Kızgın Raikkonen'den Fotoğrafçıya Sert Tepki!

yazar:

kategori:

Son Dünya Şampiyonu Kimi Raikkonen dün Silverstone’da yarış öncesinde ünlü bir fotoğrafçıyı itiklerken görüntülendi.

MTV3’ün haberine göre Fin pilot yarış öncesinde aracını pit alanından gride getirdikten sonra kaskını çıkarmaya çalışırken kendisine çok yaklaşan ünlü Fransız Fotoğrafçı Paul-Henri Cahier’i itikleyerek düşürdü.

Raikkonen’in menajeri Steve Robertson "Fotoğrafçılar Kimi’nin yarışacağına saygı göstermeli ve fazla yaklaşmamlıydı." dedi.

Cashier, 28 yaşındaki Raikkonen’e karşı herhangi bir girişimde bulunmadı.

İşte O An…


Yorumlar

  1. Mc Laren arkadaşa katılıyorum suçlu biri varsa oda raikkonen'dir 40 yıllık muhabire saygısızlık yapması gerekmezdi dediğim gibi muhabirde çok soğukkanlı biriymiş raikkonen'e cevap bile vermemiş o muhabirin yerinde ben olsayım ve kimi bu saygısızlığı bana yapsaydı gerçekten kötü şeyler olurdu.kim olursa olsun böyle bir saygısızlığı yapmaya hakkı yok.schumi yada senna bile olsa bu saygısızlığı yapmaya hakkı yok ama schumi ve senna gibi 2 insanın böyle bir davranışta bulunacağını sanmıyorum 10 yıla yakındır F1 izliyorum böyle saçma sapan hareketleri sadece kimi yaptı.(pilotlara el işeretleri.küfür ve son olay).

  2. sen ne farkettim arkadaşım .Ola görünenler dışında ne olabilir.Kız mevzusu felan:s

    Kimi_Fan_Support_Team

  3. bişey olmuştur mutlaka neden durup duruken yapsın kii..bu arada hemen Kimi'yi şeytan gazeteceyi melek yapmayın. aynı şeyii hamilton efendi yapsaydı bazıları ne derdi cok merak ediyorum.ben oh ne güzel yapmış demiyorumamöa sebebsiz de yapmamıştır.bunu farkedemiosanızz yazık diyorum..

  4. her şartta kimi haklı çıkar ne olsa ferrari'de yarışıyor değilmi diğer adamın hiç suçu olmadığı halde herkes ona yüklenir ama ben muhabirin yerinde olsam……….

  5. O fotoğrafçının yerinde sen olsaydın ve Kimi'ye orda yumruk atsaydın acaba o pistin yanına bir daha yaklaşabilir miydinki ..

  6. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    kimi huy mu değiştiriyo yaa
    maclaren deyken 2005 yılında son turda kaza yaptı aynı şekilde bir çok defa yarış dışı kaldı ama arabadan indikten sonra çok sakindi. şimdi ise sinirini gösteriri oldu
    ferrari mi böyle yaptı ne:)

  7. kimi sana nazar deydi be aslanım ama olsun almanya yarışında düzelirsin sen ustunde kara bulutlar dolaşıyor dikkat et kendine

  8. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    kimi de ilk olmuş işte

  9. orda fotoğrafçı ona geri dönseydi yumrukla fln o zaman kim suçlu çıkardı yine Kimi çıkardı iten o çünkü ayrıca açıklamalarda Fotoğrafçının şirketi tarafından hiç bir kural ihlali yapılmadığı ve bu fotoğrafçının 40 yıl boyunca F1 de bulunduğunu fakat bugüne kadar Kiminin yaptığı gibi bir tepki ile karşılaşmadığını ifad eetmişler ayrıca orda ekipmanlarına da dokunmadıklarını söylemişler FIA tarafından özel izinli fotoğrafçı olduklarını ve görevlerini yapmaya çalıştıklarını ama fotoğrafçılarınında itme olayından sonra karşılık vermediğini önemli bir hareket olduğunu söylemişler..

  10. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    İyiki boks fotoğrafçısı değilmiş kroşeyi resimlerken kroşe yiyebilir :))

  11. yahu kimse kimiyi tepki göstermesi sebebiyle eleştirmedi ki zaten..eliyle kamerasını iteleyebilirdi..defol git diyebilirdi..ya da daha hafif bi şeyler..ama adamı yere yıktı : )kameraman pasif iş felan yapmıyor o anda o kare onun için ne kadar önemliymiş ki risk alıp burtnuna kadar sokulmuş kiminin..

  12. Ertan Akkaş avatarı

    Arkadaşlar zaten videoya dikkatle bakarsanız fotoğrafçı ile Kimi'nin konuştuğunu görürsünüz olaydan hemen sonra yani keni aralarında anlaşmışlar. Bir problem yok… Ki bence bazı arkadaşlara malzeme çıkınca hiç alakasız olmayan yerlerden gene FIA=Ferrari benzetmesini yapıyorlar yok sadece Renault ve Macca kafa tutuyormuş Ferrariye filan. Bence sizin şu yaptığınız Kimi'nin yaptığından daha kötü davranışlar. Alttan alttan bazılarını kışkırtıyorsunuz. Lütfen. Rica ediyorum.

  13. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Düzeltme :Pasif işi aktif işe her zaman feda ederim

  14. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Fuad arkadaşım aktif işi pasif işe her zaman feda ederim ,orada o fotoğrafçı o fotoğrafı çekmesede işini yapabilir fakat kimi %100 orada olmak zorunda kişilere o kadar yakınlaşmak iş hayatında iyi değildir ;raikkonen tarafından olaya bakalım raikkonen f1 de sürüş dışındaki olaylara çok seven bir kişi değil ayrıca araç hafta sonu boyunca istenilen performansı sergileyememiş hava yağmurlu ve durum belirsiz bu durumda kendinizi raikkonenin yerine koyun haaa biraz daha anlayış olamazmıydı olabilirdi fakat fotoğrafçıda her dakika insanlarla beraber olacak diye bir kaide yok o da az uzak dursun kol mesafesinde ne işi var fotoğrafçıya saygı duyalım tamamda raikkonen oyuncakmı saygı duymayalım raikkonen bir malmı bu adam işini yaparkendemi sevimli olmak zorunda benim kanaatlerim bu yönde belki bu kanaatlere sahip olmamın nedeni benim işiminde onlar kadar olmasada stresli olmasından olabilir

  15. şener hocam ortada birilerinin işi varsa iş iştir..onun işi önemli, bununkisi feda edilebilir dememiz yanlış olur bence.yanlış yanlıştır, yanlışı savunmak saçma..elbet de durup dururken yapmamıştır kimi o hareketi..ama sonuç olarak nahoş bir şey..hamilton yapsaydı da aynı şeyi yazardım,merak edenlere duyurulur 🙂

  16. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Bir insan işini yaparken ayağının altında dolaşmayacaksın haaa denilebilirki fotoğrafçı işini yapmıyormu cevaben orada işini yapmaya çalışan pilotlar fotoğrafçılar değil bence

  17. anam kimi naptin pehh
    bişeye canı sıkılmıştır elbet yoksa nie yapsın..

  18. walla kim olursa olsun bu hareketi yapmaya hakkı yok bazı arkadaşlar ben olsam kaskı o muhabirin kafasında kırarım yazmış hahaha çok komik o adam fia orda resim çekmesi için ve bilgi alması için izin veriyor ben o muhabirin yerinde olsam raikkonen o sırada F2008 yerine tıbbi araca biniyor olurdu:)) şaka yaptım yaw yanlış anlamayın.:)) ama kimi gibi bir insana yakıştıramadım.

  19. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    doğrusu rai nin davranışı yanlış ama o psikolojide o konsantre durumunda rai yi anlamak lazım zaten rainin karakterini biliyoruz demekki adamın sınırlarını zorladı…

    fotoğrafcıda ,kardeşim adam zaten burnunun dibinde istediğin kadar çek niye içine giriyon adamın

  20. Mehmet Yılmaz avatarı
    Mehmet Yılmaz

    ne olursa olsun..bu hareket pek hoş olmadı ve kimi'ye yakışmadı…

  21. Adam bilmem kaç derece ısınmış motorun önünde 60 küsür tur atacak ve yarışacak sen gel adamın gözünün içine gir. İyi yapmış ben olsam aynı şeyi yapardım.

  22. Sonuçta fiziki tepki hoş olmaz ama fotğrafçıyı da melek ilan etmek anlamsız. Belli ki oradaki eşyalarla ilgili bir durum. Bir de ardından neredeyse gözünün içine girecek yerden resim çekimi. Bu bilmem kaç milyon dolarlık adamların gözüne flaşı patlatacaksın sonra da ben işimi yapıyorum diyeceksin, ne güzel… Adamın gözünü kararttın belki, belli mi olur bu göz konusunda, hele ki yağmurlu yarış öncesinde. Fotoğrafçı yerini bilecek ve orada o hareketin olmaması için olay öncesinde Raikkonen'in yanındaki "eleman"ın, bu durumun oluşmamasını sağlaması gerekiyordu. Kimi için kötü imaj oldu…

  23. Kimsenin kimseye sınıf ayrımı yaptığı yok. Ancak orda yarışan pilotlar bizim binek arabalarla maruz kaldığımı kuvvetlerden çok çok çok fazla kuvvetlere maruz kalıyorlar. Üstelik Kimi Raikkonen Ferrari'de şampiyonluk için mücadele veriyor ve o şahıs ki diğerlerinden daha soğuk olması ile tanınıyor. Ayrıca şampiyonanın en heyecanlı yerlerinden birindeyiz.

    Şimdi bu çok kısa açıklamalardan sonra bir durup düşünmek lazım neden böyle davrandı diye..

    McLaren nickli arkadaşlara şunu söylemek istiyorum. Yanıtlamak zorunda değilsiniz bu soruyu. Aynısını Hamilton yapsa tepkiniz ne olurdu? Bu sorunun yanıtını kendi içinizde veriniz. İşte o zaman savunma psikolojisi yerine belki daha objektif bir yaklaşımda bulunabilirsiniz.

    Saygılarımla..

  24. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    rai nın yaptıgını kımse tasvıp etmez bu dogru.ancak yapana degıl yaptırana bak denende bırsey var.gunluk hayatta bu ve buna benzer bır tepkı vermedım dıyen bır adım one cıksın.hepımızın bu gıbı tepkılerı vardır.top oynarken trafıkte.ıs yerınde vs vs.gorebıldıgım kadarıyla foto muhabırı egılıp alttan ve yakından bır kare almaya calısıyor.ve cok yaklasıyor.tam o esnada kımı egılıyor esyalarına dogru ve kaskını makınaya vuruyor hafıften.aranızda kask kullanan varmı bılmıyorum.ben 38 yasındayım 17 yasından berı her gun 7 8 saat kask takarım ve dısarıdan sert bır sey degdıgı zman ıcerıdekı sesı tahmın edın.o anda bence kımının kan beynıne sıcradı ve onu ıttı.yapmalımıydı elbette hayır dısardan ahkam kesmek kolay.o an anlık bır reflex.ustelık f1 de neler oluyor neler.schumı metrelerce yuruyup garaj bastı.belkı odakendınce haklıydı.kımılerıne gore kaba dayılık.bunlar olan seyler.abartmaya bence gerek yok.son bırsey kaskıma bırısı sert bısey vusa bende aynını yapardım.humetler.

  25. abdullah abi katılıyorum sana abi bazıları çok kötü yarumlar ve agresif oluyorlar

  26. bizim bi fizik hocamız wardı gecen yıl derse konsantrasyonu formula1 ile açıklamıstı şimdi hocama hak werdim:) yarış pilotlarının konsantrasyonunu bozarsanız patlatır bi tane feleğiniz şaşar, bnimde ders konsantrasyonumu bozmayın derdi:D demek istedigi buymuş:)

  27. ben de kimi yi desktekliyorum ama yaptığını hiç yakıştıramadım bu kadar da agresiflik olmaz ki !!!!

  28. sadece gülüyorum rai nin tek bir hareketi ile millet burda kaos yaratmış ben anlamıyorum e madem gazeteciyi haklı çıkardınız biz napalım aaa kimi çok kötü adammış artık seni tutmuyorummmu dicez.burda laf yapmanız bunu gösteriyor. bnde koyu raici olarak gazeteciyi destekliyorum ama sonuçta bu kişilik meselesi.sinirli bir anda herkes böle yapabilir. örnek verirsek telefonda çok önemli biriyle konuşursun ama bir yakının seni durmadana rkadan rahatsız ederse siz sert tepki göztermezmsiniz gerçekten rai ahlaki yönden rai suçlu ama bu kişilik meselesi isteyen sever isteyen sevmezz

  29. teoman iskender avatarı
    teoman iskender

    Avrupa yakasindaki sahika gibi sasirdimmmmmmmmmm yakimadi kimi kendini beli etdin …

  30. ecrin deniz avatarı

    şaka bi yana McLaren-Mercedes arkadaşım "ben basın mensubunun yerinde olsaydım ağız burun dalardım herhalde :D" demişssin yaa keşke basın mensubu olsaydın:) unutulmas bi olay olurdu:) 🙂

  31. ecrin deniz avatarı

    hoş deil…en azından kimiye yakışmıyor! açıkcası ben yakıştıramadım. mutlaka bi nedeni vardır ama yapmasa iyiymiş ama ben olsam indirirdim ya da ne bileyim oh iyi yapmış ya da bunu yaptı diye yerden yere vurmalar yanlış!hiç de mi futbol maçı izlemediniz yaw:)

  32. Yalnız bu Cahier de F1'in en önemli fotoğrafçılarından biridir, dergilerde internet sitelerinde gördüğümüz fotoların çoğu bu adama aittir, dikkat edin kenarda köşede Cahier Archives yazısını görürsünüz.. Tamam adam çok abartmış ama kiminin bu kadar sert fiziksel müdahalede bulunması çok garip..

  33. Sayın Fuat Kaya,

    Emin olun elimizden geldiği kadar kısa sürede bu tür yorumlara izin vermemeye çalışıyoruz ve burada yorumları kontrol etmek bazen haber yapmaktan da daha zor hale geliyor. ne kadar bu tür kişileri engellemeye çalışsakta bir şekilde tekrar gelmenin imkanı var. bu yüzden öncelikli olması gereken otokontrol ve sağduyu. keşke herkes sağduyulu yaklaşsa da bu tür şeyler yaşanmasa ama dediğim gibi bunun en aza indirgemeye çalışıyoruz.

    görüşleriniz TRF1.net için değerlidir.

    Teşekkürler.

  34. MagicAlonso avatarı

    çok yanlış bir hareket kimi aslında görünen soğukluğun ardında çok sert kaba ve sempatik olmayan bir kişiliği saklıyor.Bu hareketiyle gözümden düştü en azından uyar bu ne böyle yamyam gibi iki eliyle adamı itiyor.

  35. ama karakuşak sahibi olduğu gerçek bunu bir yerde dinlemiştim

  36. Fotoğrafçı kiminin hiçbir şeyine basmamış..bahsettiğiniz o malzemeler kağıt kalınlığında değil ki fotoğrafçı onlara bassın..yerden oldukça yüksek büyük bi çanta..ama kaskına değmiş galiba kiminin..O fotoğrafçı başkasının özel hayatını takip edip pazarlayan bir paparazici değil..sanki kiminin evine gizlice girip onun özel hayatını deşifre etmek isterken yakalanmış gibi ,yok adam hakketti yok ben olsam şunu yaparım bunu yaparım , diye ilginç yorumlarda bulunmuş fanatik şahsiyetler.. O fotoğrafçı fia izin verdiği için orda, kimiye o kadar yaklaşmasına fia izin vermiş..yok efendim yarış öncesi sinirleri gerginmiş felan..yok canım..iyi o halde sinirliyken yapılan herşeyi doğru mu kabul edecez? mesela, ben çok saçma buldum olaya bakış açınızı, çok sinirlendim size saymaya başladım diyelim..sırf ben sinirli olduğum için beni mazur mu göreceksiniz?

  37. Rakkathebest arkadaşım kimi lewisi dövemez çünkü lewis kara kuşak sahibiymiş kimiyi çok kötü benzetebilir yani. bu karakuşak meselesini bir çok kişi bilmiyor sanırım :))) (şaka yaptım bazı arkadaşlar saldırıya geçmesin)

  38. hiçbi hareket ile cewap weremedi cünkü haksız oldugu ortada isterse cewap werseydi kimi kaskıyla beraber indirirdi bi tane:D

  39. bence kimi kendi içinde limitlerini yaşıyor.kimidir bu haklı bir sebebi vardır dicem ama diyemiyorum çünkü haklı bir sebep göremiyorum.kimiden beklemezdim çok şaşırdım tabi fotoğrafçının tepkisizliğine de. fotoğrafçı nasıl düşündü o an merak ediyorum ya şaşkınlıktan tepki veremedi ya da kimiyi haklı gördüğünden ya da yarış öncesidir bulaşmayım iyice sinirlenmesin demiş olabilir. ilginçç…

  40. ogun savaş avatarı

    ferrariye baş kaldırabilen 2 takım var çünkü RENAULT VE MCLAREN HATIRLATIRIM 😀

  41. Merih Sarıçalı avatarı
    Merih Sarıçalı

    Siz gidin Kimiye verin……… oyunuzu.Ben sporu seven biri olarak spora aşkı karıştırmıyorum.Benim gibilerde takımı ne olursa olsun aynısını düşünür.Takımı ne olursa olsun.

  42. evet geçen sene alonso massaya ''seni duvara çarpacağım'' dediğinde ceza vermıstıya bunada verir allahım ya.

  43. tunç ayoğlu avatarı
    tunç ayoğlu

    kimi taraftarı olmama ragmen bu hareketi böyle bir dünya şampıyonuna yakışmamış ama bence kimi özür diler gazeticiden

  44. yaptığı hareket doğru yada yanlış onu ilgilendirir bizi ilgilendirmez, ayrıca bu onu iyi yada kötü pilot yapmaz, f1 lisansı almak için iyi karakterli olmanız değil adam gibi sürmeniz önemlidir.

  45. Rakkathebest  avatarı

    ogun savas renault yada macca demsısın dıger 8 takımıda say hatırım kalır 😀

  46. ogun savaş avatarı

    Bu davranışı Reno yada Maccada olan biri yapsaydı nolurdu çok merak ediorum Fia bunada ceza verirsi eminim 😀

  47. Rakkathebest  avatarı

    aslında kımı nın su lewıs denen herıfı de bole ıtmesını ısterdım ama hamılton nun aılesde kabıle gıbı suruyle gezıyo bıtlıkte dalardı kesın yada babasından ızın alırdı babaaaaaaaa kimi bana vurdu bende ona vurup ocumu alabılırmıyım dıye…anthony:hayır vurma sakatlanırsın…..go button go senıde sevıyorum 😀

  48. rakkathebest arkadasıma sonuna kadar katılıyorum kimi anladıgı dilde bir cewap wermiş. acaba kimi bu hareket mc laren de iken yapsaydı bazılarının tepkileri ne olurdu? kafayı mı gomerdi cok merak ediyorum? o kadar yuregi warsa gömsün kafayı kimi bi adım yanında hatta adamın agzının icine kadar gelmiş niye gömmedi kafayı?

  49. Bi Ara Hatırlıyorum Montoya Kameramanı Dovecektı.. Karısı Çekmişti Kolundan Bence Gayet Dogal Bi Hareket Ne o Öyle Adam yarısa Hazırlanıyo Gelmiş Makınayı Gozune Sokacak Ben Olsam Kaskı Vurardım Kafasına Artı O ittirmeyle Nalları Havaya Diken Kameraman Artistmiş Baya Bence Büyük bir Tepki Değil.. Kameraman Artist Ayaklarına Bakın..

  50. Rakkathebest  avatarı

    schumı couldhardın ustune yuruyunce sevın senna ırvıne yumruk cakınca sevın ama kımı fotografcı hakem ıtekleyınce kızın sankı sız kımseyı ıtmedınız kımı ıcınce hemen olay yapın cunku sız ıcmedınız dımı hamılton canada dan sonra agzına gelen argo lafları ettı fotografcılara ama mclaren mercedes nıcklı su arkadaslar umrunda bıle dııldı nıye olsunkı hamılton gumus renklı arab akullanıyo massathebest sen kımı yı sevsende sevmesende o ferrarı pılotu senın topac massa ya ders versın ferrarıden ıstegım su pohpoh massayı ıkıncı pılot ılan etmelerı bır an once valla kımı yı ıster sevın ıster secvmeyın o dunya sampıonu op yerı gazetecı

  51. Hims bune yaf boyle 😀

  52. Fotografçı KIZlardan büyük tepki alacaktır(!) Kimi Raikkonen e karsı böyle bir hareket "10" sıra geriden fotograf çekmek gibi cezalar münkün:D

  53. Merih Sarıçalı avatarı
    Merih Sarıçalı

    Ayrıca 9 sezondur izliyorum bu tip haraketleri Kimiden başkasında görmedim

  54. Merih Sarıçalı avatarı
    Merih Sarıçalı

    Bence kendize sorun ben olsam ne yapardım.Karakterli bi insansanız cevap hayır olurdu.Bence ırkçılıktan bi farkı yok karşısındakini 2.sınıf görüyo.

  55. fotograf makinesinin vizörü kiminin kaskına çarpmış.
    yarışa motive olan pilotlar bu tür hareketler çok fazla yaparlar.
    zaten pistlerdeki görevlilere hiçbir zaman pilota el temasıyla dokunmayın veya çok yaklaşmayın diye yarış yönetimi tarafından bilgilendirilir her yarışta.

    pist dışına çıkan pilotlara dokunan görevlilere, pilotların sinirli tepki verdiğini defalarca görmüşsünüzdür zaten.
    kimi de istemeden yapmış olabilir. dorğ hareketmi hayır onu savunamayız, ama belli bir mesafe de olmalı…

  56. Merih Sarıçalı avatarı
    Merih Sarıçalı

    Eskiler bilir bu Kiminin ilk terbiyesizliği değil ve ben sadece bu yüzden bu adamı sevemiyorum koyu bir Ferrari taraftarı olsamda.McLaren zamanındada 2 kere yarışdışı kalınca yol gösteren görevlileri itmişti.Bu adam kendini ne sanıyo.Eskiler bu yüzden sevmezdi,yenilerde bu olaydan sonra bidaha düşünsün..

  57. AbuzerKanliKavakli  avatarı
    AbuzerKanliKavakli

    kim yaparsa yapsın yakışmaz kimi massa lewis alonso vs vs. kimsenin başka bir insanı itip kakmaya hakkı yoktur ferrari pilotu da olsa macca pilotu da olsa farketmez herkes benim için aynıdır bu konuda.ama bu basın mensupları nedense sadece Türkiye de sanıyordum ama maalesef her yerde kendilerinde her hakkı bulup her yere giriyorlar bu ayrı bi tartışma konusu

  58. ben basın mensubunun yerinde olsaydım ağız burun dalardım herhalde 😀

  59. kusura bakmayın ama basın mensupları insaniyetten anlamıyor… ustelik orda kimi nin yarıs malzemeleri war ona basıyor… basının kendi işimi yapacagım diye diger insanların işine saygısızlık gostermesi we engellemesi gerekmez kimi degil hangi pilot bu dawranısı yapsaydı onu desteklerdim, sadece basın mensuplarının biraz anlayıs dersi we akıl dersi alması gerektigi kanaatindeyim

  60. massathbeste katılıyorum. illaki pilotlar kadar değildir ama ben yarısın startında ilk bir iki viraj dönülene kadar heyecandan yerimde duramıyorum valla. kardeşim de aynı 😀 ben çaktırmıyorum ona ama ona hayırdır bir derdin mi var falan diyorum 😀 ama yine de icemane yakışmadı 😀

  61. mclaren-mercedes arkadaşım, lafın banaysa ayıp ediyorsun. ben kesinlikle bu pilot rai olduğu için yazmadım bunu. benim raikkonen'i sevmediğimi de herkes bilir. burda hangi pilot olursa olsun yazacağım şey değişmeyecekti. ama ben yorumumu isme bakarak yazmam, ister massa ister rai ister alonso olsun. sezarın hakkı sezara.

  62. sizin gibi fanatikler bu tip bir harekete bile itibar ediyorsunuz ya daha bişi demiyorum acaba aynı şey başka pilot yapsa şimdi böyle konuşanlar nederdi çok merak ediyorum eminim şuan 100 yoruma yakın bişi olmuştu burada..ama bu Kimi ne yapsa doğrudur hata yapamaz..

  63. Bence fotoğrafçının Kimi'den özür dilemesi gerekiyor, adam az daha gözlerine yarım metre uzaktan flash patlatacaktı ! Kimi'nin reflekslerini kutluyorum.

  64. kimseye öyle yapma hakkı vermez malesef istediği kadar stresli olsun fotoğrafçıdan özür dilemeli Kimi..

  65. bence gayet doğal bir tepki. bizler yarış başlamadan hemen önce tv başında bile heyecandan stresten yerimizde duramıyoruz (ya da ben öyleyim) kaldı ki orada yarışacak pilotun psikolojisini düşünemiyorum bile. adamın burnunun dibine girmiş ben olsam atardım kafayı. bırak biraz soluklanıp konsantre olsun da!!

  66. pardon ne 20. saniyesi 3. saniye kafam yerinde degil herhalde.:))

  67. alkolludur kesin alkollu 😀

  68. Bir şey dikkati mi çekti videonun 20. saniyesini durdurun bakın kimi tepki göstermeden önde yanındaki şemsiye tutan eleman fotografçıya müdale etmeye çalışıyor demekki fotografçı orada olmaması gereken bir sey yaptı.Ama kiminin tepkisini hiç dogru bulmuyorum.

  69. Bu hafta iki pilotumuzda ferrariye yakışmıyacak şeyler yaptılar tebrikler.

  70. Kimi, fotoğrafçıya yarış eşyalarının üzerine çıktığı için kızmış. Bakınca orada Kimi nin yarış eşyaları var adam neredeyse ezmiş. Ona sinirlendi heralde Kimi.

  71. icemanlik kariyeri bitti 🙂 beni de şaşırttı açıkcası çünkü baya soğukkanlı bir arkadaştı 🙂

  72. kimiye yakışmadı adam görevini yapmaya çalışıyormuş daha uygun bir hareketle uyarabilirdi yanlış bir hareket. olmadı kimi olmadı…

  73. kimi ne bu agresiflik artık yarış kazanmalısın bak yarış kazanamıyorsun bu yüzden içemiyorsun bu yüzden sinirlisin:DDDDDDD GO KİMİ GO

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir