Hamilton'un Babası Menajerliği Bırakabilir

yazar:

kategori:

Son çıkan haberlere göre Lewis Hamilton’un Formula 1 kariyeri yakın zamanda profesyonel menajer tarafından kontrol altına alınabilir.

Lewis’in babası Anthony şu ana kadar oğlunun menajerliğini üstlendi ancak İngiliz’in Silverstone’da ünlü menajer Julian Jakobi ile uzun uzun görüştüğü görüntülendi.

Juan Pablo Montoya’nın da menajerliğini yapan Jakobi aynı anda Ayrton Senna ve Alain Prost’un da menajerliğini yaparak ün kazanmış bir isim.

Ancak Hamilton tarafı çıkan haberleri yalanladı.


Yorumlar

  1. bende sevmiyorum öyle yarışlara ailelerini getirenleri hadi ilk yarışta olur böyle şeyler ama hep böyle olmaz bunu bir massa birde hamilton yapıyor.ikiside babası olmadan başarılı olamıyorlar herhalde.

  2. En nefret ettigim sey garajda pilotlarin yakinlarini gormek, ben mekanikerleri gormek istiyorum arkadas, senin garajda ne isin var ya, git loca dan seyret, allam sinirlendim yine..

  3. Mehmet Yılmaz avatarı
    Mehmet Yılmaz

    ya merak ettim yarış esnasında mclaren garajında birkaç kere şapkalı yaşlı bir amca çıktı ekrana ..acaba kova'nın babası mıydı?

  4. Bıraksın biraz gıcık kapıyorum böyle her an magazinel şekilde gözükmesinden. Briatoreyi bile daha az görüyoruz magazinin babası olmasına rağmen.

  5. zümrüt hazar avatarı
    zümrüt hazar

    keşke.pistte hamiltondan çok babasını kardeşini görüyoruz.maşallah tüm sülale geliyorlar.

  6. bu jakobi isimli menejer yanlış hatırlamıyorsam montoya'nın da kariyerinin bitmesinde parmağı vardı. 2006 yılında hockhenheim yarışından sonra çıkan f1racing dergisinde okumuştum. galiba pek yarar biri değil.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir