Raikkonen Ferrari'ye Döneceği İçin Çok Mutlu

yazar:

kategori:

Uzun süredir Raikkonen’in hangi takıma gideceği konuşuluyordu. Raikkonen’in ismi önce Red Bull sonra McLaren ve en sonunda da Ferrari ile anılmaya başlanmıştı. Bugün yapılan açıklamayla beraber Raikkonen’in 2014 yılında Ferrari ile yarışacağı açıklandı.

Fin pilot yeniden 2014’de yeniden Ferrari adına yarışacağı için mutlu olduğunu söyledi.

“Ferrari’de unutulmaz 3 yıl geçirdim. Gerçekten harika duygular yaşadım. En önemlisi 2007 yılında elde ettiğim, kariyerimin tek dünya şampiyonluğunuda Ferrari’de kazandım”

“Şahlanan Atı yeniden süreceğim için çok mutluyum. Aramızda çok iyi bir ilişki bulunan ve ilk kez beraber çalışacağım Fernando Alonso ile beni bir araya getirmeyi başardılar. Bu takım başarıyı gerçekten hakediyor”

Kimi Raikkonen’in Ferrari’ye dönüşünün ardından Ferrari önümüzde ki sene iki dünya şampiyonu pilotla beraber yarışacak.


Yorumlar

“Raikkonen Ferrari'ye Döneceği İçin Çok Mutlu” için 33 yanıt

  1. asıl williamıs gözardı etmeyin.takım mercedes motoruna geçecek üstüne birde harika bir aero yaparlarsa eezici bir üstünlükleri olabilir.

  2. sen benimsin avatarı

    f1 de hayran olduğum iki pilot vardı biri alonso diğeri raikonen ve ikiside ferraride daha ne isteyebilirizki? a dan z ye herkes mutlu fakat sorun pilotlarda değildi mühendislerde idi. bu yüzden alonso zaten harcandı şimdi de raikoneni harcayacaklar. rüya takım olduk ama başarı gelmeyecek iki pilotta hep üzülecek ve dolayısıyla bu iki şampiyonun harcanmasını izleyerek bizlerde üzüleceğiz.

  3. sen benimsin avatarı

    raikonenin bu kadar güzel konuştuştuğunu ve bu kadar samimi açıklamalar yaptığını hiç görmemiştim. demekki gerçekten mutlu.
    fakat ferrari den bi cacık olmayacağı için alonso ve raiyi yakacaklar. ferraride sorun pilotlar değildi. sorun mühendislerde asıl değişmesi gereken %100 onlardır. bunu a dan z ye herkes biliyor görüyor. bu yüzden bu iki dünya şampiyonunun aynı tulum içinde yarışacak olması rüya takım olarak yorumlanabilir fakat başarı zor.

  4. Haha. Kimi'ye bakalım bu zorba yönetimi kabul ettirebilecek misiniz?

  5. McLaren'ı hemen çöpe attın. Ferrari da dev bütçesiyle boş durmuyor. Ne olacağı hiç belli olmaz.

  6. Lotus daha adamının parasini ödeyemiyor seneye iyi olsa bile bütçeleri buna yine el vermeyecek malesef günümüzün f1 inin durumu bu raikkonen in seçeneklerine Ferrari uygundu onu seçti.

    Yalnız Ferrari bombanın pimini çekti bekliyor bomba bize mi diğer takımlara mı patlayacak

  7. Ferrari Takiminin bu Egoist ve gerici kafa yapisi bakiyorumda taraftarlarininda islemis Israrla bu prensibi savunur gibi yazmissin. sükür Ferrarici degilim Takim emri vererek ne pilotun ne bu sporun nede Rekabetin anlamini yitirdigi bir senaryoyu izlemek isterim. Herkes hak ettigini almali, Emirle memirle kimse durdurulmamali Spor budur. bu konuda Ferrariye illet oluyorum bence bu SiKE gibi birsey baska bisey degil. Bunu yapan takimlara ve destekleyenlere yazik diyorum..

  8. Güldüm ama Çin 2008'i hatırlayalım. Düzlükte F2008'in sesinin bir anda gittiği anı..

  9. Benden önce de demişler zati, bu kelimeler Kimi'nin olamaz. Kesin PR bölümüne ısmarlama yazdırmışlardır şablonlarından.

  10. harbi ya Rambo nerde şöle bi yorum beklerdin ondan Vettel köşeye sıkıştımı bölece acaba kötü oldu, VETTEL İÇİN şaluuuuu…

  11. İkisinde turbo motora sahip olması dışında hiçbir ortak nokta yok.Bir tarafta 300 hp diğer tarafta 700hp(mercedes) üretiyorlar.

  12. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Lotus Redbull ve Mercedes 2014 ve sonrasına damga vuran üçlü olucak ve Kimi kendisini bu spora geri döndüren Lotusta kalmadığı için çok pişman olacak

  13. tüm f1 camiasına hayırlı olsun.müthiş ikili karşı karşıya bizede bu heyecanı zevkle izlemek düşer 2014 de kimiye yardımcı olabilir 1.6 turbo motorlar ralli macerasında f1 motorlar gibi güçlü olmasada benzer özelliklere sahip.

  14. BURASI LOTUS DEĞİL… takım ne ısterse o olur bu alonso ıcınde gecerlı…

  15. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    takım emri verseler de kimi uymaz zaten gidin başımdan fln der başka şeylerde derde bura müsait degil 🙂

  16. Koptum 😀 😀 😀

  17. MP4-20 (2005) avatarı
    MP4-20 (2005)

    Kimi'ye ALO uğruna bir takım emri verirlerse aracı durdurup benzin döküp yakar. Kimi'yi birazcık tanıyorsam bunu yapar. 😀

  18. Efsane geri dönüyor.

  19. Ferrari Kimi bu kadar mutlu etmez? Ben bile eski şapkamı sandıktan çıkardım, gidip Ferrari tshirtü aldım.

  20. erkan  cömert avatarı
    erkan cömert

    baya güldüm yorumuna :d ferrari ye ilk gittiğindede buna benzer açıklamalar yapmıştı ,ozaman o açıklamalarda fake olabilir :d ,evet kimi ye pek uymayan açıklamlar ama

    ferrari atı okşanınca biniliyor demekki ,uysallaşması için ,baya okşamak gerekiyor herhalde 😀

  21. Haha valla bunlar Raikkonenin laflari degil.Ferrari Raikkonenin ağzindan gibi gosterip kendileri yazmislardir muhtemelen.E raikkonenin de işine gelmistir:D

  22. Önemli olan Alonso demeci vermeden yayınlamanız 🙂

  23. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    çok mantıklı yorum istatistiklere bakarsak 2 si toplam 3 kere şampiyon olmuş fakat en iyi 2 pilot (hamilton un da ne kadar iyi oldugunu söylemeye gerek yok tecrübe olarak da yazdım) 12 yıldan sonra ilk kez beraber yarışacak ve bunu zevkle izlemek düşer bize.

  24. hacı bugün keyfim yerinde eski dostlarda burada takılıyorum işte.

  25. Alonso'nun ve ya Ferrari'nin Rai'ye en ufak bir yanlış yapmaması ümidiyle…

  26. Kemal  Şengül  avatarı
    Kemal Şengül

    çıktıkça yayınlamaya çalışıyoruz, bizle alakalı bir durum değil 🙂

  27. kemal alonsonun demeçlerinide baekliyoruz.çok yavaşsınız be abicim:))

  28. arkadaş belki herkesten çok girerim bu siteye daha çok her haberi okur ve tüm haberlerin altındaki yorumlarıda okurum ama sataşma ve boş yere çok kavga olduğu için yorum yazmam ama buna yorum yazcam istisna olarak felaket düzeyde Kimi Raikkonen taraftarı birisiyim ve diyorumki size yakışan da bu zaten umarım Saygı duyduğum Fernando ile politikasız ve eşit birbirinize çok saygılı şekilde yarışırsınız kim galip gelirsede benim için en iyiye yenilmiş olacak onun için asla üzülmem ve tebrik ederim öbürünü kısacası Kimi yense Fernando'yu, Fernando en iyiye yenilmiş olcak veya tersindede aynısı Kimi içinde geçerli olacak üzülmeye gerek yok zevk alıp takdir edelim.

  29. ferrariyle raikkonen in söylentisini duyunca hadi canım saçmalamayın demiştim ardından rai yapacağım seçime şaşıracaksınız demişti gel gör ki ferrariyle anlaştı yinede araca binene kadar inanmam 😀

  30. Bir perez var o da yakında yumruğu yer böyle giderse 🙂

  31. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    "Şahlanan Atı yeniden süreceğim için çok mutluyum. Aramızda çok iyi bir ilişki bulunan ve ilk kez beraber yarışacağım Fernando Alonso ile beni bir araya getirmeyi başardılar. Bu takım başarıyı gerçekten hakediyor"

    Hadi bakalım, umarım aranız iyi olur. Burdaki ve tüm dünyadaki fesatlar kudurur. İyi olan kazansın. Hepsinden önemlisi umarım gelecek sene gerçekten lider bir takım olursunuz. Size yakıştığı gibi. Eğer iki şampiyonlan bile bişey yapamazsa Ferrari be sefer kimlerin kelle gidecek bakalım.

  32. RIDVANRAİKKONEN ridvann61 avatarı
    RIDVANRAİKKONEN ridvann61

    iştee bu be 😀 😀
    alonso ile hiç problemi olmadı gerçi hiçbir pilotla olmadı umarım da olmaz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir