Vettel: "Kore Olağan Dışı Bir Yapıya Sahip"

yazar:

kategori:

Vettel “Kore pisti olağan dışı bir yapıya sahip. Uzun düzlüklerin hepsi başlangıçta geliyor. Sonunda ise virajlar var. Pistin kıvrımlı tarafını seviyorum çünkü orası çok daha eğlenceli. Düzlükler ve keskin virajlar biraz sıkıcı olabiliyor. Bunun yanında o bölümler bizim zayıf yanlarımız çünkü genelde maksimum hızımız yetersiz oluyor.” dedi.

Mark Webber “Kore pistinin yapısını seviyorum. Pistteki atmosfer, çok fazla seyirci olmadığı için harika değil ancak pistin bazı zorlayıcı bölümleri ve iyi virajları var.”

“Özellikle son sektör eğlenceli çünkü iyi bir akış oluyor ve duvarlar oldukça yakın. Bu yüzden çizginizi korumanız lazım.”

“Bu pistin yegane yönlerinden birisi tüm sürücülerin aynı otelde kalıyor olmaları. Yemek zamanları biraz tuhaf oluyor çünkü herkes ulusuna göre oturuyor. Biz herkesin kahvaltıda ne yediğini daha iyi görmek istiyoruz.” dedi.


Yorumlar

  1. taner yüksel avatarı
    taner yüksel

    spa ve monza'yı gayet iyi farklarla kazandın.burda aracının yavaş kalması pek mümkün değil.

  2. 2 ekmek 1 Camel  avatarı
    2 ekmek 1 Camel

    Sorun yasıyabılırız dedıgı her pistte fark attılar, yeter artık insanların bilinçaltına biz cok hızlı degılız ayaklarını yerleştirmeyi, bilerek güç saklamanın manası yok zaten şampiyonsunuz, ona buna politik derken kendı psikolojık politik savaslarınızı unutmayın.

  3. 😀 bundan sonraki yarışlarda böyle olacak muhtemelen hindistanda şampiyon baba vettel helal olsun adamlara ezik ferrari mclaren "williams" utansın …

  4. aynen,aklı sıra seyirciyi umutlandırmak istiyor ama seni jackal seni o parmağı sallamak için kimbilir kaç takla atıyorsundur yattığın yatakta.

    kore gp sıralama ve yarışın özetini söyleyebilirim.

    Qualifying: telsizden good job good job.
    race: well done great job fantastik. seb: rın dıgıdındın yes baby.

    bu yemek bayatladı be vellet.

  5. Ah redbull ah vettel hep bi heyecan katmak için saçma sapan laflar yapıyorsunuz hiç icraat yok sorun yok yarış dışı kalmak yok anasını satıyım 😀 😀

  6. "Bu pistin yegane yönlerinden birisi tüm sürücülerin aynı otelde kalıyor olmaları. Yemek zamanları biraz tuhaf oluyor çünkü herkes ulusuna göre oturuyor. Biz herkesin kahvaltıda ne yediğini daha iyi görmek istiyoruz." :)))

  7. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Vettel ve Kore Denince Aklıma Telsizden Yarışmak İçin Uygun Değil Dediği Yarış Geliyor. Umarım Dejavu Olur 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir