Webber İlk Tur Hatasına Yanıyor

yazar:

kategori:

Mark Webber, İngiltere’de ilk turda attığı spin nedeniyle güçlü bir sonucu kaçırdığı için yarıştan üzgün ayrılıyor.

Red Bull’u ile yarışa 2. sıradan başlayan Webber Becketts’de aracının kontrolünü kaybedip spin attı ve gerilere düşerek güçlü sonuç şansını kaçırdı.

Webber yarışın ardından yaptığı açıklamada "Ne yazıkki ilk turda Becketts’in girişinde hata yaptım. Kimi Raikkonen’e çok yakındım ve beyaz çizgide takıldım. Virajın çıkışında aracın kontrolünü kaybettim ve diğerlerinini geçmesine izin vermek zorunda kaldım. Böylece ters spin atabildim."

"O andan sonra doğru koşullarda doğru kararı almaya çalıştık. Yarışmak için zor bir gündü ve istediğimiz gibi gitmedi. Takım tüm hafta sonu çok iyi iş çıkardı ve sıralama performansımızı başarıya dönüştürememek utanç verici." dedi.


Yorumlar

  1. sinan  bilir avatarı

    sonunda kadar katılıyorum mehmet arkadaşım bunlar böyle işte.ayrımcı!ayrıca bende lost boy gibi f1 dünyasının nasıl bu pilota hala yer açabildiğine inanamıyorum.

  2. jaguar ile 5 turluk benzin ve saçma sapan sıralama formatı sayesinde aldığı 3-5 iyi sıralama sonucunun webber gibi sıradan 1 pilotu bu kadar F1 de tutmuş olması çok garip.

  3. mehmet özmaldal avatarı
    mehmet özmaldal

    webber Türkiyede senna köpeğe carpınca haklı olarak eleştirmişti ama sanırım ingiltere için açıklma yapmadı galiba…

  4. bende yanıyorum senin gibi :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir