Red Bull, Kötü Geçen İngiltere Yarışına Rağmen Etkilenmeyecek

yazar:

kategori:

Red Bull takımı araçlarında gelişim göstermelerine ancak buna rağmen gelişimi İngiltere’de sonuca çevirememelerine rağmen çok üzülmemeye çalışıyor.

Mark Webber’in Britanya’da cumartesi günü aracını gridde ikinci sıraya yerleştirmesi ile takım kısa tarihinde en iyi sıralama derecesini elde etti.

Christian Horner "Zorlamaya devam etmeliyiz. Silverstone’da en iyi sıralama derecemizi elde etmeyi başardık ancak ne yazıkki bunu sonuca çeviremedik ve bu çok ama çok üzücü."

"Pist bizim içi çok uğursuzdu. Sanırım burası Brezilya’dan sonra puan kazanamadığımız tek pist ve bunu yapmaya kararlıydık. Acak e yazıkki istediğimiz gibi gitmedi."

"Yüksek hızlı virajlar aracımıza iyi uydu. Araç aerodinamik olarak çok iyi çalışıyor ancak mekanik olarak da gelişim sağlamalıyız. Hockenheim’de rekabetçi olamamamız için bir neden göremiyorum." dedi.


Yorumlar

  1. Bence kötü değildi yarışları. Coulthard hatası sonucu yarış dışı kaldı, Webberin performansı tatminkardı.

  2. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    İngilterede yağmur ayarlarına yakın ayarlar yapanlar kazançlı çıktı tam kuru zemin ayarı yapanlar zararlı çıktı bu olay bu kadar aşikar büyütmeye gerek olmayacak bir hadise ingiltere 18 yarıştan bir tanesiydi ve her zaman olduğu gibi bazı riskleri alanlar kazançlı diğer riskleri alanlar zararlı çıktı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir