Alonso'dan Raikkonen'e "Hoşgeldin" Mesajı

yazar:

kategori:

Bugün yapılan açıklamayla beraber Raikkonen’in 2014 yılında Ferrari ile yarışacağı açıklanmıştı.

Fin pilotun yeni takım arkadaşı ve çifte dünya şampiyonu Fernando Alonso, Raikkonen’e hoşgeldin dedi.

“Yeni seyehat ve takım arkadaşım Raikkonen’e hoşgeldin diyorum. Beraber önümüzdeki yıldan itibaren çok zorlu bir mücadele içerisinde olacağız”

 


Yorumlar

  1. evet bana görede tarihin en iyi filmi cesur yürek bu film 2.sırayı alır ancak.konu açıldığından yazıyorum.tabi zevkler ve renkler tartışılmaz olayı !

  2. yav günaydın babil kralı.ben defalarca yazdım massa gitsin gitsin anladınız ama geç oldu ve alonsonun muhtemelen 1 yada 2 şampiyonluğuna mal oldu.neymiş ? bu kadarda 2.pilotu desteklememek gerekiyormuş zira aslında köstekmiş !

  3. Bu bakış açısı güzel. Hakkaten Massa hiç Red Bullarla mücadele etmedi Vetteli 1 kere geçtiğini gören var mı yok. Webberi 1 veya 2 defa geçmiştir. Red Bull iki pilotuyla beraber Alonsoyu boğdu hem 2012 hem 2010da. Peki o zaman massa nerdeydi. Yoktu ortalarda. Massanın yokluğu Alonsoyu 2 şampiyonluktan etmiştir. Ferrariyide aynı şekilde. Webberle Massa başabaş puanda olsa alonso hem vetteli geçerdi böylece ferrari otomatik şampiyon olurdu. Sezon başlarında ferrarinin iki aracıda eşit. Massa 30 puan toplayamıyor Alonso 70-80 puan topluuyor. Kimse araçların eşitliğinden bahsetmesin yani. Ona kalırsa Webberin yaşadığı kers sorunlarının haddi hesabı yoktu. Ama o ne yaptı yılmadı en azından 5. oldu bu sorunlarla. Yani kötüde konuşmak istemiyorum ama Massanın 2010dan itibaren bu takıma çok çok az katkısı oldu. Alonsoyu iki şampiyonluktan etti. 3 puanın beş puanın acısı yani. Bir defaya mahsus vetteli geçse alonsonun podyumuna yardımcı olsa şu an vettel değil alonso 4 kez şampiyon diye anılacaktı. Geçen geçti ama bence bunlar birer dönüm noktasıydı. Başka bir sayfada royal hunt massa Grosjeanı rahat yener diyorya Grosjean şu olgunlukta devam etsin Massaya yenilmeyecektir. Massayı iyi gösteren brezilya hükümetinin desteği ve türkiyede aldığı galibiyetlerdir. Türkiyeyi çıkar massadan geriye ne kalır? Massa tabiki sıradan pilotta değildi 2009 öncesi ama Hamilton veya Alonso ayarında değildi o zamanlarda. Hele 2009dan sonra iyice sıradanlaştı. Bu bakımdan babil kralı nebucadnezarı kutluyorum tespitinden ötürü.

  4. Aynen katılıyorum Ferrari artık tek araç işini bırakmaya karar verdi yoksa kimi yi niye alsın ki takım emir verseler dinlemeyecegini bile bile artık Ferrari nin tek araçla yarışmasindan bende çok sıkıldım o yüzden Raikkonen in gelmesinden mutluyum ama kontrolsüz güç güç değildir durumu var Ferrari nin çok dengeli olmasi şart bu ikili ya birbirine ya da diğer takımlara büyük bela olacak

  5. Daniel Ricciardo avatarı
    Daniel Ricciardo

    Alonso için sorun yok Raikkonen aldığı paraya bakan bir pilot sadece Massadan iyi olacağı kesin ama Alonsoyu takım içinde yeneceğini düşünenler hayal kurmasın boşuna.Kimi alacağı 40 milyon euro ile iki sene sonunda baş baş diyip gidecek pilot.

  6. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Raikkonen Ferrariye gelmiştir, bazı fanları da senaryo yazmaya başlamışlardır.Biz bu senaryoları daha evvel de bol bol okuduk ve güldük.Onlar derlerdi ki "Alonso bu takımın patronu, Hangi pilotu isterse onu aldırır hangi pilotu isterse onu kovdurur.".
    Demek ki neymiş; Alonso bu takımda patron falan değimiş, demek ki nemiş Alonso kimiden falan korkmazmış.

    Ben 2010 dan beridir söylüyorum; Massa Alonsoya destek değil köstek olmuştur.Kaç tane yarışı vardır redbulları geçip de puan çaldığı sayar mısınız?
    Şimdi işin rengi değişti.Redbull her 2 pilotuyla da Alonsonun üzerine oynuyordu.Neden çünkü massa diye bir zat ortada yoktu.Tehdit oluşturmuyordu.Massayı yoksay görüyorlardı.
    Peki şimdi ne olacak?.Redbull yarış içinde Alonsoyu mu takip edecek yoksa Raikkoneni mi?.İşleri çarşafa dolaşmayacak mı?
    Vettel defalarca rahat rahat sürüp zafere giderken Alonso nun başına webberi musallat edip boğuşturmadılar mı?2010 dan beri Alonsonun en çok geçip / geçildiği pilot webberdir.Niye?.Ferrarinin webber takozuyla mücadele edecek diğer bir pilotu yok da ondan.Alonso defalarca tüm gücünü ve lastiklerini webber için harcamış ve öte yandan vettele nefesi yetmemiştir.
    Artık öyle değil.Artık pistlerde redbullun uğraşması gereken takip etmesi gereken kontrol altında tutması gereken bir kırmızı bela daha var.Artık vettele rahat yok.Bela 1 ken 2 iki oldu..Bakalım ricardoyu hangi belanın önüne atıp musallat edecekler.Kimiye mi Alonsoya mı?..Birini oyalasan diğeri var.

    Raikkonen şu anda bile,, vettel yarış dışı kalmasa bile onun önünde bitirebilecek bir pilottur.Ama massanın böyle özellikleri yoktu.Alonsonun kazanamadığı yarışlarda veya out olduğu yarışlarda hamilton veya başka bir pilota bel bağlayıp vettelin yerine onun kazanmasını beklerdik .Neden çünkü diğer pilotumuz bi işe yaramazdı.

    Tüm bunlar gözönüne alındığında Raikkonenin takım arkadaşlığını istememek aptallıktır ki Alonso da aptal değildir..

  7. alonsonun monzada yüzünün niye asık olduğu şimdi anlaşılıyor.. test pilotu massa gitti yerine yarış pilotu geliyor

  8. alonso kimi birgün kaybolsa gazeteye şöyle ilan verir…
    "takım arkadaşım kimi kaybolmuştur. görenlerin görmemezlikten gelmeleri önemle rica olunur"

  9. Nerden geliyor böyle şeyler aklına valla çok iyi 🙂

  10. hakan abi 🙂 kimi den sonra ikinci yaşayan efsane sensin 🙂

  11. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    bana göre tarihin en iyi filmi o çirkinin o kadar yaptığı şeye rağmen altını paylaşmış olması filmin imdb de 5. sırayı almasında en önemli etkendir.

  12. bunu okuyunca direk western tarihinin en iyi filmi geldi aklıma.iyi-kötü-çirkin.orda sarışın olan clint estwood du ve akıllıca hamlelerle ve ustaca silah kullanmasıyla ve aslında son derecede iyi niyetli olmasıyla altınları en sonunda çirkin ile paylaşması ve kötü yü öldürmesi geldi aklıma 🙂

  13. kaldırınca tabancasını nişan almak için sarı saçlıya, ıskalamaz iyi nişancıdır koru kendini…

  14. sınan matias avatarı
    sınan matias

    2005 in gerçek şampiyonunun kim olduğunu seneye öğrenmiş olacağız.

  15. 2014 Ferrari'nin yılı olacak.

  16. bir profesyonel sürücünün yapması gerekeni yapmış gelecek sene bizim tayfalar için kader yılı çünkü pilotlar çok iyi şüphe edilemez zaten. Başarısızlık durumunda bizim tayfalara maranellonun kapısı gözükecek gibi duruyor ,hayırlısı bakalım

  17. bizden de hosgeldin en iyi takım ve suruculer olucak hayırlısı

  18.  hatem öktem avatarı
    hatem öktem

    Bu sitenin haber verme hızına bayılıyorum. İslerini gercekten iyi yapiyorlar. Tebrikler.

  19. ICEMAN etkisi :)))

  20. PurposeLess  avatarı

    İzlemesi keyif veren bir çekişme olması dileğiyle hakeden kazansın…

  21. kemal helalin var ne kadar hızlısın yav:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir