Basın, Britanya GP Sonrası Ferrari'ye Yüklendi

yazar:

kategori:

İtalyan basını Britanya GP sonrasında McLaren’i överken, ülkelerinin markası Ferrari’yi eleştirdi.

Raikkonen’in zafer mücadelesinin bir pit stratejisi hatası nedeniyle ortadan kalkmasıyla birlikte La Gazzetta dello Sport, evindeki "mükemmel" galibiyeti nedeniyle Lewis Hamilton’a övgülerde bulundu.

Haberde "Ferrari, ilk pit-stopta lastik değiştirmeyerek büyük bir hata yaptı. Ve Felipe Massa, Magny-Cours’da gördüğümüz pilotla aynı değildi."

Corriere dello Sport: "Ferrari için soğuk duş. Hava tahmini Maranello’yu yanlış yola götürdü ama McLaren, zor şartlarda daha esnek ve tepki verebilirdi."

La Repubblica ise Pazar günkü yarışı Ferrari adına "kara gün" olarak nitelendirdi ve eski strateji dehaları Ross Brawn’un Honda’ya gitmesinin yasını tuttu.

La Repubblica: "Her yarışta zafer bekleyemezsiniz ama Ferrari’de işlerin yolunda gitmediği yönünde açıkça bir izlenim var. Strateji değiştirilmeliydi"


Yorumlar

  1. umarım bundan sonraki yarışlarda yağmur yağmaz diorum.bundan önceki yarışlar evet önemliydi ama bundan sonraki yarışlar şampiyonu belirleyecek.artık kendimize gelip en iyi yarışları çıkarmaya çalışmalıyız…

  2. çok fazla abartmamak lazım bu haftasonu evet iyi değildi hiçbirşey ama unutmayın ki bir önceki yarışta duble yaptılar

  3. teoman iskender avatarı
    teoman iskender

    eee hep mclaren mi elestirilicek bunlar iyi günleri diyorum insallah :))

  4. uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum..ferrari adına ilginç bir haftasonu yaşanması sebebiyle artık yorum yazmadan edemeyeceğim…ferrari,kimi ve massa bu haftasonundan sonra çok baskı hissedecekler.ferrarinin güzel bir yarış sonucuna ihtiyacı var atık.umarım almanyada iyi sonuçlarla geri döneriz..muhteşem 3lünün dağılmasıyla böyle zorluklar zaten kaçınılmazdı..
    Saygılar…

  5. Rossy:(

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir