de yıllarca şampiyon olacak, buna inanıyorum.

  2. bakın yeri geldiğinde Kovalainende övülüyormuş tutturmuşsunuz Hamiltona ayrıcalık yapıyor diye McLAren hiç bir zaman ayrımcılık yapmaz eşit araçlar verir 2 pilotunada..

  3. Övülmiyecek gibi değil. Kovalainen en çabuk öğrenen pilotlardan biri. Geçen sene Avustralya GPsinde ne halde idi hatırlarmısınız?

    Ayrıca ölümcül kaza yapan pilotun başarısı daha da artıyor analizimin bir kanıtı daha 😀

  4. ii pilot kova helal sana.:))

  5. övsün bi zahmettt 😀 gerckten ii bi pilot cünküüü

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir